Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Ocak 2010, 01:38
Merabalar herkese,bakıyorum tanıtım faslı var,iyi fikir.Valla sanırım en yaşlınız benim şuana kadarki beyanlardan anlaşılıyor,ohalde buyrun size benden de tanıtım.
meslek:eskiden turizmdi,şimdi taksi
bundan önceki motorum:16yaşında iken mobilet 19 yaşıma kadar almanyada,türkiyeye döndük ve aradaki 24 yıl hiç motora binmedim,CBF 150 yi 15-8-2008 de aldım
Kaskım:Ls 2 açılır çene,birde dizlik var markasını bilmediğim,ha eldivenim normal kar eldiveni,günlük 9km lik bir yolum var işte evden durağa ve yine eve.
Metehan bende 92-93-94 çok turist getirdim İstanbula sultanahmete,Marmaristen V8 Mercedes Otobüs vardı bende,
Reklamlar
-
15 Ocak 2010, 02:15
mete_han adlı üyeden alıntı
oo beyler aramızda Fotoşopcu var..işimiz düşerse halleder muhakkak...
Gümüşsuyundasın dimi...benim 94 te mezun olduğum Lisede Kabataş Setüstündeydi...senin okula 100 metrelik mesafede...cbf hususnda elimizden birşeyler gelirse beklerim mesajını...
Her türlü abi, yardımım dokunursa ne mutlu bana... Mutlaka ben de sana dönüş yapacağım inş motoru alınca =) her türlü photoshop işi yapılır
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
-
15 Ocak 2010, 02:26
Erdi başına iş alacan farkındasın değilmi
-
15 Ocak 2010, 02:29
Bruce 65 adlı üyeden alıntı
.
Metehan bende 92-93-94 çok turist getirdim İstanbula sultanahmete,Marmaristen V8 Mercedes Otobüs vardı bende,
vayyy abi aramızdaki en kıdemli sürücüsün...
erdi_arikan adlı üyeden alıntı
Her türlü abi, yardımım dokunursa ne mutlu bana... Mutlaka ben de sana dönüş yapacağım inş motoru alınca =) her türlü photoshop işi
İ T İ N A ile yapılır
kendin yakalandın valla...
ben SERVİS hususunda her zaman yanınızdayım...Servisim Çamlıca Doğu Batı (D&B) Konşuk Motor...
http://www.dnbmotor.com/
Her daim desteğe hazırım...0 motor alanların dostuydum bir zamanlar...ama şimdi servis ağırlıklı yardımcı olurum...eski avantajlı fiyatlar varediğim günler geçti...tek ayrıcalık sağlayacağım servisteki özel muamele...servisimle muhabbetim çok iyidir... bana güvenin...537 335 22 33...
2.el motor alacak beni arasın...şasiden baktırayım...ücretsiz ekspertiz hususunda yanınızdayım...hep destek tam destek...servisimden en küçük bir şikayetinizde gelin burada beni kalaylayın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
15 Ocak 2010, 02:36
beter-böcek adlı üyeden alıntı
Erdi başına iş alacan farkındasın değilmi
valla abi sorun değil, gerçekten çok sevdiğim bir iştir Photoshop, gocunmam yani, vaktim oldukça emrinize amadeyim
Çok çok teşekkür ederim abi, mutlaka yanına geleceğim birgün. Dediğim gibi zamanım oldukça her türlü yardımcı olurum.
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
-
15 Ocak 2010, 02:46
Erdicim buna inanmican ama yaklaşık bi saat önce fotoshop yapabilen kim vardı acaba tanıdıklardan diye düşünürken akabinde bide baktımki ne göreyim! fotoshop yapılır yazıyo bi yerlerde
ama önce bi kafamda tasarlamam gerekecek, yorucu değil sanırım tatlı bir çallışma olacak! çok teşekkür ediyorum eksik olma.....
metehan abim aynı şehirde olamasakta ayrıca sizlerede çok teşekkür ediyorum, sagolun....
-
15 Ocak 2010, 02:47
erdi_arikan adlı üyeden alıntı
valla abi sorun değil, gerçekten çok sevdiğim bir iştir Photoshop, gocunmam yani, vaktim oldukça emrinize amadeyim
Çok çok teşekkür ederim abi, mutlaka yanına geleceğim birgün. Dediğim gibi zamanım oldukça her türlü yardımcı olurum.
Arkadaşlar Güney Amerika ülkelerinden biri cbf 150 grubu kurmuş...yaklaşık 100 kişi bende katıldım...türk yabancı karışık 100 kişi...bayağı foto var herkes fotolarını koymuş...
http://www.facebook.com/group.php?v=...id=25067353665
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
15 Ocak 2010, 02:54
101 yapmışsın
e katılalım öyleyse belki bişeler olur
-
15 Ocak 2010, 02:55
beter-böcek adlı üyeden alıntı
metehan abim aynı şehirde olamasakta ayrıca sizlerede çok teşekkür ediyorum, sagolun....
birbirimizden farkımız yok aslında...hangi şehirde olduğumuzunda bir önemi yok...
-
15 Ocak 2010, 03:01
orası kesinlikle doğru!
yardımcı olma isteklerinizden ötürü söylemiştim onu!
yoksa sadece GÖNÜLLER BİR OLSUN YETER derim abi...
-
15 Ocak 2010, 03:05
burada bizim imkanlar biraz daha fazla avantajlarımız çok...aklınızda olsun bu mesaj...yarın bir gün lazım olur...
-
15 Ocak 2010, 03:09
peki abicim çok teşekkür ediyorum eksik olmayın Allah razı olsun...
-
15 Ocak 2010, 03:34
bende tanıtıorum kendımı
İsim :Murat Gün
şehir :manisa/merkez - ankara(göçebe olrak kalıorum)-italya/torino
Boy: 1,80
Kilo:65-70 arası gezıor
Meslek:trafik takip işleri az cok anlarım ve makine teknisyenliği
motosikletimin bakımına ilişkin bilgiler:
Kullanılan Yağ:
repsol kunlanıorum genelde 10/40
Lastiklerim : Ön arka IRC. arka lastıgın boyutu 100 luk memnunum ama degıstırırsem mıchelın alırım galıba :D
Zincir yağı olarak yeni yamahanın YAMALUBE sentetik zincir yağını aldım. Gayet başarılı.fena degil.
Benzinide genelde total,PO Yada Opet'ten alıyorum.
Korumalar :
Kask: AİROH SPEED FİRE OUT
Mont :HELD MADDOX
Pantolon :TEKSTİL OLARAK YOK ARAYIŞ İÇERİSİNDEYİM
Eldiven : DIFI KIŞLIK BI MODEL YENİ ALDIM GAYET MEMNUNUM
Çizme : PUMA DUCATİ MOTOBOT
tulum: KISA R6 TECRUBEM SIRASINDA ITALYADAN DAİNESE ALMISTIM(KENARDA DURUO)
Tecrübe:babamdn gelen bı alıstırma donemı ıle baslamıstı cbr 125 ıle cesıtlı motorlara bınıp enduro,naked tarzına yoneldım dah ıyı oldu benım ıcın. cbf 150 mı 18 bın kusur kmde aldım su anda 21 bıne yaklasıor gayet memnunum
kısaca özetledım selamlar
-
15 Ocak 2010, 10:15
Kısa bir tanıtım da ben yapayım;
Alper Aydın
Boy: 1.78m
Kilo : 95 (CBF'i niye sattım zannediyorunuz)
Meslek: mak.müh.
Hobi: Bilardo, Okçuluk, Model araç
Motosiklet ile ilgili;
Şu an : Suzuki DL650ABS
Motor yağı: IPONE 15-50
Lastikler: Bridgestone (5 yıl çalıştım oarada, başka marka almaya elim gitmez)
Zinciryağı: Ipone
Benzin: daima PO ve Opet (yabancı markalardan almam, işim olmaz)
Malzemeler ve değerlendirme:
Kask:
1- AGV Longway çene açılır, iyi ama çok ses yapıyor.
2- Arai chaser kapalı, çok iyi ama yazın açılmadığı için bayıyor.
Mont:
1- Difi Frazor deri ceket: çok çok iyi, indirimden aldım çok memnunum
2- Yazlık Bering ceket: çok rahat ama fileli olduğu için sadece çok sıcak havalarda giyilebiliyor.
Dizlik:
markasını unuttum ama işe yarıyor
Eldiven:
Yazlık Difi fileli: süper rahat korumalı
Yazlık Alpinstars Eldiven: o da rahat
Kışlık İtaylan Eldiven: o da çok rahat, biraz büyük ama çok kaliteli
Pantolon:
henüz almadım, bakalım...
Ayakkabı:
Yazlık : Motobot, eh işte fena değil
Kışlık : Puma Ducati bot.
Çanta:
Topcase: Shad 40 lt. (biraz küçük ama idare eder, 52lt. belki sonra alırım)
Depo üstü: Kappa 'nın bir modeli, çok kullanışlı çoğu zaman sadece onu alıyorum yanıma.
aklıma gelenler bunlar, şimdilik yeni gelenlere selamlar.
[COLOR="Red"][B]"HEDEF" YOLUN TA KENDİSİ !!![/B][/COLOR]
-
15 Ocak 2010, 14:01
-
15 Ocak 2010, 14:16
-
15 Ocak 2010, 14:46
-
15 Ocak 2010, 15:12
Tamam Mete usta bende tanıtayım kendimi. Aslında siteye uye oldugumuzda tanıtmıştım ama yine tanıtayım...
İsim :İbrahim,
Boy: 1,72
Kilo:78-82 arası git geldeyim
Meslek:, Mekine Teknikeri, özel sektörde çalışıyorum.
