Metehan abi ne olacak bu levent trafiğinin hali
Metehan abi ne olacak bu levent trafiğinin hali
Bence dökülmeyecek. akralik boya oldugundan. birde kollar zaten pürüzlü o tutar. asıl atma kısmı yanaklarda olurdu. orda da fosfor var ölüm bile ayıramaz o bölümü.. O nedenle atacağını sanmıyorum.. zincir temizliğinde de kimyasal fazla akıtmamak da lazım tabikide.
Metehan jantlar ın grisi zaten parlak. iyi ce yakından bak hocam
metalik atabilmen için üzerine cila attırman lazım Hani şu güneş yanıkları olan boya cinsi varya ondan. bu cilalı simli metalik boya da fırınlanması gerekir Bizim jantlarda da fırın işi sakat. sertleşip yamulmadan kırılır.
O dediğin soba boyası gibi simli metalikleri biliyorum. Bende de var ondan. Arabanın fren kaliperlerini boyuyorum onunla. O boya yı bir janta 5 kat atman lazım ki tutsun. Biraz fazla attığın yer de daha çok parlama az atılan yerde matlık olacak. Ve en kötüsü de kapatıcılığı hiç yok. altına başka bir boya atman lazım. astar bazında. Küçücük kaliperleri 5 defa boyuyorum. üzerinde durmayıp akıyorda boya. çook içerde olduğundan sıkıntı vermiyor ama jantlara direkt sıksam görüntü hiç hoş olmazdı. ..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:24 ----------
Abi imkanlarımız iyi burda. hem garaj var hemde izmirin havasını biliyorsun. kaldı ki istanbulluya göre gidip gelme mesafemizde çok kısa kalıyor. iş ev gidiş geliş günlük 10 km
Bedava yaşıyoruz izmirde diyebilirsin.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
baran06 Nickli Üyeden Alıntı
[/COLOR]Yaw bu Ls2 kask beni öldürecek bigün, dün geceli gündüzlü bi sürüş yaptım. Hala başım ağrıyo. İçine öyle bi soğuk alıyo ki kaşlarımın hizasından. Anlatamam, yaşamak lazım. Tüm korumaları aldık kışlık. Her şey güzel olcak derken kask enayi çıktı. 20 tl lik çin malı kask kullandığım zamanlar kafama poşet geçirdiğimi bilirim. Şimdide mi böyle yapsak ki
Bendede L52 kask var 180 tl aldım aynen sizin dediğiniz gibi mutlaka hava giriyor..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:12 ----------
Ben Fethiye liyim burdaki honda servisi 1000 bakımından sonra 4000 bakımına cağırıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:24 ----------
46.000 e varana kadar hiç motor yaptırdın mı yoksa yaptırmadın mı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------
Arkdaşlar ilk defa bugun motor 5 VİTESTEN 4 VİTESE DÜŞME YAPTI KENDİLİĞİNDEN sizdede oldumu böyle hiç. Birkere oldu doğaldır dedim tam girmemişti belkı dedim 4 5 defada olunca aynı sey. 5 vitese atıyorum 500 600 m gidiyorum motor 4 e geçiyor.
Lütfen yardımcı olurmusunuz, acaba neden yapar bunu??
[QUOTE=mete_han;1865934]mz 251 ...adı bile yeter...kelebek gibi uçar arı gibi sokar...bi ara emaneten kullanmıştım...her kalkış tekere kalkıyordu...debriyajı bi türlü ayarlayamazdım...
mz laf yok usta jawa mz bunlarla büyüdük biz
Kanka o Çınarcık benim çekim merkezim...beni Çınarcığa çeken bişeyler var...huzur buluyorum haco...ben bildiğin sıkılgan of pofcu motörcülerden dğeilim...keyif alırım zevk alırım her metreden...senin habarın yokken ben çok giderim tek başıma...çay içerim Teşvikiye köyünde...giderim o yandan yemiş barajdan bozma yerde sessizlişği dinlerim seni düşünürüm...
ah kanka sen o bölgedeki güzellikleri çözememişsin yaşıyon ama boşa...
fotolarda sorun çıktı kanka...fotobuket sapıttı falan dün gece....
İznik işine ya nasip diyorum kankoş...inşallah gideriz...
kanka benim İzniğe gitmem demek en az 50 gayme...
350-400 km gidiş geliş...40 gayme...
feribot 8+8...16 gayme...
yeme içme 10 desek 70 gayme...sen 150 le yırtıyosun...sen ağlarsan biz napalım...
Hacı valla motörde en kral trafiğe dalıyorum bize trafik yok... Bu arada ben Kağıthaneden Çağlayan Kasımpaşa Eminönü yapıyorum...nadir giriyorum oralara...
annnadım kanka fırın işi nanay diyosun...
ama İzmirde yaşamak ayrı bir keyif emin ol...çok şanslısınız...burada hayat yok...nefes alamıyoruz aqodumun İstanbulunda...(bi küfür edesim geldi)bunaldım yav burda valla...
yapar...nedeni vitese sert basmadığın için...normaldir bazen olur...
bu yazılarım niye gri görünüyor yav...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Beyler bir gezi düzenleyin artık mümkünse pazar olsun Motoru alalı 1 ay 1500km oldu hala biyerleri gezemedim
Abi ben hergün Altunizade-Seyrantepe arasını çekiyorum sen ne diyosun hele o minübüs şöförleri var ya bigün kesin girişicem birine levye ile(!) (Not: Motorda levye ne gezer)Hacı valla motörde en kral trafiğe dalıyorum bize trafik yok... Bu arada ben Kağıthaneden Çağlayan Kasımpaşa Eminönü yapıyorum...nadir giriyorum oralara...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ya metehan abi senin kask rahatsız etmiyormu seni yeter artıkın emekli et o kaskı..
gel sana güzel bi çeneden açılır kask alalım kışın üşüyorsundur kıyamam..
yok kanka kaskımın içinde bere var...artı maskemde mevcut...sovukk dışarı...go gome soğuk...
metehan ; aga bu aksam ıs cıkısı db ye gittim,kasım ustada ordaydı kulağını çınlattık senın bıraz
ilgi alaka güzel. ara yağ değişimine gittim ama çoğu yerini gözden geçirdiler,memnun kaldım yani
8,000 bakımında kurcalarlar artık
bu arada yarın, haftasonu falan nası çalışıyosun? uygun olursan 5 ten sonra buluşalım aga. lafın belini kıralım
yeni yılda cbf'de herhangi bir değişiklik yapılacak mı bileniniz var mı?
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
ewt kaptanım. senin de bu konuda kulaklarını çınlattık gecen gece..
çene açılırla iyice donsun garibim sonra.
Hatta o mavi kask da çene açılır zaten.
Benim bu konudaki yorumum:
Kaymayan lastik yoktur , yanlayan lastik vardır.
Hava almayan kask yoktur. Yere düşünce kırılmayan kask vardır.
zaten hiçç rüzgar almasa boğuluruz
tamam tamam gece gece soğuk espiri makinası gibi oldum.
Düşünce seni korusun Yeter. içine bere takarsın alttan atkı bağlarsın olur biter.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)