Merhaba Arkadaşlar,
Metehan'ın da yazdığı gibi malesef kötü bir olayla karşılaştım, 2 deprem den sonra sel felaketi de yaşamam kaderimde varmış demek ki...
Kısa kesicem, zaten çok da anlatılacak birşey yok;
sabah saat 6 da alarm, 5 yıldızlı otelde kalıyoruz, kalktım giyindim indim lobiye, insanlar toplanmış, dışarı bir baktım, araçlar kamyonlar oyuncak misali suda bir o yana bir bu yana savruluyorlar, bir yandan helikopterler kurtarma yapıyor, bir yandan da insanlar can havliyle kaçmaya çalışıyorlar.
bana birşey olmadı ama 31 insanımız hayatını bir hiç uğruna kaybetti. Bir de utanmadan " doğa felaket, biz ne yapabiliriz diyorlar" peki ya dere yatağına işyeri otel ruhsatını kim verdi?
Neyse, bana birşey olmadı, sadece 2009 model bir Mercedes ve bagajında birkaç malzemem gitti, arka sehpam, kaskım,deri montum vs.
Neyse üzülmüyorum, yenisini alabilirim (çok zor olacak) ama otelin garajına saat 6 da inseydim şu an bu yazıyı size muhtemelen yazamıyor olacaktım...
Hani derler ya " kısmet olmadan dayak bile yenmezmiş" diye, ne kadar da doğru.
Kendinize iyi bakın, bu arada, her ne kadar artık V-Strom kullansamda, kuzenimin CBF 150 si kapıda ve ben de onu satana kadar arada bir kullanmaya devam edeceğim.
CBF150 alınacak en mantıklı motor dur.... NOKTA !!!
Aklıma gelmişken;
barış, nasıl memnun musun, biraz okudum, rahat durmamış hemen modifiye işlerine girmişsin?
Metehan, sana verdiğim sözü unutmadım, en yakın zamanda görüşmek üzere.