Benimde km 4700 bir depo ile 325 km gidebildim. Yedek hariç tabii. Şimdilik yakıt tüketimi hafiften fazla gibi, ilerleyen zamanlarda düşmesini bekliyorum.
Benimde km 4700 bir depo ile 325 km gidebildim. Yedek hariç tabii. Şimdilik yakıt tüketimi hafiften fazla gibi, ilerleyen zamanlarda düşmesini bekliyorum.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
çalıştığım ecza deposunun bana zimmetlediği 2004 titanı akşama kadar kullanıp akşam cbf 150 ye binince uçağa binmiş gibi hissediyom..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 ----------
yakıt değerleri normal ama biraz daha sakin kullanırsan biraz daha düşecektir..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 ----------
hava filitren temizmi..
vede yakıt fiyatları anormal arttı..
ben günde en kötü 150 km yapıyorum titanla yetmiyor 1 depo benzin 3 gün dayanmıyor..
Bu far ampülü ile işim var arkadaşlar,20 gün içinde üçüncü ampül.Burdan yükseliş Hondaya selam ve saygılarımı sunarım,Motoru bir gece serviste bıraktım tümüyle balsınlar diye,ertesi gün "motorunuz hazır"telefonu ile gittim almaya,bana bir arıza görünmüyor kısa devre yapmış vs.vs.far ampülünü yeni takmışlar 10TL istedi verdim,motoru aldım aradan bir hafta geçti ampül tekrar gitti hemde her iki devresi kısa uzun beraber.ampülü kendim söktüm birde ne göreyim dandikmi dandik bir ampül üzerinde marka namına bir şey yok,muhtemelen çinli,üstelik bana fatura vermek gibi bir girişimdede bulunmadı...yetkili servis bu...Osram marka taktık bakalım nolucak.herkese selamlar
Hayırlı uğurlu olsun çok temiz görünüyor. Ön lastik değiştirilmiş, IRC veya BONSUN. Benim ön lastikle aynı ve oldukça kalişteli. Yalnız motor sola yatmış olabilir mi =? Umarım böyle bi şey olmamıştır. Veya debriyaj maneti bilinçli olarak fazla mı eğilmiş dışa doğru ? Ucu dışa doğru çok eğik. Debriyaj manetine müdahale edilmiş. Fekat fiyat olarak çok çok iyiye almışsın. Bunu söylemeden edemiyicem. Ön lastik yeni, belkide arkada öyledir. 4100 km 2500 tl. Aksesuar olmasa bile süper bi fiyat. İyi günlerde kullan.
Elcik rüzgarlığı işi ile bir ara bende uraştım. Manetleri gidona sabitliyen uzun vidaların boyu yetmediğinden takamıştım. Ama takabilirsin hayli hoş olur.
Şu yakıt tüketimlerini TL olarak değilde Litre olarak verin arkadaşlar. Zamana göre yakıt tüketimi TL bazında gayet doğal olarak değişiklik gösterir , hele bizim gibi dolardan daha oynak olan benzin fiyatları varken.
benim yakıt tüketimim 3lt/100km civarında şu anda.
Çok iyi fiyata almışsın. Hayırlı olsun. Koruma demiri şart , ihmale gelmez bir an önce taktır 30 Tl civarında fiyatı var. Yoksa en ufak yan yatmada grenajlar kırılabilir ve büyük masraf çıkabilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:10 ----------
O vidaların aynı diş daha uzun olanlarını herhangi bir nalburdan bulabilirsin , ben öyle yaptım Geçen kış kullanıyordum , yaz gelince söktüm bu aralar hava soğudu , tekrar takacağım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:12 ----------
Mucit kardeşim, geçmiş olsun, Allah beterinden esirgesin...
Geçmiş olsun arkadaşım böyle insanlara söylenecek çok şey var ama rutin bişiy oldu şerefsizlik, piyasada bunlardan dolu cahil, neredeyse bi hayvanla aynı IQ ya sahip insanlar bunlar bende çok karşılaşıyorum böyleleriyle önüne gelen ehliyet alırsa, (ve alabiliyor)....daha çok karşılaşıcaz böyle durumlarla...
makinaya erken bile olsa bir sübap ayarı gerekir bence...en azından uzun yolda az yakması lazım...nasıl hesapladın bu rakamları naısl elde ettin biraderim...
mbuyuk bak bu şekilde (aşağıda)kelepir makina bulursan atla üzerine...
inan bana böyle kelepir fırsat dek gelse benikini 2000 e okutur alırdım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
S.a herkese iyi akşamlar
Arkadaşlar bende cbf 150 alacağım ama yeniyılda yaklaştı
2010 model alsam diye düşünüyorum
2010 modelinde herhangi bi deişiklik varmı gören duyan bilen varsa bilgi verebilirmi
ona göre alacağım
Ben hep doposu FUUL gezenlerdenim onun için; Her fulleyişte kilometreyi sıfırlıyorum. Yanlış olmaz....
6.000 de komple bakıma girecek ozaman sibop ayarını felan yaparlar sanırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:58 ----------
[/COLOR]
yakıt değerleri normal ama biraz daha sakin kullanırsan biraz daha düşecektir..[COLOR="Silver"]
.sakin birtürlü kullanamıyorum Üniversiteye gidiyorum 10 km hergün şehir içinde 5 dk varıyorumm. Nedense motora binince sakinlikten eser kalmıyor.
buyur arkadaşım sahibinden de ilanım var.
http://www.sahibinden.com/her_turlu_...XQQdisplayitem
98 Beygir.....
bi değişiklik olsa ilk ben duyardım...ama galiba yok...ha olsada şaşırsam...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...anlatimli.html
bu verileri gir net öğrenirsin.. belki 9.1 belki 9.6 yakıyordur vs vs...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
şimdi farkettim ben motoru ilk aldığımda bisikletten iner gibi inince tek elimle tutamadım motoru o tarafa doğru yattı hatta elim bile kanamıştı bende motoru tekrar kaldırdım bişey bulamadım allhatan bişey olmamıs dedim dediğin yer biraz çamur olmustu demek eğilmiş bak şimdi canım sıkıldı ne yapabilirimbu durumda dostum :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:44 ----------
dostum öncelikle ilgi alakan için sağol bana cezası nedir acep
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)