Bugün+Yarın tail, gelin görün ki havaya bakın kardeşler ya.
Bu arada motosiklet pantolonu, eldiveni, başlığı, boğazlığı, maskesi falan, kayak malzemeleri grubundan arattırayım dedim netten. Oldukça uygun pantalonlar falan denk geldi, google den arattırın, inceleyin, (kayak malzemeleri) yazın çıkıyor. Veya kayak pantalonu yazıncada çıkıyor. Çok uygun pantolonlar gördüm, yağmur, rüzgar, soğuk geçirmez, aynı özellikte, koruyucu olması açısından yani eldivenler falan var. Fiyatları sanki moto aksesuarlarından biraz daha makul gibi geldi, bence ihtiyacı olanlar için araştırmaya değer.
Son zamanlarda motor yağ eksiltmemeye başladı, veya repsol yağ var motorda çok kaliteli ve eksilmiyor. Dün kontrol etmiştim 1300 km oldu aynı repsol 15w/50 yağ ile. Hiç eksilmemiş, şaşırdım. Bi dahaki yağ değşimine kadar ilave ve seviye kontrolü istemez. Elimde takviyelik yağda yoktu. Ufakta olsa masraf etmemiş olduk
Cumartesi cumatesi uyumayın yaw
Yazında bende yazam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:28 ----------
Dostlar Anesmotorda çok güzel bi lastik kampanyası var cbf 150 için. İncelemeye değer.
http://www.anesmotor.com.tr/store/Pr...roductId=86579