Yaw Karaburun- Çınarcık aynı yerlerde dönenip duruyon ha
Farklı yerler keşfetmenin vakti gelmedimi daha
Ben bu hafta 12-8 im. Gece vardiyesi yani. Sabah 9 da eve geldim. Biraz sonra uyuyıcam. Haco sende de amma çok izin var ha
Aralık dediğin 3-5 gün sonra zati :=) Senin bu izin kaç gün daha devam ? Bu arada kaskımı hallettim, artık içine soğuk moğuk almıyor ama bu seferde doğal olarak buğu yapıyor hızım düştüğü zamanlar veya ışıklarda falan dururken, camını ara ara bi kademe aralamam gerekiyor.
Bide aldığım motosiklet pantalonunun iç astarını termal içlik şeklinde kullanmayı deniyicem, sanırım olucak. Bu havada bile pantalon gavur gibi terletiyor. Erezurum kars soğukları için yanim
O kadar uykum var, ama hala şeytan da bi taraftan dürtüyor. Şöyle atla motoruna bi izmit yap gel. Yakcağı olsun olsun 7-8 tl. havada güneşli güzel. Gündüz gezince akşam hanım eve geldiği zaman uyuyor oluyorum, sonra fırca yiyoz hanımdan
Gündüz geziyon geziyon, akşam ben geldim mi yatıyon diye
Geçenlerde yan komşunun (cbf olan) oğlu telefon açtı. (Abi sana garaj ayarladık) haydaa
Yaw motor artık kapalı ortamda duruyor. Yan apartmanın odunluğu, yan apartmandan biri odunluğunu kullanmıyormuş, abide bana ayarlamış, adam bide duvarlarına kalın ambalaj kartonu çakmış, girip çıkarken ayna mayna sürtürtüğü zaman çizilme falan yok. Kapıya bile karton çakmış. Ne insanlar var dedim kendi kendime. Şimdi bu iyiliğe nasıl karşılık verebilirim diye düşünüyorum. Benim motorum burda dururken komşumun motoru dışarda mı durucak dedi adam yaw. Zaten hep benim motora uygun bi yer bulma arayışındaymış. Acayip bi şey oldu yaa. Kapı kilidi milidi. Tanıdık bildik güvenli bi ortamda. Takım taklavatıda attım. Kasklar dizlikler. Hepsini götürdüm. Ama bu yan komşu ile hep güzel bi dialoğumuz vardı. Bi bakıyorum motoru çıkarmış evin önüne temizlik bakım yapıyor ben gidiyorum yanına muhabbete. Ben motorla uğraşıyorum evin önünde, o geliyor. Birbirimizde ne varsa yağ bal takım taklavat yardımlaşıyoruz. Yaw inanılmaz bi dialok. Adamın yaptığı iyilik beni çok duygulandırdı dahi diyebilirim, yaw babam yapmaz beee
Yazın köye balığa çıkıcaz inşallah beraber
Ailece iyi, mütevazi, yardım sever insanlar.