Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbf150
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sakın ha yağ katıklarına güvenip değişim periyodunu uzatayın. Katık koymayı bilmiyor mu koskoca yağ firmaları
    Yok hocam, bazı arkadaşlar demiş ya 2000 yerine 4000 de değiştirelim diye o bakımdan. Ben durmadan yol alan birisi olmadığımdan 2000 de yağ değişimi bana saçma geliyor. Ayrıca bu motor katkılarının iş yaptığına güvenim var. Yinede tavsiyeniz için teşekkürler.

Bu ara arkadaşlar ybr125 topiğine baktım. Bizim motorun adı, sorunlu eksik parçalı motora çıkmış. Hondanın adına göre oldukça vasat bir motor yaptığını düşünüyor arkadaşlar. Ben de kimi noktalara hak veriyorum ama sınıfının en iyisi tabikide cbf150
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    yağ katkısına boşuna para vermeyin,şuan üretilen kaliteli yağlar zaten bir çok katkı maddesi içeriyor.

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Wave'den Cbf 150'ye,sonra da innova'dan Cbf 150'ye mi bineceksin yani
    valla hiç belli olmaz belkide vtr ye yatay geçiş yaparım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı anesmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam dostlar. CBF 150 için özel bir cam yaptırdım.Uzun boy , koyu renk ve üzerlerine hondanın orjinal amblemini bastırdım.MT üyelerine özel 55 TL + taksit + ücretsiz kargo ile satışa sunulmuştur.Bu arada cbf 150 ile ilgiliteknik problemleriniz olursa bana yazın. Servis müdürümle beraber yardımcı olacağız.Saygılarımla.

İşte cam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:21 ----------

http://www.anesmotor.com.tr/store/Pr...roductId=86297

dönüşlerde gidona çarpmıyorsa düşünebilirim ama biraz kısa olsa ideal olurmuş..

Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ls 2 kask bende de var aynı olaydan bende şikayetciyim ethem abi eski modeller dandik ama yenilerinde bu olayı cözmüşler güzgar falan almıyo
    ls2 cartoon 1 sene kullandım sağlam kask allah var ama çene altı perdesi olmadığında felaket hava alıyor yazın çok rahat ama kışın burnum filen donuyordu..

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya abicim yanlış anlamayında ipini koparan LS2 almış...bir hikmeti vardır bende diyordum... meğer yokmuş...
    Ne bileyim yaw, millet alıyor, online alış veriş sitelerindeki yorumlarına bakıyorum ürünün, oho. o fiyata mükemmelde bilmemnede bi sürü olumlu yorum. Kimse muzdarip değil herhalde bu kışın içine soğuk alma muhabbetinden. 4 tane ls2 var elimizde 4 ünde de bu problem var. Kara kara düşünüyorum ne yapsam diye. İçinde bulunduğum ekonomik dar boğazda iyi bir kask alacak durumumda yok. Bakalım nasıl çözücem bu durumu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 ----------

Anes Motorun cevabı benide çok şaşırttı. Hiç beklemediğim bi cevap geldi. 20-50 benzinli araba yağı motosiklet kültürüne bence aykırı. Çünki benzinli arabalar yol alırken motosikletler kadar yüksek devirler kullanmazlar ve bu kalınlıktaki bir yağ, zaman zaman 6000-7000 devirlerde kullandığımız küçücük motor içinde, motor için tehlikeli ve çok yüksek basınç oluşmasını sebep olacaktır. Tabiki bu şahsi fikir ve deneyimim. Bi motor teknik servis ustasından elbette iyi bilemeyebiliriz ama, yani ben kış geldi diye motordaki 15-50 yağın bile sıkıntısını çekmeye başladığım için yağın ömrü bitmeden 10/40 ile değiştirmek zorunda kalmışken bu açıklama beni pek tatmin etmedi. Diğer servislerdende bu konu ile ilgili cevaplar alabilirsek doğruya ulaşmamız daha kolay olacaktır.

Benim servisin hep dediği şudur (Bu motorlar yağ eksiltir. Motoru göklere çıkaraya gerek yok. Elinin altında her zaman motordaki yağ ile aynı özellikte takviyelik yağın bulunsun). Hiç bir zaman bana 20-50 koy, yağ eksiltmesin denmedi ve hiç 20-50 konulmadı. Kimseden de 20-50 kullan ve yağ eksiltmesin şeklinde bi duyum veya öneri duyadım. Ama elbette cevabınız için teşekkrüler. Sonuçta bir servis deneyimi ve sorumuz cevapsız bırakılmadı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 ----------

Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dönüşlerde gidona çarpmıyorsa düşünebilirim ama biraz kısa olsa ideal olurmuş..
    Gidona çarpıyor ilk taktığınız zaman, gidonun üzerindeki somunları gevşeterek kendinize doğru biraz eymeniz gerekiyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:45 ----------

Alıntı mmucit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ara arkadaşlar ybr125 topiğine baktım. Bizim motorun adı, sorunlu eksik parçalı motora çıkmış. Hondanın adına göre oldukça vasat bir motor yaptığını düşünüyor arkadaşlar. Ben de kimi noktalara hak veriyorum ama sınıfının en iyisi tabikide cbf150
    Bu konuda haklısın. Çekemeyen çok cbf i dimi Ülkemizde en düşük bakım ve kullanım maliyetiyle en konforlu seyahat imkanını sunan, yedek parça teknik servis, garanti kapsamının genişliği konusunda hiç bir sıkıntı olmayan, 2. el piyasası gayet canlı ve hareketli olan, piyasa fiyatı cbf 150 den pahalı olmayan, kendi sınıfında bir başka motosiklet marka ve modeli varsa bana hemen haber verin, hemen motorumu satıp o motoru alıcam. Aşka geldim aşkam akşam. Noluyosa 12 saat çalıştım ve eve geldim. Bi sürü mesaj yazılmış olduğunu görünce bende biraz takılayım dedim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:04 ----------

Alıntı blue white adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yağ katkısına boşuna para vermeyin,şuan üretilen kaliteli yağlar zaten bir çok katkı maddesi içeriyor.
    Ya Barışçım, bi avatar, resim mesim bişey koy yaw Böyle kuru kuru olmuyor

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    kankü napıyon yatmadınmı...Kanal D de Aşkım İçin diye bi film var ona bakıyorum...Andy Garcıa var bayılıyorum bu herife...Godfatherden hastayım...yarın napıyon cav cavım
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Guzel motor etham usta. Ben Sahd 40 lık kullanıyorum. Ustunde kargo yeri var. Gercekten cok kullanışlı oluyor...
    Su jantları kırmızıya boyatıp serit cekemek benim de aklımda ama bir turlu zamanım ve param olmuyor. Bi ara kaportacının birine sordum ikisini 200 tl ye boyarız demişti.. Baska birine sordum 50 tl dedi. Aradaki bu ucurum kafamı şyşce karıştırdı. 200tl biyen boya içine altın tozları karıştıyor galiba. 50 tl diyende sanırım sprey boya ile boyayacak. Anlıyacagınız tanıdık bir kaportacım yok..
    Ben bizzat kendim söktüm lastiklerimi. akralik sprey boya ile boyadım. 8 liradan ikki kutu kullandım ki ikinci kutunun yarısı duruyor toplamda 16 liraya mal oldu
    Fırın olayına sakın yaklaşmayın jant için. döküm jantlar fırında esnemesni kaybeder . eğileceğine kırılır ileride .
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok çok kaliteli bilinen bi ürünle 4000 km yapacağına, orta kalite bilinen ürünleri kullanarak 2000 de bir değiştirmen motorun için daha iyi olur. Şahsi fikrim. 3 ay veya 2000 km. 3 ay içinde 2000 km yi doldurmasam dahi, 3. ay dolduğunda yağ değişimi yaparım. Bu ay muhabeti benim şahsi uygulamam. Bu uygulama doğrudur, diğerleri yanlıştır demiyorum. Ama yağ değişim ömürleri 10000 km olan yeni nesil arabalarda dahi bu 1 yıl veya 10 bin km dir. Bizim içinde zaman sınırı mutlaka olmalı. Maximum bence 6 ay. 1 sene bizim motörlerdeki 1 lt yağ için çok bence.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:00 ----------

Slm, teknik servis müdürü arkadaşa bi sorum olacak, cbf 150 için biçilmiş kaftan denilebilecek mahiyette uygun, yağ eksiltme minimuma yakın olan yağ hangisidir. Birde cbf 150 için bazı servisler yarı sentetik bazıları tam sentetik öneriyorlar ? Birde emsal markalar 1 gram bile yağ yakmaz iken cbf 150 neden yağ eksiltir ? Servis müdürü arkadaşın bu konu ilgili yorumlarını merak ediyorum. Şimdiden teşk.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 ----------

Yaw bu Ls2 kask beni öldürecek bigün, dün geceli gündüzlü bi sürüş yaptım. Hala başım ağrıyo. İçine öyle bi soğuk alıyo ki kaşlarımın hizasından. Anlatamam, yaşamak lazım. Tüm korumaları aldık kışlık. Her şey güzel olcak derken kask enayi çıktı. 20 tl lik çin malı kask kullandığım zamanlar kafama poşet geçirdiğimi bilirim. Şimdide mi böyle yapsak ki
    2009 ls2 cartoon siyah beyaz bende var. bahsettiğin gibi içine bir rüzgar alması yok. Neden dersen buhar yapıyor. dediğin durum olsa buhar kalmazdı içeride. Buhar olayıda çene kısmı biraz ileride duruyor bana göre. nefesimi üflediğim yerdeki tahliye kısmı biraz ileride kalıyor ondan. asıl rügar da boyundan ieri geliyor. bu durum için de balaklava veya atkı en güzel çözümdür. atkıyı iki ye katlar arasından çeker boynuma dolarım. atkının kask ile boynumun arasında kalan kısmı rüzgar kesme aparatı gibi oluyor . nacizane bir tavsiye
    Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ls 2 kask bende de var aynı olaydan bende şikayetciyim ethem abi eski modeller dandik ama yenilerinde bu olayı cözmüşler güzgar falan almıyo
    Son olarak da çinli dediğiniz wiwi 65 lira civarında satılırken 100 liraya ls2 kadar kalitelisini bulamazsınız.
    o fiyata birde gdr var ls2 den de kaliteli değil. hatta vizörü daha pahalı..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:13 ----------

bu arada shad 40 boyut olarak süper bana 33 lük küçük kullanışsız geliyor..
    Hoş bir daha çanta alacak olsam shad da almam o da ayrı bir konu. menteşelerinden kütür kütür ötüyor nalet , sıkıştırmadığım noktası kalmadı.. yok yok yok
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı mmucit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok hocam, bazı arkadaşlar demiş ya 2000 yerine 4000 de değiştirelim diye o bakımdan. Ben durmadan yol alan birisi olmadığımdan 2000 de yağ değişimi bana saçma geliyor. Ayrıca bu motor katkılarının iş yaptığına güvenim var. Yinede tavsiyeniz için teşekkürler.
    Özellikle bu işaretlediğim kısımda bahsettiğine karşılık yazmak isterim. Bence durmadan uzun yol yaparsan yağın ömrü aksine kısa değil uzun olur. Ama şehir içi kullnımı çoksa düşük vites düşük hız kullanım çok fazla ise, yağın ömrü çok daha kısa olur. Motorun 2 saat çalışıpta 100 km yapması var. 2 saat çalışıpta çarşı pazar gezmesi vs 20-30 km yapması var. Mesela 4000 km de bir yağ değiştirdiğiniş söylüyorsun. Bu 4000 km yi ortalama ne kadar zamanda yapıyorsun =? Bence motorlarımızda, motor marş alıpta çalışmaya başladığında ilerleyen bi zaman sayacı olmalı ve yağ değişimi için km ye değilde bu zaman sayacına göre hareket edilmeli. Mesela 30 saat aktif çalışan cbf 150 yağ değişimi istiytiyor. veya 40 saat. bunun saat olarak ta bi karşılığı tespit edilmeli. Yani şöyle. Bir keresinde 1000 km yapmış olduğum yağın, 2000 km başka bir zaman değiştirdiğim yağdan daha kirli olduğunu biliyorum. Abi çok etken var. Sadece 2000 e 4000 e bağlı kalmamak lazım. 2000 km yi adam ya mesela 2.3. viteste kullandıysa ne olur o yağın hali. İşte böyle zamanlarda 2000 km dolsun. Veya 4000. Çok yanlış. Vatandaş 4000 km dolmadı daha diye 1 sene olmuş, hala aynı yağla geziyo. Ulen 20 tl beee. Yuh, cimri derler adama

Geçenlerde yağ değiştirdim. Bu işi de evin önünde yan komşum diğer cbf li arkdaşın babası ile yaptık. Yağı koydum motora neyse. 5 dk geçti. Çalıştırayım dedim. Abi çalıştırtmadı. Bekle dedi. yağ iyice bi kartere otursun. Okey dedim. Neyse 5 dk geçti. Çalıştırayım dedim. Kontağı açtım tam basıcam. (Dur dur yapma) dedi. Yaw neden dedim Bekledik yeteri kadar falan Abi, engine stop düğmesini kapadı. 3-4 saniye marşa bastı. Biraz marş motoruna vıy vıy yaptırdı Ondan sonra çalıştırdı. Bu hareketin motor için yağ değişimden sonra yapılması çok iyi imiş. Motora yeni konulmuş yağın motor yüzeyine ulaşmadığı noktalara ulaşması için ve krankın, diğer hareketli aksamın yavaş hareketlerle yağa iyice bulanması için, yağın motor içinde yavaş yavaş dağılması için çok önemli imiş. Bu şekilde yapılmadan motor çalıştırırsa ilk etapta yağsız olan kısımların hızlı mekanik aksam hareketiyle yağlanamadan sürtünmeye maruz kalabileceğinden bahsetti.

Nereden bilirdim ben bunu. Abi emekli otobüs kamyon şoförü. Buda ufak bi ayrıntı ama bencede güzel bi uygulama idi ve öğrendiğim iyi oldu. Ufak önemsiz diye bazı şeyleri göz ardı etmemek lazım aslında.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:29 ----------

kankü napıyon yatmadınmı...Kanal D de Aşkım İçin diye bi film var ona bakıyorum...Andy Garcıa var bayılıyorum bu herife...Godfatherden hastayım...yarın napıyon cav cavım
    Yaw Meto girme kanıma. Yaw çalışıyorum zaten. 4-12. Yani gece 12 de çıkıyorum. Bu günde erken gittim. 12:00 da iş başı yaptım. 12 saat çalıştım canım çıktı. Yarında erken gidebilirim. Yine bi kafa izni galiba Tüm imkanlar uygun olsa bile şu dandirik kaskıma bi çare bulamadan binemiyicem motora. Bi gün süreyim öyle rüzgar yiye yiye, 2 gün başım ağrıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:35 ----------

Alıntı KaPTaNH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2009 ls2 cartoon siyah beyaz bende var. bahsettiğin gibi içine bir rüzgar alması yok. Neden dersen buhar yapıyor. dediğin durum olsa buhar kalmazdı içeride. Buhar olayıda çene kısmı biraz ileride duruyor bana göre. nefesimi üflediğim yerdeki tahliye kısmı biraz ileride kalıyor ondan. asıl rügar da boyundan ieri geliyor. bu durum için de balaklava veya atkı en güzel çözümdür. atkıyı iki ye katlar arasından çeker boynuma dolarım. atkının kask ile boynumun arasında kalan kısmı rüzgar kesme aparatı gibi oluyor . nacizane bir tavsiye
    Evet bu problem hallolmuş olabilir. Ama izmir kışında değilde o kaskı buralarda denemek lazım. Çünki çok soğukta sürüş yapmadığında hissetmiyorsun. Hele yazın sanki hiç rüzgar kaçırmıyormuş gibi geliyor. Bende vizörle kask arasaına bi izolasyon malzemesi çektim. Bu sefer buğu yapmaya başladı sürüş esnasında. Yani anladım ki dışardan içeri giren hava biraz kesildi. Ama tamamen kesilmediği için halen çok kötü.

Motosikleti
    ah kanka tam yaz motorcusu oldun he...neyse zaten yağarsa bende çıkmam bi yere...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Kawa Z750
    hayır...ilk topacım şuydu...hem MD de hem MT de ulan tık rekoru kırmıştı he...başlığım şuydu

MONDIALCILERE VE ASYACILARA TARİHİ ÇAĞRI...

evet kanka aynen buy şekilde motosiklet camiasına baomba gibi düştü konum...400 küsur cevap yazıldı ve ÇİN savaşlarına bu şekilde başladım...

sonra CBR 125 e konu açtım...cbrye bisiklet dediğim için Motordelisinde Mezar nikli mod beni banladı...ilk banımıda orada yedim...

MT de ise ilk galiba BBRR abiyle kapıştım...bi banda o koydu...

dostum yanlış anlamada bu yazdıkların kendimi salak hissetmeme neden oldu...bu dediğin şeyi tabiki bende yapıyorum...en uzak açı ama bi işe yaramıyor çünkü kalıp geniş...

hacı bu nedir yav...kız gibi motor maşallah...benimkini görsen var ya kuryeden beter halde...çamurrr...bakımlı ama pasaklı...siz napıyonuz gezmiyomusunuz bu düldüllerle...
    metehan abi gezmez olurmuyum hiç. Hertrlü dağ bayır yağmurlu alanda kullanıldı 2007 model 3yıl 2 aylık motor bu (2009 işi değil yani. sadece benden önceki arkadaş fala gezmemiş. Alındığından beri bir gecesini dışarıda geçirmmeiş garaj motoru.
    referans
    sadece benim açtığım geziler katıldıklarım hariç
    http://www.motosiklet.net/forum/sear...archid=1749488

Kaptan kardeşim, motor cam gibi maaşallah, iyi günlerde kullan, bende bi dahaki dış lastik değişiminde jantlarıda söktürüp boyatmayı düşünüyorum. Her halde bu önümüzdeki yaz sonu falan olur. 3-5 verip adam gibi bi fırın boya attırmak lazım işim ehline, siyah boya belirli bi zaman sonra atarsa felaket bi görüntü oluşur. Sağlam iş yaptırmak lazım. Tabiki Kaptan kardeşime sormak lazım ? Nasıl yaptı. Kendimi yaptıu, yaptırdı mı ? AÇaok eski sayfalarda, bi arkadaş kendi yaptığını söylemişti ve bi kaç tane foto koymuştu. ama o senmiydin hatırlayamadım şimdi.
    Genç kaptan dı o metehancım. Ben mat siyah kullanmadım akralik kullandım.Tek zorluğu tek başıma o milleri söküp yerin oturtmak oldu.
    Atarmı dersen henüz bende bilmiyorum.Ama darbe almadığı sürece sanmıyorum
    Ya abiler, dostlar, kardeşler, bende 2 tane ls 2 kask var. İkside içine kaşlarımın hizasından felaket soğuk+rüzgar alıyor. Çin malı kask kullanıpta kışın kafaya poşet geçirerek sürüş yaptığım günlerimi dönücez. Buna nasıl önlem alınabilir bilen varmı. Tüm korumaları halletim. Bu seferde kafadan soğukl alıyoz. Bu sıralar kask almayı düşünen varsa. şimdiden Ls2 almamasını öneriyorum. Toplamda elimizde 4 tane kask var. 4 ündede bu problem var. Ya sinüzit olucam, baş ağrısından gebericem. Yada bu işe bi çare bulucam. Geçen kış önlem almadan sürdüm. Ama hep başım ağrımıştı.

Hacılar bide 15-50 yağın sezonu kapanmış. Haberiniz oldun. 15-50 koymayın bu zamandan sonra, ben daha motordaki 15-50 yağı 500-600 km daha kullanacaktım. 1500 km de yağ değiştirmek zorunda kaldım. 10-40 almıştım bi kaç hafta önce, değişytirmeye mecbur kaldım. En son yol yaptığımda pazar günü, motor yeteri kadar ısınmadığı için verimli çalışmadı. Hele şehir içi kullnımda hiç ğerformans yoktu. Pata pata pata çalışıyordu zor gaz yiyordu. 10/40 canavar yaptı motoru. Hemen ısınıyor. Güzel kaçıyor. Güzel gaz yiyor. Nisana Mayısa kadar 10-40 Hacılar. Serileşti motor.

Dün işe motorla gitmiştim. 4-12 vardiyesindeyim. gece 00:00 da işten dönerken yağmura yakalandım. Korumalar mükemmelmiş. Ne üşüme ne soğuk ne yağmur. Vız geldi. Eldivende aldım 25 tl Elleride kurtardık. Fakat hacılar, bizim dandirik farlar, gece yağmur falan da oldumu daha pasif oluyor. Zifiri karanlıkta daha iyi olan far, geçtiğiniz yerlerde biraz sağda solda aydınlık kesimler varsa, gözü alarak yolu görememenize sebep veriyor. Gece yağmurda sürüş esnasında tırstım desem yalan olmaz

Meto napıyon ? Hafta sonu bişeyler yapabildin mi =?
    Yapım aşamasından bir kaç kare.

kısa metraj iş oldu benimkisi lastikleri jant dan ayırmadım. söktürüp taktırmak çok zahmetli geldi.

stiker ları bir arkadaşa kestirdim. ölçülerini biraz kıa tutmuşuz. ek yerlri ilk yapıştırdığım yanak da biraz zor denk geldi. yay şeklinde iki parça halinde kestik. (arkadaşım sağolsun , zor ikna ettim krom keslim diye tutturdu. reklam yönlendirmecidir kendileri

Bu foto tamamen metahanın konuya olan ilgisini arttırmak için eklenmiştir. Köftestar gör bak adamlar nasıl kuşbaşı pide servis ediyor.

Son durum.. ls2 de ki izler ise üzerinde gri çizgiler vardı. onların üzerine ince şerit atmıştım. normalde hiç belli olmuyor. ama gece karanlıkta reflektiv olması işe yarar

By kaptanh, shot with <KENOX S630 / Samsung S630> at 2009-11-15

Şu plakadaki eşşek gibi vidalara bir çözüm bulmam lazım
    sağolsun eski sahibi damgalar gibi vidalamış. koca koca delikleri kapamak imkansız.

Obez yapacaksın bizi bu saatte o pide atılır mı, insaf

Motosikleti
    Kawa Z750
    zaten motosiklete binmeye başladıktan sonra 20 kilo almışım. yanıma adam çekmeye çalışıyorum

Motosikleti
    Kaptancım makinan kız gibi binmeye kıyılmaz valla...bence bunu dışarı çıkarma...

Motosikleti
    Kaptanım o sprey boya belli bir süre sonra pul pul dökülmesin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    honda cbf 150
    [/COLOR]Yaw bu Ls2 kask beni öldürecek bigün, dün geceli gündüzlü bi sürüş yaptım. Hala başım ağrıyo. İçine öyle bi soğuk alıyo ki kaşlarımın hizasından. Anlatamam, yaşamak lazım. Tüm korumaları aldık kışlık. Her şey güzel olcak derken kask enayi çıktı. 20 tl lik çin malı kask kullandığım zamanlar kafama poşet geçirdiğimi bilirim. Şimdide mi böyle yapsak ki [/QUOTE]

üstad sen yeni bi kask al bence

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Kaptan kardeş boya dan memnun kalırsan bende sprey boya ile boyarım. Ama sprey boyanın omru kısa olur cok cabuk dokulur demişlerdi. Bakalım sen boyle bir sorunla karşılasacakmısın...Belirmeden gecemiycem Jantlar Guzel olmuşş
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

Motosikleti

Bugün Çınarcık Teşvikiyedeydim bir arkadaşla..bol bol doğa ve cbf fotosu çektim yüklerim birazdan...

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    Alıntı baran06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]Yaw bu Ls2 kask beni öldürecek bigün, dün geceli gündüzlü bi sürüş yaptım. Hala başım ağrıyo. İçine öyle bi soğuk alıyo ki kaşlarımın hizasından. Anlatamam, yaşamak lazım. Tüm korumaları aldık kışlık. Her şey güzel olcak derken kask enayi çıktı. 20 tl lik çin malı kask kullandığım zamanlar kafama poşet geçirdiğimi bilirim. Şimdide mi böyle yapsak ki
    üstad sen yeni bi kask al bence[/QUOTE]

ben öyle uzun yol gideceğim zaman kaskın içine pazardan ucuz polar bere aldım onu giyiyorum,hem sıcak tutuyor hemde rahatsızlık vermiyor,kaskların bi yerinden muhakkak hava girio ne kadar iyi olsada fıs yani
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Ula Metoo :=) Yaw iyi güzel geziyonda istikamet değiştir bence artık, Çınarcık Armutlu, Delmece vs suyu çıkmadımı hala Bi dahaki sefere böyle güzel bi hava yakalarsan izniğe niyetlen bi dahaki sefere. Gel bi dahaki sefere, ekonomik kalkınma paketi içersinde köfte yemem, sana bakarım Ama olsun, bi yerde çay içeriz göl kenarı, beraber yol tepmiş olurtuz en azından. Müsait olursam bende gelirim. Burdan 15 tl benzin alsam rahat gider gelirim İzniğe. 52+52=104 km tali yol. Bayramda sadece Hanıma bi gün izin var. Bu yüzden diğer 3 gün tekim. Bu 3 günün bi gününü bekar halimle bayramlaşmaya ayırsam yine bayramda en az 2 gün boşum. Haftaya perşembe gündüz müsaitim. Söyleyim de seninde boş zamanların ortak olursa plan yapmamız daha kolay olur.

Bu arada foto foto deyip durmuşun, birazdan yklicem demişsin, valla gece bile acepyüklemişmidir diye bi kaç kere girdsim. Sabah baktım yok. Hani nirde fotolar yaw

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:21 ----------

Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaptan kardeş boya dan memnun kalırsan bende sprey boya ile boyarım. Ama sprey boyanın omru kısa olur cok cabuk dokulur demişlerdi. Bakalım sen boyle bir sorunla karşılasacakmısın...Belirtmeden gecemiycem Jantlar Guzel olmuşş
    Bazen acaba diyorum kendi renginin metalik boyası ile mi boyatsam, en azından boya atması falan olursa ufak tefek sırıtmaz. Piyasada Gümüş Gri (Aytozu Grisi) Akrilik (Hava Kurulamlı) metalik sprey boyalar var. Veya düz, yani metalik olmayan sprey jant boyalarıda var. Bizim orjinal jant boyası ile aynı tonda. 15-20 tl. Jantların boya atmış kısımlarına inceden bi zımpara çekilerek tekerleri bile sökmeye gerek kalmadan boyanabilir belkide.

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Ula Metoo :=) Yaw iyi güzel geziyonda istikamet değiştir bence artık, Çınarcık Armutlu, Delmece vs suyu çıkmadımı hala Bi dahaki sefere böyle güzel bi hava yakalarsan izniğe niyetlen bi dahaki sefere. Gel bi dahaki sefere, ekonomik kalkınma paketi içersinde köfte yemem, sana bakarım Ama olsun, bi yerde çay içeriz göl kenarı, beraber yol tepmiş olurtuz en azından. Müsait olursam bende gelirim. Burdan 15 tl benzin alsam rahat gider gelirim İzniğe. 52+52=104 km tali yol. Bayramda sadece Hanıma bi gün izin var. Bu yüzden diğer 3 gün tekim. Bu 3 günün bi gününü bekar halimle bayramlaşmaya ayırsam yine bayramda en az 2 gün boşum. Haftaya perşembe gündüz müsaitim. Söyleyim de seninde boş zamanların ortak olursa plan yapmamız daha kolay olur.

Bu arada foto foto deyip durmuşun, birazdan yklicem demişsin, valla gece bile acepyüklemişmidir diye bi kaç kere girdsim. Sabah baktım yok. Hani nirde fotolar yaw

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:21 ----------

Bazen acaba diyorum kendi renginin metalik boyası ile mi boyatsam, en azından boya atması falan olursa ufak tefek sırıtmaz. Piyasada Gümüş Gri (Aytozu Grisi) Akrilik (Hava Kurulamlı) metalik sprey boyalar var. Veya düz, yani metalik olmayan sprey jant boyalarıda var. Bizim orjinal jant boyası ile aynı tonda. 15-20 tl. Jantların boya atmış kısımlarına inceden bi zımpara çekilerek tekerleri bile sökmeye gerek kalmadan boyanabilir belkide.
    Onerilerin tesekküreler Bi araştırayım..
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler