Kaptan kardeşim, motor cam gibi maaşallah, iyi günlerde kullan, bende bi dahaki dış lastik değişiminde jantlarıda söktürüp boyatmayı düşünüyorum. Her halde bu önümüzdeki yaz sonu falan olur. 3-5 verip adam gibi bi fırın boya attırmak lazım işim ehline, siyah boya belirli bi zaman sonra atarsa felaket bi görüntü oluşur. Sağlam iş yaptırmak lazım. Tabiki Kaptan kardeşime sormak lazım ? Nasıl yaptı. Kendimi yaptıu, yaptırdı mı ? AÇaok eski sayfalarda, bi arkadaş kendi yaptığını söylemişti ve bi kaç tane foto koymuştu. ama o senmiydin hatırlayamadım şimdi.
Genç kaptan dı o metehancım. Ben mat siyah kullanmadım akralik kullandım.Tek zorluğu tek başıma o milleri söküp yerin oturtmak oldu.
Atarmı dersen henüz bende bilmiyorum.Ama darbe almadığı sürece sanmıyorum
Ya abiler, dostlar, kardeşler, bende 2 tane ls 2 kask var. İkside içine kaşlarımın hizasından felaket soğuk+rüzgar alıyor. Çin malı kask kullanıpta kışın kafaya poşet geçirerek sürüş yaptığım günlerimi dönücez. Buna nasıl önlem alınabilir bilen varmı. Tüm korumaları halletim. Bu seferde kafadan soğukl alıyoz. Bu sıralar kask almayı düşünen varsa. şimdiden Ls2 almamasını öneriyorum. Toplamda elimizde 4 tane kask var. 4 ündede bu problem var. Ya sinüzit olucam, baş ağrısından gebericem. Yada bu işe bi çare bulucam. Geçen kış önlem almadan sürdüm. Ama hep başım ağrımıştı.
Hacılar bide 15-50 yağın sezonu kapanmış. Haberiniz oldun. 15-50 koymayın bu zamandan sonra, ben daha motordaki 15-50 yağı 500-600 km daha kullanacaktım. 1500 km de yağ değiştirmek zorunda kaldım. 10-40 almıştım bi kaç hafta önce, değişytirmeye mecbur kaldım. En son yol yaptığımda pazar günü, motor yeteri kadar ısınmadığı için verimli çalışmadı. Hele şehir içi kullnımda hiç ğerformans yoktu. Pata pata pata çalışıyordu zor gaz yiyordu. 10/40 canavar yaptı motoru. Hemen ısınıyor. Güzel kaçıyor. Güzel gaz yiyor. Nisana Mayısa kadar 10-40 Hacılar. Serileşti motor.
Dün işe motorla gitmiştim. 4-12 vardiyesindeyim. gece 00:00 da işten dönerken yağmura yakalandım. Korumalar mükemmelmiş. Ne üşüme ne soğuk ne yağmur. Vız geldi. Eldivende aldım 25 tl
Elleride kurtardık. Fakat hacılar, bizim dandirik farlar, gece yağmur falan da oldumu daha pasif oluyor. Zifiri karanlıkta daha iyi olan far, geçtiğiniz yerlerde biraz sağda solda aydınlık kesimler varsa, gözü alarak yolu görememenize sebep veriyor. Gece yağmurda sürüş esnasında tırstım desem yalan olmaz
Meto napıyon
? Hafta sonu bişeyler yapabildin mi =?