Tuğrulcum benim anladığım Metonun gezme planları kafasında birden şekilleniyo, evet evet, şu anda gezmem lazım..
.. gibi
Meto alem adamsın valla, öle deme o cihaz çok işlevli, aygırı beygiri falan çok, salarım vallahi beygirlerimi üzerinize ha
bidahaki sefere ben Massey Fergusonu alıcam, önden gidip size yolu acıcam. Arkamada takıcam 2 cbf 150 yi, konvoy yapıcaz. Abi şaka bi yanada valla gezen adam traktörle bile ülkeler arası geziyor, Hollanda plakalı bi traktör görmüştüm bi kaç sene önce, kibar küçük bi römorku vardı arkasında, Karamürsel' den geçmişti, sarı kafalı da bi amcam vardı şofor, vay be demiştim helal olsun, yani inanın gezmek isteyen yok 50 cc ile şuraya gidilirmi gidilmezmi soruları falan, yaw bisikletle adam dünya turu atıyor, bizler bazen o cc gidermi bu motor gidermi falan yapıyoruz ya, niyet olduktan sonra inanın bu gezme farklı yerler görme duygusunu her araçla bence yaşamak mümkün. Yeterki kalcanızın altında teker olsun
Metocum valla çok makaraya alıyolar seni gezi başlığı altında haberin olsun
İşte gerçek Massey Ferguson falan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 PM ----------
Arkadaşlar, mesajlarımızın altında oluşan (değiştir) butonu, site yönetimi tarafından yapılan yeni bir düzenleme devamında, mesajın yazıldığı andan itibaren 10 dk sonra otomatik olarak kayboluyormuş..bilginize..