Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı prenskaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiki dokundu simdiden tesekkürler.
    aslında bana cbf 150 bir cok acıdan uygun geliyor ancak alan arkadaslar bana kızmasın.
    Sanki baska bir motorun üstüne honda maskesi takılmıs gibi gittim yakında gördüm parca,fiyat,yakıt hatta konfor da iyi denebilir ama sanki kuryelere,paket serviscilere vb. göre üretilmis gibi.
    Hele o egzos yok mu bende tamamen hayal kırıklığı yarattı...
    Diyeceğim o ki görünüm olarak biraz daha sık olabilirmis yanlıyor muyum?
    Ben sizin kadar deneyimli değil ancak bi motor sever olarak bunlar dikkatmi cekti.Ustaların yorumlarını bekliyorum tsk.

prenskaan kucuk markaların yada cınlı olan motorsıkletlerın goruntusu,al benısı var bıraz.o yuzden de buyuk markaların kucuk hacımlı motorsıkletlerı ıle cok benzıyorlar hatta bırebır kopya desek yerıdır cınlıler ıcın.bu sızı gorsel olarak yanıltabılır tabı ama ne olursa olsun cbf 150 nın uzerınde olup kullanmaya basladıgınız an oyle olmadıgını honda kalıtesını ve motorun yoldakı gıdısını hemen hıssedeceksınız.evet eksoz gorecelı olmasına ragmen cbf 150 nın cırkın yanı bu benım sahsı gorusum.ama konfor,kalıte ve dayanıklılık konusunda ıse gorunusu cınlıler gıbı gorunsede asla kıyaslama onlarla.ama bıraz daha performans ve goruntu ıstersen cbf ten + ları olan cbr125 ı kesınlıkle onerırım sana.bu 2 model de kalıtelı ve honda guvencesındedır.cbf150 pıyasaya yenı cıkan bır model oldugu ıcın su ana kadar sorunları olup olmadıgına daır bır bılgı veremem sıze ama cbr 125r ıle ılgılı bugune kadar tek bır olumsuz yan arıza vs..duymadım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Cbr125R
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    prenskaan kucuk markaların yada cınlı olan motorsıkletlerın goruntusu,al benısı var bıraz.o yuzden de buyuk markaların kucuk hacımlı motorsıkletlerı ıle cok benzıyorlar hatta bırebır kopya desek yerıdır cınlıler ıcın.bu sızı gorsel olarak yanıltabılır tabı ama ne olursa olsun cbf 150 nın uzerınde olup kullanmaya basladıgınız an oyle olmadıgını honda kalıtesını ve motorun yoldakı gıdısını hemen hıssedeceksınız.evet eksoz gorecelı olmasına ragmen cbf 150 nın cırkın yanı bu benım sahsı gorusum.ama konfor,kalıte ve dayanıklılık konusunda ıse gorunusu cınlıler gıbı gorunsede asla kıyaslama onlarla.ama bıraz daha performans ve goruntu ıstersen cbf ten + ları olan cbr125 ı kesınlıkle onerırım sana.bu 2 model de kalıtelı ve honda guvencesındedır.cbf150 pıyasaya yenı cıkan bır model oldugu ıcın su ana kadar sorunları olup olmadıgına daır bır bılgı veremem sıze ama cbr 125r ıle ılgılı bugune kadar tek bır olumsuz yan arıza vs..duymadım...
    sana kesinlikle katılıyorum.Hani derler 'ya ucuz giyecek kadar zengin değilim' bende aynen öyleyim. sence ufak tefek modifiye olabilir mi?eksoz vs ? harcancak o paraya değer mi? ve görünüm olarak nasıl olur sence?birde cbr 125 ikinci el tavsiye edermisin fiyatları nedir.son sorum ybr 125 icin ne düsünüyorsun. tsk

Motosikleti
    YBR 125-CBF 150
    Arkadaşlar konu ile alakası yok ama yinde sorayım nezaman büyük motora gecilir...

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    @kararsızım bence büyük motora geçmek için küçük motorda bütün performası ile kullanmayı başarıp sorunlu durumlardan kaçabilecek duruma gelince. genelde 20 - 30 000 km gibi bir yol yapıyor bu süre
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

cuneytovuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer (kırmızı)
    Valla şahsen ben 7-8 ay sonra cbf600 e geçicem kısmetse.7-8 ay deneyim kazandıktan sonra,büyük motorumu alıp hondanın sürüş kursuna yazılıcam.Zaten hız konusunda kontrollüyümdür,220 yapıyosa motor 220 yapmaya çalışmam,şehiriçi trafiğinede alışırsam istanbulun sorun olmıycak.20-30.000 km olayına katılıyorum bazı sorunları,edinilmesi gereken deneyimleri küçük motorda yaşamak iyidir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Yeniçeri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF almak isteyip de fiyatından dolayı hayal kırıklığına uğrayanlara duyurulur.Edirne'de YBR 125'in fiyatı 700 ytl peşin 2600 Akses karta 19 ay taksit.Toplam 3300 YTL.
    Ybr ankara baydarda peşin 2.750. ayrıca 2800 12 ay taksit Ama burası Cbf 150 Topic"i dimi?

Bugun arkadaşım Hüseyinle Gölbaşı İncek Yolunda Bi tesislere eski Arkadaşımızı ziyaret etmeye gittik.Motoru ilk defa bu kadar açmıştım 130 kmyi gösteriyordu ibre tatmin etti ama bu aletin yapacağı bu kadar gibi

Zx ninja

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı Yeniçeri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF almak isteyip de fiyatından dolayı hayal kırıklığına uğrayanlara duyurulur.Edirne'de YBR 125'in fiyatı 700 ytl peşin 2600 Akses karta 19 ay taksit.Toplam 3300 YTL.
    evet arkadaşım burası cbf topiği reklamını lütfen diğer topikte yap
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    juniors dizlikler nerde
    bide cbfa baska koruma demiri yokmu
    juniors in koruma demiri biraz kaba geldi
    sanki kivrimli olsa daha gusel olurdu
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    juniors dizlikler nerde
    bide cbfa baska koruma demiri yokmu
    juniors in koruma demiri biraz kaba geldi
    sanki kivrimli olsa daha gusel olurdu
    dizlik Hacıı hacıı ayıp oluo Koruma demiri titan ındı sanırım kıvrımlı ama Picture de öle çıkmış Dizlik takmak ne bilim Komik gelio bana yalnış anlamayın.

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Allah dusurmesinde
    dusunce anlarsin degerini valla
    bi adamla konusmustum
    sirf onu takmadi die
    3.500 ytl masraf yapmis dizine adam olsun die:D
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    bence dizlikleri takınca daha da başka oluyo hani motorcu havası gibi hemde tam bi motorcu havası,hem güvenlik açısından hemde soguga karşı önlüyo,ama pantolon daha ideal,ben uzun yola çıkacagım zaman pantolonu işe ve kısa çıktıgım zamanlar dizliklerimi takıyorum,markete giderken bile takıyorum alkanlık yaptı,dizlikler,ama gerçekten soguga karşı etkisi var allaha şükür daha düşmedim ama almadan önce düşmüştümsol dizimin üzerine düştügümde 1 ay topalladım,zaten ogonden iki gün sonra dizligi aldım.almışken en iyisini alacaksın can bu can sonra agalayınca düzelmiyo,allah korusun yani...şakaya gelmez arkadaşlar.

98 Beygir.....

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    OMM'de öğrendiğim birşey vardı...
    Ayaktayken kendinizi yere bırakın, dizlerinizin üzerine betona düşün... Acıyor değil mi? Bir de bunun motorun üzerinde süratle giderken olacağını düşünün , ne kadar acıyacak tahmin bile edemezsiniz...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    NS300 Forza
    CBF 150 nin fiyatının 4000 ytl oldugunu gördüm. Bir honda kullanıcısıyım ama hondaya ne demeli bilmiyorum artık. Bir seferde bu kadar zam yapmak ne demek anlamıyorum. Değişen ne olabilir ki bu kadar abartı zam yapacak.

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    arkadaşlar herkese merhaba geçen gün yan grenajı kırdım acaba fiyatı hakkında bilgisi olan varmı

seruvenci80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 siyah
    Alıntı cbf 150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar herkese merhaba geçen gün yan grenajı kırdım acaba fiyatı hakkında bilgisi olan varmı
    merhaba..ben değiştirmiştim ama parçaları gerçekten ucuz..korkmana gerek yok..ama o parçanın tam rakamını hatırlayamıyorum..ancak şu varki honda yetkileri dahi fiyatlarına bakarken yuhh be bu kadarda ucuz olmaz demişlerdi..
    GAME OVER

Motosikleti
    Honda CBF 150
    bu sayfalarda cbf150 nin tüm parçalarının fiyatları olan bir liste var. tahmınen 3-5 sayfa once olabılır..
    [COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]Honda Cbf 150[/FONT][/COLOR]

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı mücahid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF 150 nin fiyatının 4000 ytl oldugunu gördüm. Bir honda kullanıcısıyım ama hondaya ne demeli bilmiyorum artık. Bir seferde bu kadar zam yapmak ne demek anlamıyorum. Değişen ne olabilir ki bu kadar abartı zam yapacak.
    forumu pek okumuyorsun heralde arkadaşım
    değişen vergiler
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    CBF FİYATI HAKKINDA SON BİLGİ...ÖZEN MOTOR SİRKECİDE CBF 150 FİYATI 3800 YTL DİR...HATIRLATAYIMDA...onlar biraz kendi insaflarıyla hareket ediyorlar...takdir ettim doğrusu...dün zincir için sprey almaya gittimde fiyatı motorun üzerinede yazmışlar...honda listesinde 3990 yazıyor...dediğim gibi paran varsa o fiyatı 3400-3500 e bile indirirler...(benim tahminim bu..peşin fiyat bazında)
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF FİYATI HAKKINDA SON BİLGİ...ÖZEN MOTOR SİRKECİDE CBF 150 FİYATI 3800 YTL DİR...HATIRLATAYIMDA...onlar biraz kendi insaflarıyla hareket ediyorlar...takdir ettim doğrusu...dün zincir için sprey almaya gittimde fiyatı motorun üzerinede yazmışlar...honda listesinde 3990 yazıyor...dediğim gibi paran varsa o fiyatı 3400-3500 e bile indirirler...(benim tahminim bu..peşin fiyat bazında)
    evet, bende geçen hafta gördüm o motorları, 3800 diye kağıt koymuşlar cbf e
    ne varki onlar zaten eski fiyattan alınmış cbf ler
    yani eski fiyattan satsalar bile karlı satacaklar o motorları
    biraz akıllı oluyor özenciler sanırım
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    yok mete-han abi cumartesi bizde gittik oraya ordan dogru mahmutbeydeki ne gittik ordan verdik motor siparişini beş kuruş indirmiyorlar.salı günü teslim alacaz motoru..
    98 Beygir.....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler