Bende cbf i alırken aynı durumla karşı karşıya geldim. gittim her iki bayi ye baktım baktım baktım karar veremedim ikisi hakkında bir çok şey okudum forumdan. her ikisinin forumunu tamamen okudum diyebilirim. cbf in kronik sorunlarını ybr nin hava filtresinin fiyatını...
Baktım olmuyor karar veremiyorum aldım hanımı da gittim tekrar bayiye. hangisi güzel dedim. cbf için gözleri çok güzel dedi.(Taktik meselesi iyi olursa allahtan kötü olursa hanımdan mantığı) verdim kararımı aldım geçtim. o dakika ya kadar her iki modeli kullanmışlığım yoktu. aeadan 2 ay geçti eski bir arkadaşımı gördüm baktım altında ybr var. dedim gel bi değişelim 100 metre gittim bana yetti. Benim ebatlarıma ufak bir makina kaldı..
HOş o da artık er6 n e biniyor artık.
O dönemde sahibinden de ilanlara çok baktım 2009 ybr ile 2008 cbf aynı paralara satılıyordu. Piyasada çok olmasına karşın cbf i fazla satan da yoktu bunlarda etken olmadı değil. Düz mantık ile baktım demekki memnun ki insanlar satmıyor.
Ybr alsaydım kasası haricinde memnun olurdum heralde. Ciddi arızalar yaşayanını da görmedim.
Sonuç: cbr 600 almak lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:37 ----------
Kendini tanıtma durumuna ithafen:
Hasan kartalcıklar
izmir - Eşrefpaşa-Konak.
meslek: İcra takipçisi(5 gün çalışır hafta sonları tatil yapar bütün bayramlar bize modu)
motosiklet: 2006-2009arası presto texsas 150 maxi scoter. 21bin km kullanıldı.
2009- .... CBF 150 Siyah 7000 km de alındı şuanda 14000 bin km de 2007 model.
Bakım üzerine :
Kullanılan Yağ markası: Castrol
Kullanılan Lastik Markası: Dunlop
kullanılan benzin istasyonu: Genellikle OPet
Kullanılan zincir temizleme ve yağları: castrol
KUllanılan korumalar:
Kak: Ls2 Cartoon siyah beyaz.
moNT: Shark
Pantolon : Shark
Mafsallı dizlik: Shark
Bellik : Nic
Eldiven : BF ve balaklava.
Bot: RVN
+ Termotex yağmurluk takımı.
Kan grubu : A+ Rh
Nasıl metehan açıklayıcı oldumu
Mt de ki neredeyse tüm anketlerin cevabı..