evet bir an ben de şaşırdım sonra tekrar okudum
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Bizim akünün ömrü kaç senedir arkadaşlar? Varmı tahmini olan? Değiştirsemmi acaba?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
http://www.sahibinden.com/honda_cbf_...XQQdisplayitem
İLGİLENENLER ARASIN..
[B]2006_6_kanuni seyhan 150
2009_7_honda cbf 250
2010_3_bütün dolmuşlar benim[/B]
Motorun sorunsuz calıştıgı surece akuyu degiştirmene gerek yok. Benim Aku 1,5 yıl dayandı. Belki daha fazla giderdi ama ben ilk zamanlarda sonradan taktırdıgım sis farlarını fazla kullandım. Sonra motor zamanla gec çalışmaya başladı. Sonra hiç calışmadı. Vurdurarak calıştırıyorum. 10- 15 dk calıştıkdan sonra tek mars da calışıyor ama 2-3 saat durduktan sonra calışmıyor. Aku sarz tutmuyor yani. Bu da akunun degişim zamanının geldigini belirtiyor.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
valla üstad mesaja cevap vermedıyse tırt cıkabılır o zaman beklerız dedıgın gıbı haber cıkarsa ıyı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 ----------
dostum hayırlı satıslar olsun yaza dogru olsa ben dusunuorum emme havalar buz ne yenıye ne eskı motora bınesı gelıo adamın
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
beat'in ayak marşı arada geri tepip bileğimi mahfediyordu. var sanırım sistemin öyle tuhaf huyları
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Selamun aleykum ahali...
kısa bir süre hizmet dışı kaldım...teknik nedenlerden dolayı...bu süre zarfında tabiki buralardaydı gözüm...sizlerden uzak kalmak na mimkin...
bu sürecte Xenonlarımı Blue Whıte kardeşim sağolsun taktı...çok zahmet etti evekadar geldi...silikon milikon derken sonunda halletti...
artık zenonsuz olmaz agalar bu işler bundan eminim...birde far tasım nedeniyle dağınık ışık yaydığı için 90 derecelik açı ile inanılmaz göz alıyor...bir aracın sol veya sağ arkasına geldiğimde o arac arkası ve yan kısımleri zenon ışıklarıyla direkt sürücüyü taciz ediyor ve arac xenon rengine bürünüyor kendi rengini kaybediyor valla...aralarda derelerde (sıkışık trafikte ) çok işe yarıyor en azından artık olası kapı açılmaları gece yaşanmaz...şiddetle tavsiye ederim...
ne yapın edin zenon taktırın...napıyonuz ne ediyonuz bilmem ama motorunuzdaki o EL FENERİ KILIKLI salak sistemi kullanmayın...
mübarek ışık sen nasıl bir parlaklığa sahipsinki güneş ışığı ve aydınlıktan daha belirginsin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)