Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Kasım 2009, 13:27
SGLs adlı üyeden alıntı
teşekkürler.. biraz daha fazla aydınlatma istiyorum malum kışın hava daha erken kararıyor..
Fazla aydınlatma için ek lamba takman gerekir. (Daha önceki fotolarda mevcut) Motor orjınal farına başka ampul takarak daha fazla aydınlatma alman biraz zor diye biliyorum..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Reklamlar
-
25 Kasım 2009, 13:31
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
kullanınca anlarsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
ulan çapsız vtryi neremize monte edelim...
paran olsa 13.000 sıfırınamı vercen...yoksa (ola ki) 10.000 2.elinemi...vtr sana uyar ama benim fiziğe uymaz kanka...bak ne dicem lan kekoro...
şu ilana bi baksana...Aydın diyor sana yakın...4000 e veriyor nakedi...acil diyor bence kelepir...al keyfine bak...yağ soğutmalı...istesende anasını ağlatamazsın...
yeni ilan...
http://www.sahibinden.com/sinifinin_...XQQdisplayitem
ula bu benim elimde 2 günde kol çıkartır meto hyo deme bana motor zıngır zıngır bunun red line nıda yok son devirde patlayan patlayana
-
25 Kasım 2009, 15:00
mmucit adlı üyeden alıntı
Abi bu motor çıplak racing mi oluyor?
Tipi krenajsız racing de.
Yoksa beğenmediğimden değil.[COLOR="Silver"]
[.
naked işte yav...güzel makinadır...fazla sınırlarda gezmeden usturuplu kullanılırsa amaca hizmet eder...
aykan adlı üyeden alıntı
:
ula bu benim elimde 2 günde kol çıkartır meto hyo deme bana motor zıngır zıngır bunun red line nıda yok son devirde patlayan patlayana
düzgün kullanırsan sorun yok hacı... ama sen hayvani style takılıyorsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
25 Kasım 2009, 16:29
naked işte yav...güzel makinadır...fazla sınırlarda gezmeden usturuplu kullanılırsa amaca hizmet eder...
düzgün kullanırsan sorun yok hacı...
ama sen hayvani style takılıyorsun...
Abi yola çıktımmı ilk hızlanma önemli mesela geçen tdm le bidenemeye çıktım makina tek tekerede kalkmıyo direk patinaj yapıyo 3 vitese kadar nevrim döndü 3 viteste 180 civarı sürat görünce insan ister istemez tırsıyo o yüzden 250cc den yukarısı gereksiz burda hem yolda yok basıcan bi turgutreise girerken bi düzlük var bide bodrumdan milasa kadar süper yol kaymak asfalt 3 şerit bol viraj vs orda koydum geçen günü tdm idurunca sanki altımda soba var motordan gelen alev adamın suratına çarpıyor fan sesi vs büyük makinada başka...
-
25 Kasım 2009, 20:32
aykan adlı üyeden alıntı
ne oluyo biliyormusun kestirmeden gidiyorsun
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
kullanınca anlarsın
Hiç niyetim yok
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
25 Kasım 2009, 22:00
muratgün adlı üyeden alıntı
dostum ben h7 8000kelvın hıd degıl ama dıd marka taktım yaklasık 1.5 2 ay kadar oluor sadece gecelerı kunlanıorum oldukca memnunum artık onumu goruorum dıorum
ama gecenlerde 3-4 gunlugune sehır dısına cıktıgımda gerıye dondugum zaman motoru calıstıramadım sabah ve vurdurarak calıstırdıktan sonra dırek akucuye gıttım ısımı garantıleyıp sarj ettırdım akumu hos gercı akunun kutup baslarını sokseydım bısıycık olmazdı ama
dün bir cbf 150 de yakından inceleme şansım oldu..
adam markasını bilmiyo ama 6000k uzun kısa motorlu selektöre bile bağlatmış harika olmuş 100 liraya aldım tanıdık ustama taktırdım ustaya para vermedim diyor..
orjinal gibi duruyo h4 6000k..
aynısından alacam taktırıcam..
cbf 150 orjinal ampulu çıldırtıcak..
motorlu kuryeyim keşke şirket motorunada taksalar..
-
26 Kasım 2009, 00:19
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
26 Kasım 2009, 01:28
mmucit adlı üyeden alıntı
Abi bu motor çıplak racing mi oluyor?
Tipi krenajsız racing de.
Yoksa beğenmediğimden değil.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 ----------
Abi al bir akü sarj aleti. 20 liraya satıyorlar.(ATABA) Allah bilir 10 kağıt vermişsindir sarja.
valla üstad sarj aletım var aslında ama kımbılır kıme verdım hatırlamıorum yaww akucude tanıdıktır allaha cok sukur sıkıntı olmuo tanıdıklarımız sagolsun bı sefte atıoz yardımcı oluorlar valla sagolsunlar ama hakketen hatırlayamadım kıme verdıgımı bende tekrardan bakıyım barı sarj aletıne eyv
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:09 ----------
06bluedragger adlı üyeden alıntı
adam markasını bilmiyo ama 6000k uzun kısa motorlu selektöre bile bağlatmış harika olmuş 100 liraya aldım tanıdık ustama taktırdım ustaya para vermedim diyor..
dostum bence kesınlıkle ustundekı orjınal farları degıstırmek lazım xenon yada baska bır sekılde olarak tabıkı bu benım sahsı dusuncemdır ama ben sadece kısa h7 kunlanıorum gayet memnunum bende uzun kısa far kontrolunun oldugu dugmeye yaptım kısada ıken dugme parklar yanıor uzuna bastıgım zaman xenon calısıor gayet ıyı su anda sıkıntı yasamıorum valla masallah bu arada bende h7 8000k 75 lıraya aldım montajada 10 lıra attım oldu bıttı 2 senede ampulun garantısı var canavar gıbı ama beynın garantısı maalesef yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 ----------
mete üstad sende 1000rr dıosun ve ıpone dıosun yaww normal 1000rr=ıpone veyatta motul fılan yanı ama bence cbf 150=castrol repsol shell po fılan cok normal canavar gıbıde yaglama gorevını yerıne getırıor masallah(bu arada ben makına muhendısıyım kendım bakımlarını yapıp test edıorum yaglara gelınce yagların bırbırlerınden farklı vıskozıte degerlerı olabılır ama arkadaslar castrol fılan bıze yetıor valla ben yag testımı yaptım kendıme gore cok az bı eksılme var onuda arada derede kunlandıgım agresıf kunlanıma baglıorum sonucta ole sahım devır uretıp yuksek torklara cıkan bı motor deılkı bence cbfın motor yapısı konusunda malzeme yonunden bıraz eksıklıklerı var dıe dusunuorum o yuzden mumkun mertebe sert kunlanıp motoru gereksız yere zorlamaktan kacınıorum arada ıstısnalar harıc tabıkı ama bence zamanında yapılan yag degısımı motoru oldururde guldururde o yuzden zamanında yagımızı degıstırıp yolumuza rahatlıkla bakabılırız bence
-
26 Kasım 2009, 01:35
muratgün adlı üyeden alıntı
mete üstad sende 1000rr dıosun ve ıpone dıosun yaww normal 1000rr=ıpone veyatta motul fılan yanı ama bence cbf 150=castrol repsol shell po fılan cok normal canavar gıbıde yaglama gorevını yerıne getırıor masallah(bu arada ben makına muhendısıyım kendım bakımlarını yapıp test edıorum yaglara gelınce yagların bırbırlerınden farklı vıskozıte degerlerı olabılır ama arkadaslar castrol fılan bıze yetıor valla ben yag testımı yaptım kendıme gore cok az bı eksılme var onuda arada derede kunlandıgım agresıf kunlanıma baglıorum sonucta ole sahım devır uretıp yuksek torklara cıkan bı motor deılkı bence cbfın motor yapısı konusunda malzeme yonunden bıraz eksıklıklerı var dıe dusunuorum o yuzden mumkun mertebe sert kunlanıp motoru gereksız yere zorlamaktan kacınıorum arada ıstısnalar harıc tabıkı ama bence zamanında yapılan yag degısımı motoru oldururde guldururde o yuzden zamanında yagımızı degıstırıp yolumuza rahatlıkla bakabılırız bence
usta bizim motorlar o sıcaklıklara ulaşmıyormu sence...sonucta 1000 RR da soğutma var benim düldülde yok...hava soğutmada sobaya doğru tutulmuş vantilatör etkisi yaratır gibi geliyor bana...
agresif kullanımda neden motor yağ eksiltir...yani sonucta bu makinalar en üst limitlerde de gezinir...yani yağ eksiltmeyi neden kanıksadık anlayamıyorum...
-
26 Kasım 2009, 01:45
Motorumu2-3 gun kullanmayacagım zaman ortusunu ortuyorum. Bu ortuyu de ozel diktirdim. Su gecirmiyor.
Abi bende böle bişe arıyorum ne kadara diktirdin fiyatı kafama yatarsa aynısından banada diktirip kargolarmısın ücreti hallederiz.
Motor Kullanırken doğayı izlemeye kalkarsan doğanın bir parçası olursun :)
-
26 Kasım 2009, 01:55
06bluedragger adlı üyeden alıntı
hepsi burada da h4 var 108 lira hemde çift
buda demek oluyor ki tanesi 54 liraya gelir.
özelliklerine göre 35 w (bizim ambulle aynı.
3,2 amper de tüketimi varmış. bizim aküler de 7 amper düşünmüyor da değilim. varmı ortak olan alalım bir çift.
özcannnnnnnnn
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
26 Kasım 2009, 02:27
-
26 Kasım 2009, 14:41
KaPTaNH adlı üyeden alıntı
3,2 amper de tüketimi varmış. bizim aküler de 7 amper düşünmüyor da değilim. varmı ortak olan alalım bir çift.
özcannnnnnnnn
blue white adlı üyeden alıntı
cbf ye xenon şart beyler. özellikle gece uzun yola çıkıyorsanız. ben taktım memnunum walla
mete aga taktın şu iponeye yaww. bu yağın nesi çekiyor seni anlamış değilim??
iyi yağ ama fiatını çok şişirmişler. ben dün motul 10/40 aldım. 1 tüp te motul zincir spreyi.
motulu xlr ye koyacağım
zincir yağı 10 numara cidden
bakalım antalyada uygun bulursam düşünmeden taktıracam..
castrol power 1 racing tam sentetik 4t 10w-50 yağ bu gün değiştirdim 16000km de..
-
26 Kasım 2009, 15:12
bayramınızı kutlarım cbf ailesi
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
26 Kasım 2009, 15:33
KaPTaNH adlı üyeden alıntı
özcannnnnnnnn
aslında güne girer gibi xenonada ortak bulucan burdan taktırıcan...dimi... 55 liraya benim hayatım sözknousuysa helal olsun...artık hava erken kararıyor...ihtiyac abicim...
blue white adlı üyeden alıntı
cbf ye xenon şart beyler. özellikle gece uzun yola çıkıyorsanız. ben taktım memnunum walla
mete aga taktın şu iponeye yaww. bu yağın nesi çekiyor seni anlamış değilim??
iyi yağ ama fiatını çok şişirmişler. ben dün motul 10/40 aldım. 1 tüp te motul zincir spreyi.
motulu xlr ye koyacağım
zincir yağı 10 numara cidden
farklı şeyler arayışındayım kanka...sana hiç olmadımı bu...
-
26 Kasım 2009, 15:38
xenon kullanıcısı olarak şart bu xenon gece karanlık ortamda heleki ormanlık kesimde ali samiyen stadı aydınlanıveriyor ortalık.
geçen pazar nasıldı metehan abi xenon.
facebook(Fazer Tutkunları)
-
26 Kasım 2009, 15:44
-
26 Kasım 2009, 15:49
honda düşünmüştür ama işine gelmemiştir,aslında çok basit montajı,hiç bir kabloyu kesmeden eklemeden direk olarak soketler ile montaj oluyor,şipşak gibi bi şey yani.
herkese tavsiye ederim.
he bu arada bayramın üçüncü günü gezginmotorcu.net grubu olarak fatih ormanındayız,mt gurubunuda bekleriz arkadaşlar.
metehan abi sen gelmicen mi.
-
26 Kasım 2009, 15:56
BİROL 78 adlı üyeden alıntı
honda düşünmüştür ama işine gelmemiştir,aslında çok basit montajı,hiç bir kabloyu kesmeden eklemeden direk olarak soketler ile montaj oluyor,şipşak gibi bi şey yani.
herkese tavsiye ederim.
he bu arada bayramın üçüncü günü gezginmotorcu.net grubu olarak fatih ormanındayız,mt gurubunuda bekleriz arkadaşlar.
metehan abi sen gelmicen mi.
kanka 5-6 gündür yatışdaydım...yarın ve tüm bayram çalışıyorum...
4000 lira bayıldım makinaya 2007 de ama bu aydınlatmayı alıp kendi uygun bir yerlerine monte etsinler bence...benim canım bu kadar ucuz değil...onların bilançolarına canımı KAR olarak yazdırmak istemem...
-
26 Kasım 2009, 16:13
o kadar para veriyoruz şu makinalara ama şu kıçı kırık xenonu bile takmıyorlar,insanoğlunun içi kurumuş valla yapıcak bi şey yok,artık arabalarda bile standart bu xenon...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler