uzun kısa bağladık ya onun için tesisatı komple denedik . kontak tan sonra aldık kabloyu , kontak açılınca işlem başlıo ama sağ kütüğe kablo çektik ara. oraya da düğme. istediğim zaman yakıyorum zenonu. gösterge park ampulu ve arka park lambası yine altarnatörden gelio.
h7 tek
h4 uzun kısa
h7 de çanak yok üzerinde şapka yok fazla dağılır o ışık.
Neden dersen aranam h7.
eski arabam da h4 . 4 senedir zenon kullanıyorum.
balans konusuna gelince bizim motorda en sağlam yer büyük balans için havadanlık kısmına olabilir. gerçi bende orda alarm var.
bir de h4 de uzun kısa motorludur. yani üzerinde ki ampul ileri geri hareket eder. geri geldiğinde daha çok yansıma yapar üstündeki kapak.
birde piyasada değişik bir şey daha var. h4 dibine sahip zenon ama uzunları sarı yanıo .
baya bir deneme yaptık metehan.
üzerinde baya büyük bir röle var. biz üzerine iki röle daha taktık hani orjinal geken akımla olurmu diye olmuyor değil aslında ama rolantisi makinanın 1000 ise 2000 gibi olması lazım. tam bilemiyorum değerlerini devir saati olmadığından.
pır pır edio
fiyat konusuna gelincede 150 verdim söktüler taktılar halletttiler. özcan35 bugun inceledi o da işçiliği beğendi. ki bağlayan adam oto aksesuarcısı.
biraz o biraz ben katım böyle birşey oldu işte. markası hid.
motosiklet için özel seri süper ince balast.
izmir basmane meydanında 1001 oto da yaptırdım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:49 ----------
doğru hocam 8000 bunlar.
12bin alıp morarmıyayım dedim