Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    melike640 hoş geldin ben de izmir e gelen ilk partiden almıştım motosikletimi , fakat bu makinanın iyi çıkacağını tahmin etmiştim çünkü marka büyük .Hiç tereddütüm olmadı.Motosiklet durduğu yerde para kazandı fena mı oldu.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BEAT-CBF150
    HoŞbuldum Pİyade
    Bende Kesİnlİkle Honda Dİyenlerdenİm.benİm TereddÜtÜm Vardi Ama Honda Utandirdi Benİ.
    GerÇİ Bİtanede Beat'im Var Kesİnlİkle Bakimlar DiŞinda Servİse Gİtmedİm.yanİ Arkama Bakmadan Kullaniyorum.bÜtÜn ArkadaŞlara Tavsİye Ederİm Hondayi.

Yeniçeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    Honda cbf 150 almaya kesin kararlıydım.Ancak uyguladığı bu fiyat politikası nedeniyle asla almayı düşünmüyorum.İnsanlı aptal falan zannediyorlor.Altı üstü 150 cc'lik Çin menşeyli bir makina.Beldeyamaya helal olsun.YBR'de fiyatlar halen çok makul.Gerçi o da Çin menşeyli ama hiç olmazsa faiş fiyattan satılmıyor.En kısa zamanda YBR almaya karar vermiş bulunuyorum.700 peşin, Akses kartına peşin fiyatına 19 ay taksit.İşte satış böyle olur.

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    arkadaslar bugün toplam 30 km yol yaptım daha tam ısınamadım ama motor fena degilmis gercekten vitesler bazen gecmiyor bos biraz zor bulunuyor bide 5 viteste sabit 60 da giderken bi ugultu var gazı acınca yeni olup dislilerin alısmasındanmıdır acaba bilemiyorum bugünü böle tamamladım yarın bi 50 km daha yapıcam unutmadan depo göstergesi cok yavas hareket ediyor depoya parca parca benzin alarak full yaptım ama egimlerde falan düsüyo yükseliyo anşlamıs degilim

Motosikleti
    YBR 125-CBF 150
    1.Gingerin başına gelen kaza gecmiş olsun diyeyim.. Cana gelecegine mala gelsin...
    2.Aynı kayma benim motordada oldu biz abimle antreman yapıyorduk.. Adamın Honda CBR 1000 RR var dım Benim CBF ile denedi ve aynı şekilde kaydı omuzunun üzerine düşüp sürüklendi biraz kemikleri agrıdı gerci 1 haftaya yakın aşagı yukarı acısını cekti aynı tip kaza herhalde bunu kabul etmek lazım CBF leri formun ilk Başındaki resimler Gibi yatırmaya kalkmayalım ergodinamisi Kurtarmıyor.. virajlarda bana göre dikkat edilmesi Gereken Bir makina GÜVENMEYİN::.
    3. CBF 150 nin fiyatı Bana göre şuanda makul bir fiyata geldi Hatta bana göre şuanda bile 500 YTL ucuz Görecegiz o zammıda Yiyecek...

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    arkadaşlar cmts bildiğiniz gibi ginger yanıma uğrayıp motoru iyice incelememi sağlamıştı, bende o gün eşimin de onayını alıp alma kararı vermiştim
    pazar günü ise aslında var olan söylenti açıklanıp zam geleceği haberini alınca acayip moralim bozulmuştu , hatta 1 2 arkadaşa sordum tanıdıkları bayilere sordular, malesef cevabını aldılar
    bu sabah saat 10 itibariyle fellik fellik cbf aramaya başladık ginger la
    gingerin aldığı cevaplarda olumsuzdu hep
    bense anadolu yakasını arıyordum ve kısmet ilk aradığım D&B motorda son bir adet kırmızı cbf buldum, hüseyin bey benle ilgilendi sağolsun
    neyse kendisiyle konustuk, bugun içi eğer yanına gidebilirsem zam resmi olarak onlara henüz gelmediği için bana eski fiyattan verebileceğini söyledi motoru
    bende dururmuyum, hemen atlayıp gittim yanına
    saat 15:00 de yanına varmıştım hüseyin beyin
    işlemleri yaptık, peşinatı verdim(ben fazla vermek istediğim için 2500) ve bugün saat 15:30 itibariyle zamdan etkilenmemiş(3490 ytl) bir cbf150 sahibiyim artık(biz konuşmaya başladığımızda zam açıklanmıştı ama ben hüseyin beyle sabah konuşup anlaştığım için(henüz zam miktarı açıklanmamıştı) ve kendisi bana "size bu fiyattan söz verdik, o fiyattan motoru vericez" dediği için eski fiyattan aldım motoru).
    nihayet 3 senedir beklediğim an geldi ama nedense şu an hala aptal gibiyim , daha algılayamadım heralde
    sanırım yırtmak buna deniyor tam anlamıyla

