Çok sevindim, hayırlı olsun yeni motorun. Ne kadara mal oldu bakım =? İşleri yoğunmuydu ? Gittiğinde fazla bekledin mi ? Kolay bulabildin mi =? Komple neler değişti. Mesela keçelerde görülen yağ kaçağını gösterdin mi. Ben bunun terlemeden ziyade bi arıza olduğunu düşünüyorum. Çünki böyle bi kaçakla kendi motorumla her türlü yol koşulunda kullandığım halde (Uzun yol-Şehir içi) 23 bin km boyunca hiç karşılaşmamıştım. Bi kaç gün önce debriyaj kapağının üst kısmında 3-4 cm lik bi alanda keçe den yağ kacağı gördüm. Bu kısmı sildim. 150-200 km kullanıcam ve tekrar yağ görürsem bu problemi 24 bin bakımında hallettiricem. Peki sizce bu normal mi ? Yani bu yağ kaçağı, Meto sence ?
Sana o dışlarda görülen yağın bi terleme vs olduğunu söyleyen, bu işi yapmaya üşenen, veya yapabilecek yedek parçası elinde olmayan, veya anlamayan fason bi servis olmalı, yetkili servis orada o yağı görüpte (bu normal) dememeli. Çünki bence normal değil. O bi terlem olsa her zaman olur. Yani bence bu normal bişey olsa daha 2 binli 3 binli km lerde de olur. Ama 23 bin km ye kadar motorun dışında yağ görmermiştim. İlk defa gördüm ve moralim bozuldu.
Karb. temizliği vs de yapıldı değil mi ? Bakım ne kadar sürdü ? En az 2 saat sürmüştür diye düşünüyorum. Sana verilen faturanın fotosunu çekip siteye koyabilirmisin ? Motoruna tam olarak neler yapıldı ? Neler değişti. Ne kadara mal oldu. Arkadaşlarada bilgi olsun. En önemlisi, şimdiye kadar gittiğin fason herhangi bi özel servisle kaliteli bi yetkili servis arasındaki hizmet kalitesi farkını hissettin mi ? İşin kaçta bitti. Herhalde baya geçe kalmışsındır. Bundan sonra 2000 de bir yağını kendin değiştir. 4000 de birde db ye git başın ağrımaz.
Olsun mesaj olayını önemi yok.
Bu sabah seni gördüm. Servisteydim. Benim eski evin karşısına bi apartmana gazete bırakıyodun
4 gün tatil bana Metoo, hadi işe bakım
Şimdide ben izinliyim
Hoş hava bozuk bişey yapacağımızdan değil ya.