Amortisörü sertleştirdikten sorna motorda bi yükselme olmuyor, sadece süspansiyon bir nebze sertleşiyor, bunu hissedebiliyorsunuz.
Bu uzun tur camını 2008 eylül ayında motoru satın alırken Güngör Motordan almıştım 50 tl idi o zaman, motoru sıfır alırken taktırmıştım yani.
http://www.gungormotor.com.tr/ Burası İstanbul Pendik' te Honda yetkili satıcı+servis+yedek parça. Kargo ile teslimat yapıyorlar. Motoru satın aldıktan sonrada kargo ile alışverişim oldu, bi sıkıntı yaşamadım. Web sitesinde ürünü bulamasanda telefonla görüş, muhtemelen ellerinde vardır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 PM ----------
Genelde amortisör ayarı yaparken zorlanan arkadaşlar, şundan dolayı zorlanıyorlar, 1 sene 8 ay 10 ay 2 sene vs. Uzun bir süre sonra bunca zamandır hiç kıpırdatılmamış amortisörü ayarlamaya çalışırken elbette o parçaya ilk hareketi vermek zor olacaktır. Benim bi kaç ay önce far ampülüm patladı. Servis dahi duyunu zor söktü, zor sökülmesinin sebebinide zamanla oksitlenmiş olmasına, duyun uzun süredir hareket etmemiş olmasına bağladılar. Amortisör ayarınızı değiştirmek istemesenizde 3-5 zamanda bir bi kıpırdatın, sonrasında değişiklik yapmak istediğiniz zaman hareket ettirmeniz kolay olacaktır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:28 PM ----------
Yeni motorun hayırlı uyğurlu olsun, aramıza hoşgeldin, bu arada işte size ybr den cbf e geçen bi moto sever
Neyse bu problemin sbop ayarından veya küçük bi ihtimal de olsa karb. ün.. temizlenmesi gerktiği için yapabileceğini sanıyorum. Güzel bi bakım yaptırdıktan sonra ortadan kalkacaktır. Bu arada motoru ne kadar aldın kaç km de ? İkinci el sanıyorum değil mi ?