işte bu motorum ve yanımdaki de hüseyin bey, kendisi sözüne sağdık ve çok ilgili birisi.kendisine tekrar buradan teşekkür ediyorum.eğer o bu kadar sıcak ve yakın ilgi gösterip yardımcı olmasaydı sanırım daha 2-3 ay motorsuz kalacaktım ki zaten motorsuzluk çoktaan başıma tak etmişti.....
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Motosikleti
    YBR 125-CBF 150
    Hayır arkadaşım yanlış anladın Biz hondayı ne kadarda tutsak Bunlar zammı koyacak Diyorum. 250 cc makinaya 8000 ytl istiyorlar bunlar.. bunlar aralarında karar alır fiyatlar dahada düşük talepte var biraz daha artıralım der...
    Bu işler böyle nedenini sorunca Ötv yüksek gümrük yüksek ondan böyle derler..
    Ama kendileride yüksek satıyor demezler

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı ginger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok yok kırmızı yakışmış ten rengine uymuş.Yengenin saçlarıylada uyumlu
    dım çıkı dım çıkı sana kırmızı çok yakışıyoorr

Hüseyin Abi sağolsun çok delikanlı bir abimiz ilgili alakalı titiz.
    Son kıyağınıda sana yaptı demek .)
    hayırlı olsun
    bunun hüseyin beyin son kıyağı olduğunu sanmıyorum
    forumdaki diğer arkadaşlarında farkettiği gibi bence daha çook motosiklet severe yardımcı olacak bir insan kendisi,sağolsun varolsun
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Motosikleti
    SUZUKİ BURGMAN UH 200
    Alıntı Yeniçeri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda cbf 150 almaya kesin kararlıydım.Ancak uyguladığı bu fiyat politikası nedeniyle asla almayı düşünmüyorum.İnsanlı aptal falan zannediyorlor.Altı üstü 150 cc'lik Çin menşeyli bir makina.Beldeyamaya helal olsun.YBR'de fiyatlar halen çok makul.Gerçi o da Çin menşeyli ama hiç olmazsa faiş fiyattan satılmıyor.En kısa zamanda YBR almaya karar vermiş bulunuyorum.700 peşin, Akses kartına peşin fiyatına 19 ay taksit.İşte satış böyle olur.
    helal olsun be yeniçeri böyle protesto edip almamak lazım,avrupada benzine zam mam geldiği zaman insanlar kontak kapatıp toplu taşımaları kullanıyorlar.ve çok etkili olduğunu duymuştum.cbf alacakları kaçıracak bu honda,ybr de fena bir makine değil hani 25cc pek fark etmez ama benim biladerim cbf 150 alacaktı baharda şimdi ona başka bişey bakacağız kesinlikle almayacağız bu fiyatlara.bizde senin gibi yapacağız alternatifleri değerlendireceğiz.
    SUZUKİ BURMAN UH 200

seruvenci80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 siyah
    arkadaşlar motorun fiyatına alacak kişiler adına üzüldüm gerçekten..bugün bende bir o kadar masraf yaptım ve performans egzost taktırdım..ses mükemmel oldu..bugün epey bi gezdim bu şekilde ve çekişininde arttığını gördüm..egzostu siyah (eskisinden daha kısa ve spor) özel yapım yaptırdım..buluşmalarda yakından karşılaştırırsınız ve incelersiniz artık..

motoruma bayılıyorum
    GAME OVER

Motosikleti
    HONDA CBF 150 siyah
    erdo manyak bişey oldu yaa..nasıl anlatem görmen duyman ve elcikteki gücünü hissetmen lazım..gittiğini ve motorun üstünde olduğunu daha çok hissettiriyor insana...heleki arabaların seni daha yaklaşmadan farketmesi cabası...
    GAME OVER

Motosikleti
    CBF 150
    soru1 : Bu ilk motorum olduğu için sesinden derdini anlayamıyorum,normal yol koşullarında hangi viteste hangi hız aralıkları uygun olur...

soru2 : egzos un değişmesi motor üzerindeki basınçları etkilemezmi,bu değişim garanti koşullarını etkilemiyormu...?ben şahsen sesi daha güzel çıksın diye 2 yıl garantimden vazgeçmeyi istemem ;)
    [B][COLOR="Red"][CENTER]sonun başlangıcı :)[/CENTER][/COLOR][/B]

Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ginger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda Çok Ayıp Oldu ÇOOOK
    buna fiyat poltitikası diyorlar bence iyide oldu bazıları fiyata aldanıp motora çamur atıyorlardı biraz sesleri kesilir insanların artık ben fuar dan sonra daha da artıcağı kanatindeyim almak isteyenler bence acele etsinler biraz yoksa 3990 nıda göremiycekler

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    arkadaslar aksam bidaha cıktım aksam 30 km daha yaptım sehir dısında ancak 5 vitete tam 45 km hızda bi ugultu oluyor bu sizdede oldumu alısma dönemindenmi kaynaklanıyor acaba

Motosikleti
    HONDA CBF 150 siyah
    Alıntı Discordian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangi arada derede taktırdın
    wallah arkadaşlar ben aldığım günden beri araştırıyordum..motorda beğenmediğim değilde düzeltmek istediğim birkaç unsur vardı..tamamlayınca dahada hoşuma gidiyor herşey..

ilki metehan ve discordian gördüler ; aynalarımı değiştirdim ve orjinal siyah ybr aynası taktım ve çok beğendim.

ikincisi bu öğleden sonra kendi yaptığı egzostlarında ün salmış ercan adındaki ustaya (kartal) egzosumu yaptırdım ve tahmin ettiğimdende tok bir ses çıktı..doğrusu ben bu kadarını beklemiyordum.

üçüncüsü bunu ilk basta düşündüm ve kimseden ses soluk çıkmayınca bir denedim kendim.motorun arka çamurluğunu söktüm..sonra plakamı yerinden çıkardım ve o şekil bi tuttum..yani arka çamurluk iptal ve plaka koltuk altına tutturulmuş vaziyette..ama düşündüğüm gibi olmadı ve beğenmedim..sonra gerisin geriye çamurluğu orjinal hale getirdim..

biliyorum kimileriniz bana kızacaktır hatta ne gerek var hemşerim vs diyebilirsiniz..ben değişikliklerden hoşlanıyorum..yada daha doğrusu motorumla uğraşmaktan hoşlanıyorum
    GAME OVER

Motosikleti
    HONDA CBF 150 siyah
    Alıntı sarrrman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    soru1 : Bu ilk motorum olduğu için sesinden derdini anlayamıyorum,normal yol koşullarında hangi viteste hangi hız aralıkları uygun olur...

soru2 : egzos un değişmesi motor üzerindeki basınçları etkilemezmi,bu değişim garanti koşullarını etkilemiyormu...?ben şahsen sesi daha güzel çıksın diye 2 yıl garantimden vazgeçmeyi istemem ;)
    0-20 1. vites
    20-40 2. vites
    40-60 3. vites
    60-80 4. vites
    80 ve sonrası 5. vites

(tavsiyem motorlarınızı devirli kullanmanız ama sabit devirlerde değil..ve rodaj döneminde sık sık vites değiştirmeniz..tüm konuştuğum ustalar ve bu konuda ehil kişiler böyle yorumluyor..bende buna uyuyorum ve sorun yok)

taktırdığım egzost 125 ve 150 cc lik makinalara takılan performans egzosudur..bu işinde ince hesapları var elbette..ama bunu ustalar bilebiliyor ancak..garantiye gelince egzostumun garantisi elbette yok..olmayan egzosun garantiside olmaz zaten..şuan evde duruyor..ayrıca bu işi ben honda servisimlede görüştüm ve ona göre yaptım..ayrıca egzost konusunda haftalarca araştırmalarımdan sonra...ve sonuç olarak çok memnunum (para sıkıntım hariç )

Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar aksam bidaha cıktım aksam 30 km daha yaptım sehir dısında ancak 5 vitete tam 45 km hızda bi ugultu oluyor bu sizdede oldumu alısma dönemindenmi kaynaklanıyor acaba
    aykan 45 km sürat 5. vites için oldukça düşük..motor bayıldığından o sesi yapıyordur...o hızda 3. vites hadi taş çatlasın 4. viteste git..5 olursa o sesin çıkması normaldir dostum
    GAME OVER

Motosikleti
    CBF 150
    serüvenci bilgi için saol...
    egzosun değil motorun garantisini merak etmiştim,olası bir motor arızasında,standart olmayan egzostan kaynaklanıyor,garanti dışı cevabını duymak istemem doğrusu ;)
    [B][COLOR="Red"][CENTER]sonun başlangıcı :)[/CENTER][/COLOR][/B]

Motosikleti
    HONDA CBF 150 siyah
    Alıntı sarrrman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    serüvenci bilgi için saol...
    egzosun değil motorun garantisini merak etmiştim,olası bir motor arızasında,standart olmayan egzostan kaynaklanıyor,garanti dışı cevabını duymak istemem doğrusu ;)
    anladım sevgili sarman..ama bi problem olmayacak yani...
    ayrıca şöyle bişey daha varki ; hani honda honda göklere çıkartıyoruz ya servis olayı genelde pek iyi değil..hatta sana şöyle söylim garanti kapsamına almamak için canından bezdirebilirler..ama yinede diyoruzki honda hondadır rahat ol
    GAME OVER

Motosikleti
    Honda CBF 150
    cbf 150 nin fiyatı 3290 ytl olarak bence cok komikti. abisi 250 nin 7900ytl olduğunu düşünürsek şuan ki fiyatı normal..
    ayrıca adamlar bas bas bağırdı zam gelecek bu tanıtım fiyatıdır diye..

arka jantın yağ nedeni ile kirlenmesine karşın jant temizleyici aldım ve kullandım mükemmel sonuç verdi. tertemiz oldu.
    9ytl civarı fiyatı var.

Ad: Gazali
    Motor: Cbf 150 / Kırmızı
    Lokasyon: İstanbul / Üsküdar
    [COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]Honda Cbf 150[/FONT][/COLOR]

Açıkçası zama şaşırmadım. Neredeyse ilk çıktığından beri ve ilk alanlardan biri olarak(3.250 anahtar teslim almıştım) hep söyledim sezon başlarken zam gelecektir diye. Ki ben aldığım gün zam yapılıp 3.450 olmuştu, Luxor gibi yırtmıştım o zamdan. Kimi arkadaşların dediği gibi zaten bu motorun fiyatını 4000 civarına çekecekleri belliydi. Alacaksanız beklemeyin dedik hep. Zam oldu diye sevinmedim ama, motorun aslında değerinin altında satıldığı da belliydi. Şüphesiz Honda'nın fiyat politikası da belli. Yazın bir zam daha yerse hiç şaşırmayacağım.
    Haa ne oldu bu arada bizim gibi kıt kanaat borç harç da olsa erken alanlar aldığı fiyata satabilir hale gelmiş olacak ki bu da kaçınılmazdı zaten, ben bunu daha alırken tahmin ediyordum, o sebepten Honda olsun dedim. Adamlar cg125'i piayasadan çekti, bunu da ondan ucuza sattılar şimdiye dek. Ve deli gibi de satıldı açıkçası olacağı buydu tabii.

Almayı düşünenler de bence kafaya koymuşlarsa gidip alsınlar, kötü bir makina almayacakları belli en azından. Ben şu an alacak olsaydım açık konuşayım alamazdım, motor alma işi biraz da fırsatları kollama işiymiş ben bunu anladım.
    Bu arada zamdan az önce alan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum. Güle güle kullanın.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler