Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    yes ıt a pencıl meto

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    hacı bu ne ki...düz torpak yol...ben iki tekerin yerden kesildiğini bilirim...uçuyodun olm sen bazı fotolarda...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı bu ne ki...düz torpak yol...ben iki tekerin yerden kesildiğini bilirim...uçuyodun olm sen bazı fotolarda...
    valla bulamadım meto bunlar varmış ama şunu söyleyim bu kasada 400 cc motor olsa varya ben ön tekeri söker tek teker gezerdim bu kasaya bu motor bence küçük kasa cbf 250 den bile büyük ve uzun meto..

Motosikleti
    evet cbf250 den biraz uzun...kasa hantal aslında...kafa granajı turu zorluyor...psikolojik olarak belki...ybr apaçide daha rahat oynarsın...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    evet cbf250 den biraz uzun...kasa hantal aslında...kafa granajı turu zorluyor...psikolojik olarak belki...ybr apaçide daha rahat oynarsın...
    ikisinide bindim ybr de yok apachede kıpraşım çok valla vibrasyon fazla olduğu için tavsiye etmiyorum adamı gıdıklıyor kısacası bence hondanın bi dopingli cbf le beraber bi atağa geçmesi gerekcity gibi devir göstergesi artı başka renk seçeneği beatlerde yaptıkları gibi değil ama boyayıp boyayıp satmakta akıllıca değil örneğin gri cbf 150 unicorn gibi veya beyaz kırmızı farklı pilot gidon vs..

Motosikleti
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikisinide bindim ybr de yok apachede kıpraşım çok valla vibrasyon fazla olduğu için tavsiye etmiyorum adamı gıdıklıyor kısacası bence hondanın bi dopingli cbf le beraber bi atağa geçmesi gerekcity gibi devir göstergesi artı başka renk seçeneği beatlerde yaptıkları gibi değil ama boyayıp boyayıp satmakta akıllıca değil örneğin gri cbf 150 unicorn gibi veya beyaz kırmızı farklı pilot gidon vs..
    kanka cbf 400 olsa azda gelişmiş kasa modernize çizgiler olsa rahat tork olsa en az 40-45-50 hp olsa...hayat bayram olsa...para bağlanmazmı Hondaya...

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    kanka cbf 400 olsa azda gelişmiş kasa modernize çizgiler olsa rahat tork olsa en az 40-45-50 hp olsa...hayat bayram olsa...para bağlanmazmı Hondaya...
    böyle bi makinayı getirsin almassam şerefsizim çok açık net söylüyorum şaka maka son günlerde vtr ye taktım ama sabah kalktığımda hep vazgeçmiş oluyorum meto sebebi basit 250 cc motora 13 kağat bayılınca nası bi kıyamet kopacak evde onu düşünüyorum ne biliyim gönül istiyor ama enayi yerine konulmakta üzüyor insanı vergiler çıktığında 9000 tl motorun fiyatı.....olmassa bi innova alırım gene bizim burda yazın çok kullanışlı trafikte bakıcaz işte ama 400 lük bi makina gelse fiyatı 8000 tl olsa millet hücumedermi etmezmi kanka sen söle.....

Motosikleti
    hacı 10.000 gaymeye ne makinalar var yahu...kış geldi herkes artık biliyor piyasayı...adam bi mesaj atıyosun...şu para var diyosun gel al diyor zararı sineye çekiyor...napsın bu millet...milletde para yok...para olanlarda ne alacağını bilmiyor motordan anlamıyor...bilmem kaç bin öroya havalı motorlar alıyor hafta sonları biniyor...ne biz güleriz ne onlar...ama cbf400 gelmez...üretilmez...üretilsede Honda TR bize çok görür herşeyi...layık görmez..Brezilya Hondaya baktınmı hiç...

http://www.honda.com.br/web/index.as...=motos&id=1675

ye girin bakın oradaki fabrikada neler var...bize ne geliyor...

http://www.novahondabros.com.br/

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    hacı 10.000 gaymeye ne makinalar var yahu...kış geldi herkes artık biliyor piyasayı...adam bi mesaj atıyosun...şu para var diyosun gel al diyor zararı sineye çekiyor...napsın bu millet...milletde para yok...para olanlarda ne alacağını bilmiyor motordan anlamıyor...bilmem kaç bin öroya havalı motorlar alıyor hafta sonları biniyor...ne biz güleriz ne onlar...ama cbf400 gelmez...üretilmez...üretilsede Honda TR bize çok görür herşeyi...layık görmez..Brezilya Hondaya baktınmı hiç...

http://www.honda.com.br/web/index.as...=motos&id=1675

ye girin bakın oradaki fabrikada neler var...bize ne geliyor...
    geçen sene 9,5 kağada cbf 600 düşürdüm adam hemen bıraktı 10000km deki makinayı kazasız sorunuz ama nedense 2 ele hep önyargıyla baktım bi şekilde güvenemiyorum bir türlü o yüzden yüksek cc yerine hep düşük cc kullanmak istiyorum şimdilik kanka zamanı gelince bakıcaz...
    sen şu sayfaya bak tanıtım süper..
    http://www.novacg150fan.com.br/

Motosikleti
    kanka süper...şu motora 6 milyar bayılmaya hazırım...burda bi satılsa var ya efsane olur bu...1000 cc si olan bile alır...peynir ekmek gibi satar...ama Breziya fabrikasından bunlar...biz Asya Hondaya bağlı olduğumuz için bize düşük cc Çin Hondadan geliyor...

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    bayılınmazmı ya aylınır ayılınır bayılınırmakina işte yavrum ama şuna bi bak ya....

http://www.hondaxre300.com.br/

Motosikleti
    işte bu kanka...harika tanıtımlar...baksana bizde şu canlılık veya azim bile olmaz...adamlar malı süper cilalaıyor...Beldeyama bile ybr için ayrı bir link açma zahmetini yıllar sonra yaptı...Türk esnaf adam olmaz kanka ben diyim...

http://www.novahondabros.com.br/

şuna bi girinde görün makinayı...

kanka makinada abs bile varmış...işte bunu getir 13 milyar de Allahın Honda Trsi...

9899.mesajmış lan...

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Kimdir Unilli?
    Acme Rubber Ind.Co.Ltd (Acme Lastik Sanayi Ltd.)’ye bağlı birlastik markası olan Unilli Motor Ltd. uzman bir lastik üreticisi. Tüm dünyada bilinen ve çeşitli ebatlarda ve türlerde lastik üreten firmanın genel merkezi Tayvan’da. Gelişmiş ekipmanları ve kalite yönetimiyle müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlamış bir firma.

Ürün Avrupanın en iyisi diyor ama Tayvan malıymış...

Metehan Abi Sagol. Unilli marka lastigi kullanan benim ama arstırmasını yapıp bilgi toplayan topikde paylaşan sensin... Tesekkürler... Unili hicde fena degilmiş... Sürekli cıktıgım tek basamak bir merdiven var. Duro varken surekli patiye duserdi. Bende biraz geriye gider tekrar denerdim. Şimdi yagmurlu zamanda bile pati cekmeden cıkıyorum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 ----------

Arkadaşlar ben bu yag eksiltma olayını neredeyse hiç yaşamadım. Yaz aylarında Max yuklu 1200 rakımlı yaylaya cıktım. Dip gaz Mersinden Osmaniyeye gittim geldim. 2 kişi ile.. Haziran ayında yine iki kişi ve yuklu şekilda Konyaya gittim ama yag eksiltme gibi bişi görmedim..Benim usta daha once Honda yetkili servis ustası Bizzat kendisine sordum Yag eksiltme sorunu ilk cıkan modellerde oluyordu...4000 km de yagsız kalıp piston gömlek yenilenen motlar oldu. 2007 den sonrasında Honda Bu sorunu halletti dedi...
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben bu yag eksiltma olayını neredeyse hiç yaşamadım. Yaz aylarında Max yuklu 1200 rakımlı yaylaya cıktım. Dip gaz Mersinden Osmaniyeye gittim geldim. 2 kişi ile.. Haziran ayında yine iki kişi ve yuklu şekilda Konyaya gittim ama yag eksiltme gibi bişi görmedim..Benim usta daha once Honda yetkili servis ustası Bizzat kendisine sordum Yag eksiltme sorunu ilk cıkan modellerde oluyordu...4000 km de yagsız kalıp piston gömlek yenilenen motlar oldu. 2007 den sonrasında Honda Bu sorunu halletti dedi...
    Ya benim motor 2009, yağ eksiltiyor, dayı oğlunun motoru da 2009 model ve çok sert kullandığı halde 1 gram yağ eksiltmiyor. Acaba tam geçiş noktasındamı aldım ben motoru. Yağ yakan motörlerin son partisinden falan mı kakaladılar ayak üstü 2010 lara bakarız o zaman bu iş belli olur. Yakan var, yakmayan var bu işi bende anlamadım. Ya o zaman şöyle 2010 da veya 2011 de sıfır motor yaptıralım. Yani jenerasyon parçalarla. Yağ yakma ortadan kalkıversin. Bunu ben bakıma neyn gittiğim zaman bi soram bakım

Motosikleti
    evet gezgin abi belkide dünyanın en dandirik lastiği DURO dur...hammadesinde artık ne varsa ...kesinlikle ne alırsan ondan kat kat iyidir...

etoş nörüyon hacı...ben gecedeyim 19 da kaçar abbas...

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Bide kankılar, geçern koçtaşa gittim. Gözüme sprey boyalar iklişti. Metalik siyah, Metalik gri falan filan, ulen alsamda bi jantlara önce zımpara sonra bi güzel boya çeksem falan diye düşündüm, hatta kafamdan metalik gri geçti, yani zamanla ufak tefek soyulma falan olursa alttan sırıtmasın diye, siz ne dersiniz. Böyle bi uygulama yapan varmı jantlarla ilgili ? Nasıl bi boya kullandınız ? Memnunmusunuz. Boyada zamanla atma falan olmadı mı =?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------

evet gezgin abi belkide dünyanın en dandirik lastiği DURO dur...hammadesinde artık ne varsa ...kesinlikle ne alırsan ondan kat kat iyidir...

etoş nörüyon hacı...ben gecedeyim 19 da kaçar abbas...
    Metucum saol ne olsun. bende yeni geldim işten. Geceye geçtin ha Normale döndün yanim

Motörümüde perşembeden beri görmüyorum. Derdim özlemim böyük Yarın bi üstünü açıp havalandıracam. acık çalıştıracam. 4-5 günde bir elleşmek istiyor, 10-15 gün bırakırsam kendi haline bu sefer çalıştırması hayli güç oluyor.

Motosikleti
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Metucum saol ne olsun. bende yeni geldim işten. Geceye geçtin ha Normale döndün yanim

Motörümüde perşembeden beri görmüyorum. Derdim özlemim böyük Yarın bi üstünü açıp havalandıracam. acık çalıştıracam. 4-5 günde bir elleşmek istiyor, 10-15 gün bırakırsam kendi haline bu sefer çalıştırması hayli güç oluyor.

kanka 1 haftalığına gecedeyim...vardiya değişimi olacak artık...hep sabit olmayacak...

ah canımm kıyamam...

abi ben jantı ve koruma demiri söktürüp tanış bir fırın boyacıya vercem sanayide...jant zaten pul pul oldu...koruma demirimde fena paslandı...

ellvis_78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    bu gün sivasın ilk karı sabahın erken saatlerınde basladı ve komsunun arabasının üzerinde 5 cm kar vardı

bu kıs erken geldı herhakde bayrama kadar motora bınerım dıye dusunuyordum

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    izmir de de soğuklar bailadı robocop gibi geziyoruz.
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    brezilyadaki modeller harikaymış. bu arada kimse kolay kolay yoğurduna ekşi demez. benimki 6000km de ortalama 1000km de 100grm yağ eksiltiyor.bence hepsinde vardır tabiiki bu sadece benim görüşüm.

bu arada ön takım herkezde çok yumuşakmı?? frende dahi sona dayanıyormu?? servis bunun normal olduğunu söyledi. bende üzerinde bulunan yağdan daha kalın bir yağ koysak etkisi olmazmı dedim.. keçeleri patlatırsın dediler.bununla ıle ılgılı bılgısı olan varmı??
    içinde bulunan yayları çıkarıp aynı ebatta daha sert yay yapsak olmazmı ?? deneyen arkadaslar varsa bi zahmet paylaşsın .daha olmadı servisten bi cacık çıkmıyor kendim söküp bakıcam.ön amortisörün iç yapısını tam bilen varsa aydınlatsız biraz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler