Meto
Sanada amma işimiz düştü be bu günlerde biz dayı oğlunun motörü servise götürcez demiştim ya, hacı, ya yarın ya öbürsü gün gelicez inşallah, havada bu günki gibi açık olacakmış. Şimdi sen bana güzel bi kroki çizerek tarif edermisin yine, ben bi kere geldim biliyosun, ama gel gör ki yine gelicem ama inan bulamam. Bana yine şurdan dön şurdan geç, namazgah caminden sağa dön falan
bi tarif etsene yine, o ahşap namazgah camiini hatırlıyorum. O yola çıktımı bulurum kesin. Minibüslerle beraber biraz trafikte ilerlemiştik, sonra namazgah camiinin önünden geçip sola dönmüştük ve az aşağıda db vardı. Bu bildiğim aşamaya kadar bana tarif edersen çok sevinirim. Nimet abla muhabbetinide madem boş ver yaw
Bu soğukta kuyruk muyruk, düşünmesi bilem üşütüyo insanı
Bide db ye gelirsek görüşebilirmiyiz. Geçen seferki gibi uykuya dalmada
Sen yine bi tarif et bana da sana ulaşamazsakta adres arayarak zaman kaybetmeyelim
Bide randevu işi falan nasıl olur. Öğleye doğru orada olucaz sanırım. Subaşı köyünden (biliyosun) toğçulara gelicez. Topçulardan karşıya geçicez. Ben sabah 9:15 gibi köyde olucam ve bu saatte beraber yola çıkıcaz. herhalde 12:00 gibi falan orada oluruz.
Metocum bu arada gizli buzlanma falan dedi haberler, Haliç köprüsünde gece kaç tane araç birbirine girmiş, kameralarda hepsini yakalamış, abi gece şoförüsün çok dikkat et. Haliç köprüsü.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 ----------
Yasin senide götürelim servise. Baktıralım motoruna. Uyar dersen haber veriyim. Yarın veya öbürgün. Dayı oğlu yan yatıp çamura batmazsa tabi.