Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Rebornx4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 150nk
    Metehan abi ne olacak bu levent trafiğinin hali

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaptan kardeş boya dan memnun kalırsan bende sprey boya ile boyarım. Ama sprey boyanın omru kısa olur cok cabuk dokulur demişlerdi. Bakalım sen boyle bir sorunla karşılasacakmısın...Belirmeden gecemiycem Jantlar Guzel olmuşş
    Bence dökülmeyecek. akralik boya oldugundan. birde kollar zaten pürüzlü o tutar. asıl atma kısmı yanaklarda olurdu. orda da fosfor var ölüm bile ayıramaz o bölümü.. O nedenle atacağını sanmıyorum.. zincir temizliğinde de kimyasal fazla akıtmamak da lazım tabikide.
    Metehan jantlar ın grisi zaten parlak. iyi ce yakından bak hocam
    metalik atabilmen için üzerine cila attırman lazım Hani şu güneş yanıkları olan boya cinsi varya ondan. bu cilalı simli metalik boya da fırınlanması gerekir Bizim jantlarda da fırın işi sakat. sertleşip yamulmadan kırılır.
    O dediğin soba boyası gibi simli metalikleri biliyorum. Bende de var ondan. Arabanın fren kaliperlerini boyuyorum onunla. O boya yı bir janta 5 kat atman lazım ki tutsun. Biraz fazla attığın yer de daha çok parlama az atılan yerde matlık olacak. Ve en kötüsü de kapatıcılığı hiç yok. altına başka bir boya atman lazım. astar bazında. Küçücük kaliperleri 5 defa boyuyorum. üzerinde durmayıp akıyorda boya. çook içerde olduğundan sıkıntı vermiyor ama jantlara direkt sıksam görüntü hiç hoş olmazdı. ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:24 ----------

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaptancım makinan kız gibi binmeye kıyılmaz valla...bence bunu dışarı çıkarma...
    Abi imkanlarımız iyi burda. hem garaj var hemde izmirin havasını biliyorsun. kaldı ki istanbulluya göre gidip gelme mesafemizde çok kısa kalıyor. iş ev gidiş geliş günlük 10 km
    Bedava yaşıyoruz izmirde diyebilirsin.
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

baran06 Nickli Üyeden Alıntı
    [/COLOR]Yaw bu Ls2 kask beni öldürecek bigün, dün geceli gündüzlü bi sürüş yaptım. Hala başım ağrıyo. İçine öyle bi soğuk alıyo ki kaşlarımın hizasından. Anlatamam, yaşamak lazım. Tüm korumaları aldık kışlık. Her şey güzel olcak derken kask enayi çıktı. 20 tl lik çin malı kask kullandığım zamanlar kafama poşet geçirdiğimi bilirim. Şimdide mi böyle yapsak ki

Bendede L52 kask var 180 tl aldım aynen sizin dediğiniz gibi mutlaka hava giriyor..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:12 ----------

Alıntı mmucit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok hocam, bazı arkadaşlar demiş ya 2000 yerine 4000 de değiştirelim diye o bakımdan. Ben durmadan yol alan birisi olmadığımdan 2000 de yağ değişimi bana saçma geliyor. Ayrıca bu motor katkılarının iş yaptığına güvenim var. Yinede tavsiyeniz için teşekkürler.

Bu ara arkadaşlar ybr125 topiğine baktım. Bizim motorun adı, sorunlu eksik parçalı motora çıkmış. Hondanın adına göre oldukça vasat bir motor yaptığını düşünüyor arkadaşlar. Ben de kimi noktalara hak veriyorum ama sınıfının en iyisi tabikide cbf150
    Ben Fethiye liyim burdaki honda servisi 1000 bakımından sonra 4000 bakımına cağırıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:24 ----------

46.000 e varana kadar hiç motor yaptırdın mı yoksa yaptırmadın mı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------

Arkdaşlar ilk defa bugun motor 5 VİTESTEN 4 VİTESE DÜŞME YAPTI KENDİLİĞİNDEN sizdede oldumu böyle hiç. Birkere oldu doğaldır dedim tam girmemişti belkı dedim 4 5 defada olunca aynı sey. 5 vitese atıyorum 500 600 m gidiyorum motor 4 e geçiyor.
    Lütfen yardımcı olurmusunuz, acaba neden yapar bunu??

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    Kaptan abi..
    güzel bi çalışma olmuş emegine saglık..
    yaz aylarının ortasında bende aynı taktikle jantlarımı boyamıştım..
    yanlız kırmızı şerit yerin ben fosfor yeşili çektim..
    baya bi gösterişli oldu
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

[QUOTE=mete_han;1865934]mz 251 ...adı bile yeter...kelebek gibi uçar arı gibi sokar...bi ara emaneten kullanmıştım...her kalkış tekere kalkıyordu...debriyajı bi türlü ayarlayamazdım...

mz laf yok usta jawa mz bunlarla büyüdük biz

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ula Metoo :=) Yaw iyi güzel geziyonda istikamet değiştir bence artık, Çınarcık Armutlu, Delmece vs suyu çıkmadımı hala Bi dahaki sefere böyle güzel bi hava yakalarsan izniğe niyetlen bi dahaki sefere. Gel bi dahaki sefere, ekonomik kalkınma paketi içersinde köfte yemem, sana bakarım Ama olsun, bi yerde çay içeriz göl kenarı, beraber yol tepmiş olurtuz en azından. Müsait olursam bende gelirim. Burdan 15 tl benzin alsam rahat gider gelirim İzniğe. 52+52=104 km tali yol. Bayramda sadece Hanıma bi gün izin var. Bu yüzden diğer 3 gün tekim. Bu 3 günün bi gününü bekar halimle bayramlaşmaya ayırsam yine bayramda en az 2 gün boşum. Haftaya perşembe gündüz müsaitim. Söyleyim de seninde boş zamanların ortak olursa plan yapmamız daha kolay olur.

Bu arada foto foto deyip durmuşun, birazdan yklicem demişsin, valla gece bile acepyüklemişmidir diye bi kaç kere girdsim. Sabah baktım yok. Hani nirde fotolar yaw
    .

Kanka o Çınarcık benim çekim merkezim...beni Çınarcığa çeken bişeyler var...huzur buluyorum haco...ben bildiğin sıkılgan of pofcu motörcülerden dğeilim...keyif alırım zevk alırım her metreden...senin habarın yokken ben çok giderim tek başıma...çay içerim Teşvikiye köyünde...giderim o yandan yemiş barajdan bozma yerde sessizlişği dinlerim seni düşünürüm...

ah kanka sen o bölgedeki güzellikleri çözememişsin yaşıyon ama boşa...

fotolarda sorun çıktı kanka...fotobuket sapıttı falan dün gece....

İznik işine ya nasip diyorum kankoş...inşallah gideriz...

kanka benim İzniğe gitmem demek en az 50 gayme...

350-400 km gidiş geliş...40 gayme...

feribot 8+8...16 gayme...

yeme içme 10 desek 70 gayme...sen 150 le yırtıyosun...sen ağlarsan biz napalım...

Alıntı Rebornx4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan abi ne olacak bu levent trafiğinin hali
    Hacı valla motörde en kral trafiğe dalıyorum bize trafik yok... Bu arada ben Kağıthaneden Çağlayan Kasımpaşa Eminönü yapıyorum...nadir giriyorum oralara...

Alıntı KaPTaNH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan jantlar ın grisi zaten parlak. iyi ce yakından bak hocam
    metalik atabilmen için üzerine cila attırman lazım Hani şu güneş yanıkları olan boya cinsi varya ondan. bu cilalı simli metalik boya da fırınlanması gerekir Bizim jantlarda da fırın işi sakat. sertleşip yamulmadan kırılır.
    O dediğin soba boyası gibi simli metalikleri biliyorum. Bende de var ondan. Arabanın fren kaliperlerini boyuyorum onunla. O boya yı bir janta 5 kat atman lazım ki tutsun. Biraz fazla attığın yer de daha çok parlama az atılan yerde matlık olacak. Ve en kötüsü de kapatıcılığı hiç yok. altına başka bir boya atman lazım. astar bazında. Küçücük kaliperleri 5 defa boyuyorum. üzerinde durmayıp akıyorda boya. çook içerde olduğundan sıkıntı vermiyor ama jantlara direkt sıksam görüntü hiç hoş olmazdı. ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:24 ----------

Abi imkanlarımız iyi burda. hem garaj var hemde izmirin havasını biliyorsun. kaldı ki istanbulluya göre gidip gelme mesafemizde çok kısa kalıyor. iş ev gidiş geliş günlük 10 km
    Bedava yaşıyoruz izmirde diyebilirsin.

annnadım kanka fırın işi nanay diyosun...

ama İzmirde yaşamak ayrı bir keyif emin ol...çok şanslısınız...burada hayat yok...nefes alamıyoruz aqodumun İstanbulunda...(bi küfür edesim geldi)bunaldım yav burda valla...

Alıntı baran06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntı baran06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkdaşlar ilk defa bugun motor 5 VİTESTEN 4 VİTESE DÜŞME YAPTI KENDİLİĞİNDEN sizdede oldumu böyle hiç. Birkere oldu doğaldır dedim tam girmemişti belkı dedim 4 5 defada olunca aynı sey. 5 vitese atıyorum 500 600 m gidiyorum motor 4 e geçiyor.
    Lütfen yardımcı olurmusunuz, acaba neden yapar bunu??
    yapar...nedeni vitese sert basmadığın için...normaldir bazen olur...

Alıntı pwr ofdream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [
    mz laf yok usta jawa mz bunlarla büyüdük biz

bu yazılarım niye gri görünüyor yav...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    CF Moto 150nk
    Beyler bir gezi düzenleyin artık mümkünse pazar olsun Motoru alalı 1 ay 1500km oldu hala biyerleri gezemedim

Hacı valla motörde en kral trafiğe dalıyorum bize trafik yok... Bu arada ben Kağıthaneden Çağlayan Kasımpaşa Eminönü yapıyorum...nadir giriyorum oralara...
    Abi ben hergün Altunizade-Seyrantepe arasını çekiyorum sen ne diyosun hele o minübüs şöförleri var ya bigün kesin girişicem birine levye ile(!) (Not: Motorda levye ne gezer)

Motosikleti
    Beyler bir gezi düzenleyin artık mümkünse pazar olsun Motoru alalı 1 ay 1500km oldu hala biyerleri gezemedim
    ahh canımm kıyamam...gezisi gelmiş arkadaşın...tutma aman...sal...

haydi toplanıyoruz Pazara
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    CF Moto 150nk
    OOO istikamet nereye

Motosikleti
    OOO istikamet nereye
    İstikamett Lumbarağzııı(Bahriyede Ana Giriş Kapısı) dağılınn marşş marşş derdi komtanımız eğiitimde...

hacı bizim sektör Turizm...bizde ne izin belli ne gece ne gündüz...sizi bilmem...

Motosikleti
    CF Moto 150nk
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstikamett Lumbarağzııı(Bahriyede Ana Giriş Kapısı) dağılınn marşş marşş derdi komtanımız eğiitimde...

hacı bizim sektör Turizm...bizde ne izin belli ne gece ne gündüz...sizi bilmem...
    Bizim sektörde matbaa babo. Ne? Baskımı var? Acil işmi? Haydi pazar tıpış tıpış matbaaya. Uğraş dur

Motosikleti
    Bizim sektörde matbaa babo. Ne? Baskımı var? Acil işmi? Haydi pazar tıpış tıpış matbaaya. Uğraş dur
    en azından gece evindesin...bak sabah 05.30 da Golden Crowne Otelden çıkışım var...haydi burdan yak...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    ya metehan abi senin kask rahatsız etmiyormu seni yeter artıkın emekli et o kaskı..

gel sana güzel bi çeneden açılır kask alalım kışın üşüyorsundur kıyamam..

Motosikleti
    yok kanka kaskımın içinde bere var...artı maskemde mevcut...sovukk dışarı...go gome soğuk...

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    metehan ; aga bu aksam ıs cıkısı db ye gittim,kasım ustada ordaydı kulağını çınlattık senın bıraz
    ilgi alaka güzel. ara yağ değişimine gittim ama çoğu yerini gözden geçirdiler,memnun kaldım yani

Motosikleti
    Alıntı blue white adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan ; aga bu aksam ıs cıkısı db ye gittim,kasım ustada ordaydı kulağını çınlattık senın bıraz
    ilgi alaka güzel. ara yağ değişimine gittim ama çoğu yerini gözden geçirdiler,memnun kaldım yani

e niye aramadın orda beni...bi carburator temizlettirirdik...açılırdı machine...ingilizce yazdım seksi olsun diye ...

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    8,000 bakımında kurcalarlar artık
    bu arada yarın, haftasonu falan nası çalışıyosun? uygun olursan 5 ten sonra buluşalım aga. lafın belini kıralım

hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    yeni yılda cbf'de herhangi bir değişiklik yapılacak mı bileniniz var mı?
    her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Alıntı genç kaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaptan abi..
    güzel bi çalışma olmuş emegine saglık..
    yaz aylarının ortasında bende aynı taktikle jantlarımı boyamıştım..
    yanlız kırmızı şerit yerin ben fosfor yeşili çektim..
    baya bi gösterişli oldu
    ewt kaptanım. senin de bu konuda kulaklarını çınlattık gecen gece..
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya metehan abi senin kask rahatsız etmiyormu seni yeter artıkın emekli et o kaskı..

gel sana güzel bi çeneden açılır kask alalım kışın üşüyorsundur kıyamam..
    çene açılırla iyice donsun garibim sonra.
    Hatta o mavi kask da çene açılır zaten.
    Benim bu konudaki yorumum:
    Kaymayan lastik yoktur , yanlayan lastik vardır.
    Hava almayan kask yoktur. Yere düşünce kırılmayan kask vardır.

zaten hiçç rüzgar almasa boğuluruz
    tamam tamam gece gece soğuk espiri makinası gibi oldum.
    Düşünce seni korusun Yeter. içine bere takarsın alttan atkı bağlarsın olur biter.
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı hocaseko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni yılda cbf'de herhangi bir değişiklik yapılacak mı bileniniz var mı?
    Belki bi renk daha eklerler bide devir göstergesi olan panel gibime geliyor bunun haricinde bişiy olacagını zannetmiyorum..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler