Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Kasım 2009, 21:40
Orası güney Afrika bahsettiğin sitede CBF 125cc de mevcut,becerebilsem fotosunu koyucam ama...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 ----------
beceremiyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Yaw arkadaşlar cbx 250 Twister halen yurt dışında satıştaymış, ne ilginç değil mi.
http://www.honda.co.za/main.aspx?id=72&pid=27
Ve siteden anladığım kadarıyla bi form dolduruyorsunuz web sitede ve test etmek istediğiniz motoru seçiyorsunuz, size test sürüşü imkanı sunuluyor. Tr Honda ise ayakta uyuyor, neden böyle bi uygulamaları yok acaba.
artı CBF125 Almanyada da satılıyor 2000 eur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------
çifttini 300 tl ye almıştım kuzenle.[/QUOTE]
300TL bir far ampülü için korkunç bir para...
Reklamlar
-
30 Kasım 2009, 02:36
06bluedragger adlı üyeden alıntı
cbf 150 için far açma kapama düğmeli sağ kütüklük..
xenona bağlıcam..
gayet guzel bı urun xenon far kunlanmayı dusunen arkadaslar ıcın faydalı olucaktır fıyat nedır kı acaba bunun
-
30 Kasım 2009, 02:49
Arkadaşlar bu üründen almak isteyen var mı?
http://www.hepsiburada.com/productde...ctid=otelf7597
Ben bir kişi bulursam yanıma, almayı düşünürüm.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
30 Kasım 2009, 14:08
herkes bişiy demiş xenon hakkında ama asıl açıklayıcı bilgi verilmemiş şimdi far duyunu kesip biçmeden yerine hangisi orjinal gibi oturuyor h4 mü h7 mi bazıları duyu kesmiş biçmiş eğer böyle bi uygulama olacaksa gereksiz far duyu pahalı bi parça zaten tak diye oturuyormu yapınca..o önemli..
http://www.google.com.tr/imgres?imgu...ed=0CBkQ9QEwBQ
buda kalite bişiye benziyor..
-
30 Kasım 2009, 18:42
aykan adlı üyeden alıntı
herkes bişiy demiş xenon hakkında ama asıl açıklayıcı bilgi verilmemiş şimdi far duyunu kesip biçmeden yerine hangisi orjinal gibi oturuyor h4 mü h7 mi bazıları duyu kesmiş biçmiş eğer böyle bi uygulama olacaksa gereksiz far duyu pahalı bi parça zaten tak diye oturuyormu yapınca..o önemli..
far duyunu kesmeden h4 te h7 de oturmaz. illaki keseceksin yanlardan dikkatlice.
h7 asla takmayın h4 takın. h4 ün yansıtıcısı var ışığı düzgün yayıyor. h7 uygun deil ışığı dagıtıyor.
-
30 Kasım 2009, 19:15
abicim yine neyi kaçırdım ....... ?
metahandro yine banlanmış
-
30 Kasım 2009, 19:23
blue white adlı üyeden alıntı
far duyunu kesmeden h4 te h7 de oturmaz. illaki keseceksin yanlardan dikkatlice.
h7 asla takmayın h4 takın. h4 ün yansıtıcısı var ışığı düzgün yayıyor. h7 uygun deil ışığı dagıtıyor.
bu xenon lar iyi hoşta sanırım muayeneyi geçmiyor yani orjinal olması lazım ampulün, en azından ben öyle hatırlıyorum,
gizli okuyan üyelerden biri sanırım metehan olsa gerek
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
30 Kasım 2009, 19:58
06bluedragger adlı üyeden alıntı
cbf 150 için far açma kapama düğmeli sağ kütüklük..
xenona bağlıcam..
muratgün adlı üyeden alıntı
gayet guzel bı urun xenon far kunlanmayı dusunen arkadaslar ıcın faydalı olucaktır fıyat nedır kı acaba bunun
bunun fiyatı 15 lira antalya eski sanayi nerse motosiklet aksesuarcısından aldım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 ----------
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
bu xenon lar iyi hoşta sanırım muayeneyi geçmiyor yani orjinal olması lazım ampulün, en azından ben öyle hatırlıyorum,
motorlu olanları hemde şapkalı onlar muayenede sonun olmuyordur kanımca..
sorun olur derlerse bir günlük sökeriz yha..
-
30 Kasım 2009, 20:06
-
30 Kasım 2009, 20:43
evet aynen öyle. muayeneden geçemezsin.ben orjinal ampul duyunu sararak bantladım kafa grenajının arkasına sabitledim,muayene zamanı gelince sadece xenon ampulu çıkarıp diğerini yerine takacağım, en fazla 15 dak alır heralde. ama kenarlarını kestiğimiz için silikonla sabitledim,tutturulmuyor başka türlü çünkü,silikonu almak uğraştırmazsa 5 dak tutar
bu arada metehana ne oldu yine yaw bilen varmı ???
-
30 Kasım 2009, 21:05
metehana ne olacak gene ban...vukuat adam rahat durmuyorki kardeşim bi rahat dur diyoruz ama nafile ah be meto....
-
01 Aralık 2009, 02:13
blue white adlı üyeden alıntı
evet dostum haklısın hıcbırı oturmaz ancak montajını ısın eglı bırıne yaptırmanız gerekıor kesınlıkle bu arada h4 un yansıtıcı ozellıgı bızım motorlarda pekte onemlı deıl haa bı ybr yada apachı ıcın kesınlıkle h4 takın derım cunku ısık cok fena dahılıor ama bızım cbf farının ıcı ısıgı pekte dagıtmıor xenonla detay fotografları cekıp ekleyıp bu konuyla ıgılenen arkadaslara yardımcı olalım uygun olunca
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:05 ----------
arkadaslar tüvtürk vize araç muayenesınden xenon farlı motorlu araçlar kesınlıkle gecıor vizede herhangi bi sıkıntı yasamassınız rahat olun sadece beyaz ampüller gecmıor vıze muayenesınden ama onunda gecme tasarısı yakında bakanlıktan gonderılıcek denıor haa vızeye gıdıpte aracınız gecmesse sonra bana kızmayın egerkı gecmesse hakkınızı kesınlıkle arayın cunku onun tasarısı coktan ıstasyonlara dagıtıldı beyınlı xenon farlar su anda ayarsız bıle olsa hafif kusur seklınde muayeneden gecıor rahat olun
not:manisa tüvtürk vize istasyon sefi cok sevdıgım yakın abımdır sagolsun yanına gıdıp sohbet ederım ve detaylı bılgılerı toplarım hemen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:11 ----------
[QUOTE=06bluedragger;1880765]bunun fiyatı 15 lira antalya eski sanayi nerse motosiklet aksesuarcısından aldım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 ----------
tesekkurler dostum takmadan once gorseydım kesınlıkle alırdım cok ıse yarayan bı parca yaww
-
01 Aralık 2009, 14:57
semih varol adlı üyeden alıntı
Motorumu2-3 gun kullanmayacagım zaman ortusunu ortuyorum. Bu ortuyu de ozel diktirdim. Su gecirmiyor.
Abi bende böle bişe arıyorum ne kadara diktirdin fiyatı kafama yatarsa aynısından banada diktirip kargolarmısın ücreti hallederiz.
Fiyatı kullanacagın kumasa göre degişiyor. Bana 60tl ye mal oldu. Bulundugum yerde oto dösemecilerde yaptırabilirsin. Gerekirse bu fotodan cıktı al ornek olakar göster.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
01 Aralık 2009, 17:36
Metehan abi yinemi forumdan uzaklaştırıldı ya ?
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
01 Aralık 2009, 19:28
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben ne dedim sana mete uslu dur diye ban yiyeceksindiye
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
02 Aralık 2009, 01:42
arkadasdlar bu bolgede gorunen sızıntı yada kacak normal mı bana pek oyle gorun medı , sizlerde karsılastınız mı , ustaya el attırmak lazımm mı
-
02 Aralık 2009, 02:33
yere damlama yapıyormu?
sadece terleme yapmış gibi
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
02 Aralık 2009, 03:26
yere damlama yok ama orada bı sıkıntı varmı yada yaparmı onu ogrenmek ıstemıstım
-
02 Aralık 2009, 07:54
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Fiyatı kullanacagın kumasa göre degişiyor. Bana 60tl ye mal oldu. Bulundugum yerde oto dösemecilerde yaptırabilirsin. Gerekirse bu fotodan cıktı al ornek olakar göster.
hazır satılanlar var 35 tl..
-
02 Aralık 2009, 07:55
ellvis_78 adlı üyeden alıntı
yere damlama yok ama orada bı sıkıntı varmı yada yaparmı onu ogrenmek ıstemıstım
Benim eski motorda başıma gelmişti bu olay, tehlikeli bi durum değil. Marş motoru sökülerek içine bi izolasyon malzemesi sarıyorlar ve tekrar takıyorlar, bu ufak kaçak engellenmiş oluyor. Benim eski motorumnda başıma gelen aynı yerden motor yağı kaçağı idi, terleme değildi yani. Sanırım bu durumda aynı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler