Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2009 CBF 150 - 2007 DL650A - 2006 CBF 500
    Merhaba Arkadaşlar,

Metehan'ın da yazdığı gibi malesef kötü bir olayla karşılaştım, 2 deprem den sonra sel felaketi de yaşamam kaderimde varmış demek ki...

Kısa kesicem, zaten çok da anlatılacak birşey yok;
    sabah saat 6 da alarm, 5 yıldızlı otelde kalıyoruz, kalktım giyindim indim lobiye, insanlar toplanmış, dışarı bir baktım, araçlar kamyonlar oyuncak misali suda bir o yana bir bu yana savruluyorlar, bir yandan helikopterler kurtarma yapıyor, bir yandan da insanlar can havliyle kaçmaya çalışıyorlar.

bana birşey olmadı ama 31 insanımız hayatını bir hiç uğruna kaybetti. Bir de utanmadan " doğa felaket, biz ne yapabiliriz diyorlar" peki ya dere yatağına işyeri otel ruhsatını kim verdi?

Neyse, bana birşey olmadı, sadece 2009 model bir Mercedes ve bagajında birkaç malzemem gitti, arka sehpam, kaskım,deri montum vs.

Neyse üzülmüyorum, yenisini alabilirim (çok zor olacak) ama otelin garajına saat 6 da inseydim şu an bu yazıyı size muhtemelen yazamıyor olacaktım...

Hani derler ya " kısmet olmadan dayak bile yenmezmiş" diye, ne kadar da doğru.

Kendinize iyi bakın, bu arada, her ne kadar artık V-Strom kullansamda, kuzenimin CBF 150 si kapıda ve ben de onu satana kadar arada bir kullanmaya devam edeceğim.
    CBF150 alınacak en mantıklı motor dur.... NOKTA !!!

Aklıma gelmişken;
    barış, nasıl memnun musun, biraz okudum, rahat durmamış hemen modifiye işlerine girmişsin?
    Metehan, sana verdiğim sözü unutmadım, en yakın zamanda görüşmek üzere.
    [COLOR="Red"][B]"HEDEF" YOLUN TA KENDİSİ !!![/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    Yan çantaları yeni aldım. Sonra da elimde ne varsa motora takıp resim çektim..işte "görmemişin çantası olmuş" dedirtecek resimler :

yorum alayım, olmuş mu?

"niye sert kocaman çanta değil?" demeyin bence abartı duruyor
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    süper olmuş valla biraz daha uğraşsan cbf kendini varadero zannetmeye başyalcakmış.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 PM ----------

Alıntı AlperAy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar,

Metehan'ın da yazdığı gibi malesef kötü bir olayla karşılaştım, 2 deprem den sonra sel felaketi de yaşamam kaderimde varmış demek ki...

sabah saat 6 da alarm, 5 yıldızlı otelde kalıyoruz, kalktım giyindim indim lobiye, insanlar toplanmış, dışarı bir baktım, araçlar kamyonlar oyuncak misali suda bir o yana bir bu yana savruluyorlar, bir yandan helikopterler kurtarma yapıyor, bir yandan da insanlar can havliyle kaçmaya çalışıyorlar.

bana birşey olmadı ama 31 insanımız hayatını bir hiç uğruna kaybetti. Bir de utanmadan " doğa felaket, biz ne yapabiliriz diyorlar" peki ya dere yatağına işyeri otel ruhsatını kim verdi?

Neyse, bana birşey olmadı, sadece 2009 model bir Mercedes ve bagajında birkaç malzemem gitti, arka sehpam, kaskım,deri montum vs.

Neyse üzülmüyorum, yenisini alabilirim (çok zor olacak) ama otelin garajına saat 6 da inseydim şu an bu yazıyı size muhtemelen yazamıyor olacaktım...

Kendinize iyi bakın, bu arada, her ne kadar artık V-Strom kullansamda, kuzenimin CBF 150 si kapıda ve ben de onu satana kadar arada bir kullanmaya devam edeceğim.

Aklıma gelmişken;
    barış, nasıl memnun musun, biraz okudum, rahat durmamış hemen modifiye işlerine girmişsin?

Sizede çok çok geçmiş olsun. yaşadığınız zararla ilgili ise sigorta ve devletin imkanlarından faydalanmaya çalışın.
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

purenake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaşlar CBF 150 veya CBF250 alacağım büyük ihtimalle. Güzel temiz az kilometreli bir motor varsa etrafınızda, tanıdığınız vs.. haber verirseniz sevinirim.

Not: Sahibinden.com'u takip ediyorum fakat öncelik forumdan tanıdık birileriyle bu işi yapmak..

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    Alıntı AlperAy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar,

Aklıma gelmişken;
    abi büyük geçmiş olsun, ikitelli tarafı çok sakattı. allah korumuş.
    motorda sorun yok sadece sibop ayarı olacak serviste . emiş subabı biraz sesli çalışıyor. oda önemli değil yani.km si 3,700 oldu
    motorla bayağı uğraşıyorum aksesuar olarak. senden sonra ön far h4 xenon+yanlarda 2 adet sis onlardada 2 tane 6000k xenon+iridyum buji+uzun öncam+40 arka dişli ama daha devamı gelecek arka yan çantalar ,elcik koruma vs vs takıcam ileride

bu arada metehan ne yaptı yine yaw. o olmadan forumunda tadı olmuyor

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    merhabalar ALPERAY kardeşim öncelikle geçmiş olsun..
    kısa bi sorum olacak yanıtlarsanız memnun olurum..
    motorum durdugu yerde bi kaç damla tahliyeden benzin damlatıyor..
    hemen heemen bu her durdugum noktada olabiliyo..
    normalmi yoksa herhangibir tuhaflıkmı var.
    saygılar..
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

OzCaN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Alıntı genç kaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar ALPERAY kardeşim öncelikle geçmiş olsun..
    kısa bi sorum olacak yanıtlarsanız memnun olurum..
    motorum durdugu yerde bi kaç damla tahliyeden benzin damlatıyor..
    hemen heemen bu her durdugum noktada olabiliyo..
    normalmi yoksa herhangibir tuhaflıkmı var.
    saygılar..
    Karbüratör, içinde kalan fazla benzini tahliye ediyor İlk aldığım zaman bende de olmuştu ama kısa sürede geçti Motoru park ettikten sonra yarım dk kadar rölantide çalıştırdıktan sonra stop et Yapabileceğin şuan için bu devam ederse servise gösterirsin artık

ALPERAY geçmiş olsun öyle bir ortamda bunlara şahit olman bile üzücü

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    http://www.sahibinden.com/satilik_ho...word=cbf%20150
    bakın bakalım bunu beğenecekmisiniz
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Motosikleti
    2009 CBF 150 - 2007 DL650A - 2006 CBF 500
    Alıntı blue white adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi büyük geçmiş olsun, ikitelli tarafı çok sakattı. allah korumuş.
    motorda sorun yok sadece sibop ayarı olacak serviste . emiş subabı biraz sesli çalışıyor. oda önemli değil yani.km si 3,700 oldu
    motorla bayağı uğraşıyorum aksesuar olarak. senden sonra ön far h4 xenon+yanlarda 2 adet sis onlardada 2 tane 6000k xenon+iridyum buji+uzun öncam+40 arka dişli ama daha devamı gelecek arka yan çantalar ,elcik koruma vs vs takıcam ileride

bu arada metehan ne yaptı yine yaw. o olmadan forumunda tadı olmuyor
    öncelikle geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler.
    motor konusuna gelince, motoru, hakkını verene sattığıma çok memnunum, iridyum, elcik koruma, xenon,ön cam filan bayağı güzel olmu valla...

Bu arada Metehan niye banlandı ki? rahat duramamış yine, ne zaman bitecek cezası? Bilen Varmı?

resimlerini bekliyorum.... ama görünce muhtemelen üzülürüm...

Güle Güle kullan kardeşim. Tekerim hep düz bassın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:33 AM ----------

Alıntı KaPTaNH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/satilik_ho...word=cbf%20150
    bakın bakalım bunu beğenecekmisiniz
    Süper olmuş, vites göstergeli filan...
    bir de renk tutsaymış tam olacakmış... (devir saati HYO dan alıntı gibi duruyor)
    Sonuçta başarılı bir çalışma, Honda nın yapmadığını yapmı arkadaş...
    [COLOR="Red"][B]"HEDEF" YOLUN TA KENDİSİ !!![/B][/COLOR]

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    bu, motorun yanında dikilip de 1 dakika boyunca gaz verip motoru ısıtma sıkıntısından ileriki km'lerde motor açıldıkça kurtuluyor muyuz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 PM ----------

htmetin sağolun çanta yorumu için.

Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu, motorun yanında dikilip de 1 dakika boyunca gaz verip motoru ısıtma sıkıntısından ileriki km'lerde motor açıldıkça kurtuluyor muyuz?
    Ne yazık ki kurtulamıyoruz bu garip jikle olayından

Motosikleti
    transalp yavrusu
    sis farı takan arkadaşlar acaba bu bağlantıyı direk aküdenmi alıyosunuz?
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

Motosikleti
    300 tl için mi bu işkence yaa 4100 tllik motor olsun olsun 4500 olsun devir göstergeli olsun havası olsunyaa bu kadar zormu. arkadaş kendi imkanları ile üretmiş fabrika üretse daha ucuza mal edecek ama birtek bizmi düşünüyoruz böyle yaa adamlar nedüşünmüşler acaba Türkiyede cbf'i pazara sürerken. ama yinede güzel motor cbf. ybr ye apacheye tercih sebebimdir. varsın olmasın devir göstergesi. zaten devir kesici var motorda biliyorumki devir biryerlerde kesiyor kendini devir göstergesi olmasada olur .

yaa benim kafam çok karışık bu aralar
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Meto kanki ne yaptın yaw, vallahi bu sabah bağlandım, yazacaktım bişeyler, uzaklaştırıldığını görünce moralim bozuldu, yazmadan direk kapattım, pillerin hiç önemi yok, tepeleye tepeleye kullan, inşallah bir sonraki randevumuzda alırım. Foto makinesine o günden sonra hiç işim düşmediğinden fark etmedim, unutmuşum.

O devir saatli kadrana 300 tl bence, çok biraz işin içinde kazık far gibi, bu işi yapan arkdaş herhalde bi motordan % 500 kar falan yapıyordur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:50 PM ----------

Alıntı purenake adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar CBF 150 veya CBF250 alacağım büyük ihtimalle. Güzel temiz az kilometreli bir motor varsa etrafınızda, tanıdığınız vs.. haber verirseniz sevinirim.

Not: Sahibinden.com'u takip ediyorum fakat öncelik forumdan tanıdık birileriyle bu işi yapmak..
    Cbf 250 alırsanız başınıza bela alırsınız, yedek parça fiyatlarını iyi araştırın, cbf 250 nin ön arka dış lastik değişim maliyetiyle, cbf 150 ye sıfır motor yapma maliyeti aynıdır. Vv vs.. şimdi yazarım ama daha önce farklı yerlere çok kez yadığım için yazmıyorum. Cbf 150 ile aralarında dağlar kadar fark var parçada. Bu konu ile ilgili canı yanmış, ucuz bulmak için çıkma parça arayan çok arkadaş var forumlarda.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 PM ----------

Alperay kardeşim, sizlerede çok çok geçmiş olsun, umarım bir daha böyle felaketler yaşamayız ve yetkililer en kısa sürede önlem alma yoluna giderler.

Jr kardeşim, cantalar çok yakışıklı, iyi günlerde kullan, yan cantaların bağlama kayışlarının zamanla sarkma yapabileceğinden söz ediliyor, umarım böyle bir olumsuzluk yaşamazsın, çok güzel olmuş.

Motosikleti
    potansiyel r1 :(
    arkadaşlar tanıdıklarınızdan cbf arayan varsa

http://www.sahibinden.com/universite...XQQdisplayitem

çakala çukala gitmesin [COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 PM ----------

Yan çantaları yeni aldım. Sonra da elimde ne varsa motora takıp resim çektim..işte "görmemişin çantası olmuş" dedirtecek resimler :

yorum alayım, olmuş mu?

"niye sert kocaman çanta değil?" demeyin bence abartı duruyor
    abi makinee çok tatlı olmuş
    :pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
    adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
    [COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sis farı takan arkadaşlar acaba bu bağlantıyı direk aküdenmi alıyosunuz?
    evet arkadasım aküden.

ethem naber

Motosikleti
    [QUOTE=umut2738;1796072]arkadaşlar tanıdıklarınızdan cbf arayan varsa

http://www.sahibinden.com/universite...XQQdisplayitem

çakala çukala gitmesin [COLOR="Silver"][COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 PM ----------

motoru satmana üzüldüm alanada ssatanada hayırlı olur inş.. faların çok güzel olmuş nasıl yapıldğı anlatırsan veya anlatan bir yrer varsa bilgilendirirmisin.

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    umut teşekkür ederim.

ethem, sana da teşekkür ederim. yan çantaların bağlantı kayışı cırcırlı. ve sarkacak bir malzeme değil. örgülü kuşaktan yapılmış (bu bel ya da omuz çantalarının kuşağı gibi) böyle olmasaydı bile kuşaklar birbirine cırcırla bağlı. yani istediğin gibi ayarlıyorsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:43 PM ----------

zaten doldurmak için değil görüntü olsun diye aldım içi boş olacak ya da hafif ıvır zıvır koyarım

Motosikleti
    transalp yavrusu
    umut teşekkür ederim.

ethem, sana da teşekkür ederim. yan çantaların bağlantı kayışı cırcırlı. ve sarkacak bir malzeme değil. örgülü kuşaktan yapılmış (bu bel ya da omuz çantalarının kuşağı gibi) böyle olmasaydı bile kuşaklar birbirine cırcırla bağlı. yani istediğin gibi ayarlıyorsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:43 PM ----------

zaten doldurmak için değil görüntü olsun diye aldım içi boş olacak ya da hafif ıvır zıvır koyarım
    dostum çantaları kullanmıyacaksan sök çünkü rüzgarlı havalarda hızını oldukça düşürüyo benden söylemesi
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    zaten büyüklerden al dediler, hızı etkiler diye bunları aldım. ben sürekli kız arkımla geziyorum zaten, çantaların onunde bizim bacaklar çantalar kadar bir çıkıntı yapıyor. sanmıyorum hızımda fark yaratacağını. sağol fikir için

ayrıca yemişim hızı cbf bu ya..gezicen bunla

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)

Bu Konudaki Etiketler