Daha once agabime ait olan: MZ.301 ve YBR 125 kullandım
2008 Subat ayında Kendime ait CBF150 aldım.
motosikletimin bakımına ilişkin bilgiler:
Kullanılan Yağ:
İlk km 1000 den itibaren: Castrol power1 10-50
Lastiklerim : Ön orijinal Duro (İçindeki hava bile orjinal. Hiç patlamadı)
24bin km'dir kulanıyorum
Arka: Orjınal ebatlarda Unullıun
3bin km'dir kulanıyorum.
Diger markaları test etmediğim için kıyaslama yapamam Duro ya gore cok iyi)
Shark Marka lastık yanak parlatıcısı kullanıyorum.
Top case: 40 lt Shad (Kargo tipli)
Markasını hatırlayamadım : 20Lt Depo ustu canta
Litresini hesaplayamadıgım: Elde dokuma heybe. Top case yi alıncaya kadar cok işime yaradı. Simdi cok az kullanıyorum.
21.300 Km den bu yana Debriyaj balatası yenilendi.
DUSME VE KAZALAR
Bir defa saga devrildi: Far geranajlarının koselerde hafif cizik
Bir defa kucuk bir kaza. Sag kuyruk grenajı degişti. Koruma demiri hafif cizildi.
Bir defa Sola devrildi: Far geranajlarının koselerde hafif cizik
NOT: Bu cizikler kapatmak için siyah folyo cektirdim. Kaza ve dusmelerden yaralanmadım. Allaha sukur.
Zincirim Orijinal 24.000 KM
On dişli :Suan orjınal 11.000 km Bir ara 16 lik takmıştım
Arka Dişli: 21.000 km Orjinal 3.000 km 41 lik Dişli.
zincir temizliği: Castrol 90 numara dişli yagı
Ekstra: Komple depo kılıfı: 4' lu flasor ve Sis lambası var.
Birde Yan sehpa taktırdım.
Benzinide İlk olarak servisin koydu BP dısında 99% shell
Korumalar :
motor koruma deniri:Orjınal Krom olandan
Eldiven : Revon (yarım parmak)
Kask : WiWi Cene açılır
Mont : Shark
Dizlik : Armode (Kayboluncaya kadar kullandım.)
Yazlık fileli ful koruma: Armode
Dahaonce aldıgım Omurilik koruması: Revon (Ful yazlık korumayı alınca kullanmıyorum.)
Bot: Ricardo Collins marka
Aklıma başka bişi gelmiyor.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
15 Ocak 2010, 15:16
AlperAy adlı üyeden alıntı
)
Hobi: Bilardo,
.
bu arada ...www.gamezer.com da onlıne bilardo oynarım aklınızda olsun bu site harika bir ortam...her ülkeden ulslararası ister lazerle ister lazersiz oynayabileceğiniz bir site...
isteyen olursa turnuva yaparız vs..
hehe evet kapak oldu bana...36 tamam anladık...
Abi sen otomototivcisin anlarsın bak bizim ilk arabamız bu...
yıl 1990...yer Seyrantepe Polis Lojmanları...Babam bunu aldı...o zamanlar çevrede araba denen bişey yok iyimi...
buna peygamber gözüyle bakıyorlar...mercedes bmeden sonra opel gelirdi...
Opel Rekord 1977 model...13 yaşındaydı ve ev parası ediyordu beyler inanın...o zamanlar bunu sat Küçükçekmecede ev alablirdiniz...o zamanlar araba evden daha kıymetliydi ne alakaysa...
aykan adlı üyeden alıntı
Meslek:usta gemici,otomobil tamircisi(teknisyen)
Hobi:Avcılık,yelken.
]
Beyler bu arkadaki geminin yandan yemişi Aykanlara ait galiba...doğrumu lan Muro... zengin hibinyo...ağlıyon ama abinin makina sağlam... guletmi bunun adı kanka...
Bu arada Yıl 1997 galiba...mekan Bodrum...Bodruma gidenlere bi tur attırır bizim Aykan dimi len hayırsız...
AydoganX adlı üyeden alıntı
Güzel oldu bu format,
Yeniden CBF alacaksan akıllı uslu kullan da makina da sende üzülme yahu
evet hacı süper oldu...
Aykan dönecek kürkçü dükkanına...
Rebornx4 adlı üyeden alıntı
Eldiven: Held kışlık eldiven(Şu metehan abinin yeni aldıklarından
)
]
sıfır aldım ama eskiyi giyiyorum ...rahatsızım ben ...sıfır malı eskir diye kullankıyorum hacı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Tamam Mete usta bende tanıtayım kendimi. Aslında siteye uye oldugumuzda tanıtmıştım ama yine tanıtayım...
evet süper oluyor bende tam detaylı yazıcam uygun zamanda merak etmeyin...fotoda koyun lütfen...en azından simaları biliriz...
-
15 Ocak 2010, 15:28
[SIZE="5"]
evet süper oluyor bende tam detaylı yazıcam uygun zamanda merak etmeyin...fotoda koyun lütfen...en azından simaları biliriz...
Foto başka zaman koyayım simdilik onun yarine Avatarıma resmimi koydum. Şirket bilgisayarından siteye foto koyamıyorum.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)
Bu Konudaki Etiketler