tamam hacı bak benin daha fotonu görmedim desem yeridir...hani fuarda falan gelirseniz züprüz oluyor...
tamam hacı bak benin daha fotonu görmedim desem yeridir...hani fuarda falan gelirseniz züprüz oluyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
http://www.motosiklet.net/forum/etki...eye-gitti.html
İyi hoş atıyon ama ya kayıncoyu çekiyon ya bizim kekoro Yürekçeyi...hani seni nasıl bulucaz...yahu insan bi makinayı verir hanımada kendin poz verir... hangi karedesin burda...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
İsim : Hristo
Boy: 181
Kilo: 72
Yer: Feriköy/İstanbul
Motorum : 2009 CBF 150 Siyah
Çanta : Kappa 35 topcase
Yağ: Shell Advance 20w-50
Benzin: Shell ve Opet
Lastik: Michelin
Kask: Caberg rynho (Buğu sorunu yaşıyorum)
Mont: Bering dört mevsim ce onaylı dirsek ve omuz korumalı sırta da mouse ped gibi bi şey
Eldiven: Bering yazlık
Pantolon: Bering ce onaylı diz korumalı
Bot: Diadora
Yeni Motorcuyum 2009 Haziranda sıfırdan başladım
(çok acemiyim anlayacağınız)
Koftestar asılında dogru soyluyorsun. Bizim hanım foto cekmeyi hiç sevmiyor. Yolda giderken zorla foto cektiriyorum. Birde durdugumuz yerde benim fotomu cek demek aklıma gelmiyor acıkcası. Onceki gezilerim az da olsa benim foto var yahuu. Oyle hiç gormedim diyecek kadar degil yani...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Selamlar...4-5 yıl Maçkada bir laboratuvarda çalıştım...O bölgeyi çok iyi bilirim...Çalışan Sağlık Teknisyeni arkadaşımdan biri Natali Küçükhorendi...Ortodoks cemaatden Büyükadalı...hani belki tanırsın diye yazdım...
Müşterilerimizin bir kısmı Feriköydendi...Genelde yaşı ilerlemiş Rum Aİle Büyüklerinden kan almak için sık gelirdik oralara...düzenlki kontrollerini yapardık...
Rum ve Ermeni asıllı Türkler dünya tatlısı ve hoşsohbet olurlar...tanımanızı isterdim...İstanbulda genelde Feriköyde ve Adalarda yaşarlar...komşu değil sanki akraba gibidirler...
mete özeline bak şeker
Teşekür ederim. Güzel sözlerin için
Natali diye birini tanımıyorum malesef.
Canice motor kullanmak bunun adı kanka canını çıkartırcasına ama tertemizce(ne cümle oldu bea)
canını çıkartırdım yürüyen aksamın, ama grenajların arasında 1 tane toz kimse bulamazdı, haftada 1 mutlaka yıkanırdı cilalanırdı grekli tüm bakımlarını ben yapardım sölemesi ayıp kendimde oto teknisyeniyim..arızalara gelince ilk partidenmi bilinmez ama benim motoru çok sert kullandığım kesindi...neyse alırsam zaten okadar sert binmem ama teker yapmam demiyorum bak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 ----------
vayyy metto vay anasını dedim şimdi harbiden boya bak be mübarek hidonun çakmasıabi o teknenin sahibini ve kendini biliyorum ama sölemem meslek sırrıha bide tipi gulet sağlam teknelerdir çift 250 perkins makina var dehşetül vahşet iyi nostalji olmuş haaa...
Tabiki kapım herkese açıktır ayıpsın abi
Öncelikle Mete Abime saygılar sunarım
Herkes yazıyo bende yazayım bari cbf 150 topiğinden pek tanınmam bu vesile ile tanınmış olurum.
formu bir arkadaşımızdan kopyaladım umarım kusura bakmaz
İsim : Ömer Faruk
Boy: 185
Kilo: 92
Yer: Ümraniye/İstanbul
Motorum :Mart 2006- Ekim 2009 40000 km, Ekim 2010 CBF 150 Siyah 3800 km de şuan
Çanta : Orion 52 lt topcase
Yağ: Mete abi d&B yağ olarak ne kullanıyodu ???
Benzin: bp , total
Lastik: Duro (seviyorum ben bu lastikleri az biraz kaysada)
Kask: Lazer modelini unuttum racing tipinde
Mont: AKITO urun bilgisi için metahan abi (ürünü incelemişti - piyasadaki montlara nazaran biraz daha kaliteli)
Eldiven: Hudson Deriden alınma - Ben aldım siz almayın sakın
Pantolon: normal kot pantolon
Bot: İş Botu
By Hirkil
yaw ismimi yazmayı unutmuşum:
Nurettin
yaşlanıyoruz bağışlayın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------
[QUOTE=mete_han;1928524]vayyy abi aramızdaki en kıdemli sürücüsün...
Reca ederim,bu iş kıdemle değil,hepsi akıl ve beceri...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------
Ben ve Oğlum Hüseyin...
hacı milleti kendim gibi sanıyorum her karede ben olmak istiyorum...az ilgi manyağı oldum son dönemler...
olacan kardeş merak etme elimizden ne gelirse ardına koyucaz... (türkçenin suçu benim değil ben masumum)
kanka Turgutresitende fotolarım var...Mesela Club Armonıadan gece animasyonlarının bir kaç karesi falan...Avta tatil köyünden bir kaç kare...Birde hani ana caddede sahile doğru inerken benzin istasyonuna gelmeden POLONEZ Et deposu var ya oralardan bir kaç kare...Erbil diye birini tanıyonmu kanka...soyadını hatırlayamadım..O Polonezde sezonluk çalışır...Babası İnşaat Mühendisi...Annesiyle AVTA tatil köyünün karşısında oturur ...Erbil...
Kanka valla bende bilmiyom dikkat etmedim desme inan...
Abi senin oğlan sana benzemiyor pek...Allah analı babalı büyütsün...
son günlerde cbf 150 topacı çok keyifli olmaya başladı...
Eğer biz birbirimize bağlı olursak asla buralardan kopmayız diye düşünüyorum beyabiler...
iyi günde kötü günde ..
bütün cbf 150 kullanıcılarına selamlar,inş bende yakında cup'tan terfi edip cbf 150 sahibi olucam bayadır sahibinden.com'da ilanları araştırıyorum birtane cbf buldum 2800tl 2008 model 9000 kmde ilan no:(#19765179)bu pazar motora bakmaya gıdıcem ve tanıdıgımda bi arkadaşım yok,motorun nerelerıne bakmam laızm dış gorunusu zaten ilk etap sonrasında dıkkat etmem gereken seyler nelerdir.
bütün cevap veren arkadaşlara teşekkürler ve motoruyla kazasız belasız surusler dılıyorum.
herkese saygılar
bu tanışma faslı çok iyi oldu
adım mustafa erkan atalay
2-3 aydır motorsiklet ( cbf 150 ) kullanıyorum
dershanede matematik geometri öğretmeniyim
28 yaşındayım
aslen Aydın'lı fakat zonguldak ereğli de ikamet etmekteyim [IMG][/IMG]
umarım havalar ısınınca bizlerde etkinlikler düzenler sıkı dostlar oluruz
Mücahitçim, senin görünüş dışında yapacağın pek bişe yok! Depo vs gibi yerlere bakarsın, ezik, boya gibi şeyler yok ise, işi ehline bırakıp bilgisine güvendiğin tanıdık bir motosikletçiye götürüp test ettirmende fayda var!
Fakat illk etap için yine sürebilirsen anliyan için motorun yoldaki gidişi vites geçişleri falanda sana o konuda az çok bir ışık tutacaktır diye düşünüyorum! Ama kesinlikle bir ustaya götürüp göstermelisin...
merhabalar onlıne olan arkadaslara bı sorum olacaktı lısteye foto eklemek ıstıyorum ama nasıl hıc bı fıkrım yok
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)