Öteki başkıkta sordum ama burası daha hareketli belki buradan bir cevap gelir.
CBF150 için koruma demiri ve orta ayak CBF250'ye uygulanabilir mi ?
Bu aksesuarlar nerede bulunabilir ? Maslak Atatürk OTO Sanayi de bulabilirsem iyi olur..
Öteki başkıkta sordum ama burası daha hareketli belki buradan bir cevap gelir.
CBF150 için koruma demiri ve orta ayak CBF250'ye uygulanabilir mi ?
Bu aksesuarlar nerede bulunabilir ? Maslak Atatürk OTO Sanayi de bulabilirsem iyi olur..
tamam ben de oxford siparişi verdim. gerek kalmadı
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
metehan abi maşallahın var.. biz daha 9999-9 çektik
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
arkadaşlar, bende CıBıF'landım çok şükür..
en çok Metehan abi sevinecek bu işe, biliyorum! Bayılır bana!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
metehan abi o jelatini hala çıkarmadınmı sen , seninle bi dahaki karşılaşmamızda senden habersiz çıkarayımda seninde biraz yüzün gözün açılsın
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
İlhanım gözüm açılır elim kana bulanır...nihahah...
O jelatinin altında sıfıra emsal bi gösterge paneli var, düşününce bence mantıklı, çıkarma Meto boşver, tahriklere kapılma, 4 mevsim gezen adamsın, çıkartırsan dış etkenlerle jelatin değil panelim yüzeyi baş başa kalacak. Gelecekte satmaya niyetlernirsin, satmadan bi kaç gün önce çıkartırsın. Parlasın. Albenisi olsun Ben çıkarttım, çıkartımda ne oldu, hiç bişey olmadı. Hatta bi ara düşündüm acap siyah film mi kaplatayım diye, güneşten solmasın hesabı, bu güneşten solan kırmızı ibreler, bide kırmızı engine stop anahtarları varya, motorun ne kadar güneşte bırakıldığını veya güneş altında kullanıldığını eleveriyor. Solmuş en.stop, solmuş kırmızı gösterge ibreleri. hiç sevmem yaw Cam gibi yeni motor olsun, ama bu iki kısım solmuş oldumu hemen dikkatimi çekiyor, fark ediyorum, sanırım herkez fark eder ve o motor benim gözümde hor kullanılmış, çok kullanılmış, eskiymiş gibi şekil alıyor, yani motorun her yerini beyensem buraları solmuş diye beğenmiyebilirim. Ben öle kolay kolay beğenmem hacuu Meto bide 80 binde aman motor bitirme ha, bu cbf lerin motoruda 40 binde bir bitiyor kardeşim, diye etrafımızı sararlar valla Hayırlısı ile 100000 i gör inşallah. Motora eziyet etmeden kullan acık
Haklısın ama bi kullanıcı olarak bana itici geliyor sararıp solmuş plastik aksam. Bu düşüncenin devamında da elimden geldiğince korumaya çabalıyorum. Ha, böyle soluk ibreler engine stop güneşten solmuş plastik aksam falan sana çekici geliyorsa bilemem Ben şahsen satın alırken bu şekilde bi motor almak istemem. Aslında bi motoru elbette kötü etmez ama görsel olarak beğenmiyorum bu gibi eksileri olan motorları. Zevk meselesi diyelim. Malını seven her kez korusun elbette, amaç elbette hem gelecekte satma fikri oluşursa kolay satmak, hem temiz kullanmak. Aykırı düşünenler elbette motosikletlerini istedikleri gibi kullanabilirler. Sonuçta her kezin kendi malıdır. Ben fikrimi söyledim.
Doğru Metocum unutmuşum, motorun bitme sebebini, hatırladım şimdi. Daha çok geziler yaparız inşallah. Sen seneye haziran temmuz herhalde bu gazla 55555 fotosu çekersin Belki 66666 bile olabilir Ben seneye yaz başı kesin 30 bini görürüm. Belki geçerim bile.
Yarın sabah işe motorla gidicem. İşten 4 te çıkıp İzmite gidicem. Ve oradan hanımı alıp tekrar Karamürsel'e geçicem yani toplamda 80 km yolum var. 1 senede 20 bin yaptım cbf le, buna rağmen yarınki bu şimdiden planlamış olduğum küçük turu düşündükçte içim kıpır kıpı oluyor, uykularım kaçıyor. Cbf 150 böyle bişey işte, forumu dışardan okuyan misafir arkadaşlar, düşünmeyin, araştırmaya uğraşmayın, zaman kaybetmeyin, alın gari
inşallah dostum yav...koca yaz bitti...ömürden geçti bir yaz daha...ama daha genciz...
Bu arada Özcan35 kardeşimin yeni lastiğini hep fazerlerda gördüm...
Evet aslında lastik güzel ama diş desenlerini, yağmur suyu kanallarını beyenmiyorum, lastiğin yere bastığı yüzeyin büyük bir kısmında yeteri kadar diş yokmuş gibi görünüyor. Mutlaka yol tutuşu vs michalen kalitesidir ama o diş desenleri çok sade geliyor bana.
Bu arada bizim prelli arka lastiği Adapazarı servis çok beğendi. Bu lastik aslında diş desenleri itibariyle büyük motorların ön lastiği imiş. Galiba cbf 500 veya cbf 250 lerin ön lastik ebadı bizimkinin arka ile aynı. Çünki cbf 500 olması lazım, bu lastiği ön tekerinde görmüştüm bi serviste. Bide benim ön lastik türk malı markası da (Bonsun) daha önce duymuşmuydunuz ? Meto ? Ama diş desenleri hamur kalitesi mükemmel, hiç ummazdım lastiğim türk malı olsun, Türk malı lastik kullanıyorum ve çok kaliteli bir lastik, 50 tl. Aslında bi 10 bini devirip öyule bakmak lazım kalitesine vs. Forumun geçmiş sayfalarında Dunlop lastik alıpta 6000ç km lerde lastiklkerinde çatlaklar oluşmaya başladığını yazan bi arkadaş vardı, bu vesile oldu Dunlop tan soğudum diyebilirim. Ha böyle bi çatlama kullnıcı hatası olabilirmi ? Eğer kullanıcı hatası ise hata nedir bilemiyorum tabi. Neyse Bi ara benim ön BONSUN tekerimin fotosunu koyarım. Türk malı kullanmalı
Bonsun mu...etoş nerden buluyon böyle markaları abi...ula nette bile yok böyle bir marka...yav insan bi 50 lira verir bi domain alır sahteden Hakkımızda/İletişim bilmem 1947 den beri Adanada faaliyetlerine devam eden Bonsun lastikleri falan yazar...
abi ben bişey diyimmi bence o dişler en ideli...Fazerlerin çoğunda gördüm...düşük lastik ebadında zaten ne diş yaparsan yap yalan orasıda ayrı bence...
bence herşey şans işi...lastik...motör...vs...
metehan, yaw o paneldeki jelatini çıkart yoksa güneş soğuk vs hiç çıkaramassın yapışır kalır,demedı deme
ben çıkardım yani,daha güzel duruyor.bide şu gösterge lambalarını daha beyaz bi ampulle değiştirsek daha güzel durur. bunu yapan varmı hiç acabaa ??
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)