Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    2rule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600
    Alıntı hakan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tvs apachenin neredeyse aynısnın yapmıslar walla hondaya yakıştıramadım....
    bence de hiç bi benzerlik yok, artı olarak, cbf 150 daha eski bi model. benzerlik olsa bile tvs apache'yi yapanlar cbf 150'yi taklit etmişlerdir
    2011 Honda CBF 600

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    benden başka selesi oynayan yok mu ya? gittim bayideki sıfır motorları kurcaladım. milim kıpırdamıyor. benim sele sağa sola yukarı aşağı oynuyor ya deli oldum bulamadım. söktüm selemi yarın götürüp sıfır motorlara takacağım.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Alıntı OzCaN35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şuan ön 25 arkada 32 olması lazım. Serviste lastiği değiştirince 25 bastılar diye biliyorum bende en son arkaya 32 basmıştım ama kontrol ederim
    dublex lastiğe ilk takmada alışsın yanakları otursun diye fazla basarlar. sen bi git ölç bak .. eğer öyle basmadılarsa bugune kadar değiştirdiğim bütün lastikçileri aramam lazım
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

2rule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benden başka selesi oynayan yok mu ya? gittim bayideki sıfır motorları kurcaladım. milim kıpırdamıyor. benim sele sağa sola yukarı aşağı oynuyor ya deli oldum bulamadım. söktüm selemi yarın götürüp sıfır motorlara takacağım.
    benimki aşağı yukarı oynamıyo ama sağa sola oynuyo. gerçi otururken hissedilicek kadar oynamıyo ama yine de kıpırdama var.
    2011 Honda CBF 600

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    sağolun arkadaşlar servise gittim. her motorda olduğunu gösterdiler.

irc lastik nasıldır? yerli üretimmiş. kalın, arka 100lük, ön 90lık irc var ankara hondada sadece. iyi marka mıdır? ön arka montaj dahil 150 lira istiyorlar. duro gibi dandik çıkmasın?

100lük lastik kullanan var mı baya geniş görünüyor. yol tutuşa, hıza etkisi oldu mu?

Motosikleti
    Kawa Z750
    100 lük lastik yola tutuşu artırır. ama hızı da azaltır. ne kadar sürtünme o kadar yavaşlama.. şöyle düşün önde 90-90-18 arkada 100-90-18 her lastik için 5 er km desen 10 km aşağı düşer bu da 120 yerine 110 yapabilmek demektir.

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    sağolun arkadaşlar servise gittim. her motorda olduğunu gösterdiler.

irc lastik nasıldır? yerli üretimmiş. kalın, arka 100lük, ön 90lık irc var ankara hondada sadece. iyi marka mıdır? ön arka montaj dahil 150 lira istiyorlar. duro gibi dandik çıkmasın?

100lük lastik kullanan var mı baya geniş görünüyor. yol tutuşa, hıza etkisi oldu mu?
    IRC kesinlikle iyidir, Durolarla karıştırma, alınır. Geniş lastiğin hıza, özelliklede yolculu kullanımda daha da olumsuz etkisi olabileceği düşüncesi ile taktırmadım. Ama geniş lastik kullanan hiç bir kullanıcı bu anlamda şikayet etmiyor ve benim serviste hıza bi olumsuz etkisi yok diyor. Bana kalırsa fizik kanunları gereği hızı hızlanmayı etkiler, etkilemeli, lastiğin daha büyük yüzeyi yerle temas ediyor, sürtünme fazlalaşıyor ve özellikle yolculu kullanımda bu olumsuzluk dahada artabilir. Çünki lastik ezilecek ve yola temas eden yüzey artacak. Ama ilginçtir, dediğim gibi bu konuda bi şikayet yok. Servis bile öneriyor. Servis arka geniş IRC ön normal ebat IRC için biraz fazla fiyat vermiş. Burada ön 55, arka 100 lük IRC 65 tl, yani 120 tl, yetkili servisinde normal periyodik bakımında taktırırsan servis montaj ücreti bilmem ne almıyor. Benim servisim en azından böyle.

Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    IRC kesinlikle iyidir, Durolarla karıştırma, alınır. Geniş lastiğin hıza, özelliklede yolculu kullanımda daha da olumsuz etkisi olabileceği düşüncesi ile taktırmadım. Ama geniş lastik kullanan hiç bir kullanıcı bu anlamda şikayet etmiyor ve benim serviste hıza bi olumsuz etkisi yok diyor. Bana kalırsa fizik kanunları gereği hızı hızlanmayı etkiler, etkilemeli, lastiğin daha büyük yüzeyi yerle temas ediyor, sürtünme fazlalaşıyor ve özellikle yolculu kullanımda bu olumsuzluk dahada artabilir. Çünki lastik ezilecek ve yola temas eden yüzey artacak. Ama ilginçtir, dediğim gibi bu konuda bi şikayet yok. Servis bile öneriyor. Servis arka geniş IRC ön normal ebat IRC için biraz fazla fiyat vermiş. Burada ön 55, arka 100 lük IRC 65 tl, yani 120 tl, yetkili servisinde normal periyodik bakımında taktırırsan servis montaj ücreti bilmem ne almıyor. Benim servisim en azından böyle.
    evet ben de katılıyorum. irc de kullandım duro da. irc duroya göre çok iyi.

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    Alıntı KaPTaNH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    100 lük lastik yola tutuşu artırır. ama hızı da azaltır. ne kadar sürtünme o kadar yavaşlama.. şöyle düşün önde 90-90-18 arkada 100-90-18 her lastik için 5 er km desen 10 km aşağı düşer bu da 120 yerine 110 yapabilmek demektir.
    ön lastik zaten 90 değil mi orijinalde?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 PM ----------

sağolun yardım için güzel görünüyor kalın lastik. hızla işim olsa cıbıfla işim olmazdı zaten

selam

Alıntı banistercaq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar cbf 150 avrupada 3000euro civarında satılıyor motoru geçen hafta otosever de görme fırsatım oldu. otoseverden hakkında iyi yorumlar aldım ama sanki bana biraz o cüssesine 150cc az gibi geldi

yanlız benm gördüğüm cbf150 buydu siyah rengi gerçekten çok kaslı gözüküyordu
    nekadar telbu ar 05346990865bekliyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:21 PM ----------

fiyat veözellikler ceptelbenim05346990865 ara bekliyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 PM ----------

05346990865 fiyatı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 PM ----------

05346990865 fiyatı

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Duro murat 124 ise...IRC Doğan SLX diyelim...Pırellı Mercedes 200 E desek...Mıchelın ve Dunlop bmw 520 olabilir...gayrısına siz karar verin
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

avare rulman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 + honda cbr 250r
    birkaçtır görüyorum, bazı cbf'lerin ön-yan grenajlarında yurt dışında satılan modellerdeki "firehawk" yazısı var. Türkiye'deki cbf 150'lerde böyle bir yazı yok diye biliyorum. siz ne diyorsunuz?

Motosikleti
    transalp yavrusu
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Duro murat 124 ise...IRC Doğan SLX diyelim...Pırellı Mercedes 200 E desek...Mıchelın ve Dunlop bmw 520 olabilir...gayrısına siz karar verin
    duroya devam, daha dişleri bırak lastiğin kılları duruyo , ama biraz gezdikten sonra performansı gayet iyi ama fren yapmaya gelmiyo.
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

OzCaN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    duroya devam, daha dişleri bırak lastiğin kılları duruyo , ama biraz gezdikten sonra performansı gayet iyi ama fren yapmaya gelmiyo.
    Duro erimiyoki zaten 20.000 km de değiştirdim diş derinliği hala aynıydı

Motosikleti
    Kawa Z750
    ön lastik zaten 90 değil mi orijinalde?
    90 değil 80 taban var 100 de yanak.
    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 PM ----------

sağolun yardım için güzel görünüyor kalın lastik. hızla işim olsa cıbıfla işim olmazdı zaten
    Alıntı OzCaN35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Duro erimiyoki zaten 20.000 km de değiştirdim diş derinliği hala aynıydı
    erimez o lastik. dura benim çinli scoter de vardı hiçç erimedi taşş gibiydi taşş
    dolma teker.

Motosikleti
    S&T KANUNİ GT250R
    slm arkadaşım bende 2009 cbf 150 var selesi sağa sola oynuyor sorun yapma normal bişey ama motoru sürerken selede oynama yok zamanla seledeki takozlar oturuyor ve oynama azalıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    honda cbf 150
    bu motorun sıfırı ile 2. eli arasındaki fiyat farkının azlığı dikkat çekici.2.el alcağına 0 al dedirtiyor.bende ilk motorumun cbf 150 olmasını istediğim için hala para biriktirmekle uğraşıyorum

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Alıntı KaPTaNH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erimez o lastik. dura benim çinli scoter de vardı hiçç erimedi taşş gibiydi taşş
    dolma teker.
    Aranızda Duro marka lastigi eriten tek kişi ben miyim... Benim motor.21.300 km oldu. Lastigin kenarlarına dogru inildikce kanallar iyi fakat yola basan yuzeyine geldigimizde duzleşmek uzere. Kanal diye bişi kalmamış. Halem orjınal duroları kullanıyorum.. İleriki gunlerde Arka lastik degişecek. Arka jant düzeltilecek ve balans yapılacak. Parlak siyaha boyanacak. Debriyaj balatası degişecek (Kullanıcı hatası nedeni ile balata fazla asınmış durumda) Kısmet ve param olursa birde far koruma demiri takıcamm.. Unutmadan birde cila attırmam gerek.. (Su damlası kaportanızın üzerinde civa gibi akmıyorsa veya damla damla durmuyorsa cila zamanı gelmiş demektir..)
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

metanecho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS K4, DL650 K5 - 93 323 HB
    Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aranızda Duro marka lastigi eriten tek kişi ben miyim... Benim motor.21.300 km oldu. Lastigin kenarlarına dogru inildikce kanallar iyi fakat yola basan yuzeyine geldigimizde duzleşmek uzere. Kanal diye bişi kalmamış. Halem orjınal duroları kullanıyorum.. İleriki gunlerde Arka lastik degişecek. Arka jant düzeltilecek ve balans yapılacak. Parlak siyaha boyanacak. Debriyaj balatası degişecek (Kullanıcı hatası nedeni ile balata fazla asınmış durumda) Kısmet ve param olursa birde far koruma demiri takıcamm.. Unutmadan birde cila attırmam gerek.. (Su damlası kaportanızın üzerinde civa gibi akmıyorsa veya damla damla durmuyorsa cila zamanı gelmiş demektir..)
    bende 17binde 2 hafta önce değiştirdim dediğin gibi kılcallar duruyor kenarlarda ama arka lastik özellikle yola temas eden yüzeyde diş derinliği neredeyse kalmamış vaziyette.
    B rh(+)
    Aynada Herkesin Baktığı Yabancı

Rebornx4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 150nk
    Herkese selamlar ben Alper... Arkadaşlar an itibari ile bende bir cbf 150 sahibiyim. içimdeki bitmeyen motor aşkını bugün dindirdim. Daha önce sadece 10 metre motor kullanmama ve bugün havanın aşırı yağışlı olmasına rağmen bugün Honda mutluhan servisinden bağlarbaşındaki evime kadar motorumu getirdim. Bir o kadar da gezdim (bir motor alındığı gün 50km olurmu ) CBF 150 almama en büyük etken sizin yorumlarınız oldu.. Motor kullanmayıda bugün öğrendim diyebilirim ( viteslerden debriyaja kadar herşeyi bu siteden öğrendim ) En kısa zmanda resimlerini paylaşacagım. Herkese teşekkürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler