koruma demiri varsa ön tarafda zaiyat olmuyorr. bu arada hayırlı kandiller dostlar.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
YBR parça yan sanayisi oldukca geniş ve yaygın...yan sanayiden çakma bir ybr bile yaparın inan...ve çok ucuz...ama cbflerin grenajlarını bulmak zor değil İMKANSIZ...ha balata zincir bulur...sonracıma ıvır zıvır aşınan parçaları uydurursun...ama çoğunu değil...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
cbf 150 grenajlı motor ybr ye göre.. ybr düşüp kalkma işlerinde daha iyidir. sahibinden gibi sitelerde parça lar var. oradan fiyatları araştırabilirsin.
bu arada metehan abi bizim arka fren balatası kaç para?
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
değişmesi yakın zamanda gerekecek çünkü.
artık eskisi kadar kapmıyor balatalar. ön balatayı da değiştirmek lazım önümüz kış bakıma girelim biraz.
servis 48 lira demişti arka balataya bilgin olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:49 PM ----------
By kaptanh, shot with <KENOX S630 / Samsung S630> at 2009-09-15
fotoğraf dedin abi iştahım kabardı. dün imzamızı da attık motorun üzerine.
Alp tunay abim in hediyesidir para ile satılmaz..
kaynak yapmayalım
ethem nerelerde?
bayram için çikolata almaya gitti heralde.
Metehan abi çok çukulata yer gibi geliyor bana .. Ethem kardeş kilo ile al .. bizede yolla
Takipteyim Bi müddet hasta oldum, 3-5 gün önce yeni yeni toparladım kendimi. Yeni yeni binmeye başladım motörüme Ben çikolata değilde, tatlıya bayılırım. Önümüzde bayram, artık kimin kapısını çalsak kesin yine elimize veriverecek tatlı tabağını Baramdada D.m.i.g.m. sitesi yağışlı gösteriyor. Bakalım ne yapıcaz. Bayram ziyaretlerine t.taşımaya kalırsak yandık. 4 günde tatilim var ayrıca. Ah bi yağmasa hava işlem tamamdır Sağa solada kaçarız. Kendimizede zamkan ayırırız. Bakalım ne olacak..
Meto çok tatlı tatlı köfte yiyor, çikolata işini bilmem ama köfte yerken çok mutlu idi
Her gün okuyororum forumu aslında, hemde bi kaç kez, yazmam gerektiğini hissettiğim an damlarım. Cbf i ve sizleri bırakmaya hiç niyetim yok. Herkeze selam ark..lar..
Arkadaşlar ER-5 yada NX-4 Falcon almak üzere motorumu satıyorum.
http://www.sahibinden.com/motor_buyu...XQQdisplayitem
Aklınızda olsun.
Geçmiş olsun ethemm76 hocam. Bu aralar, havalar aldatıcı olabiliyor, dikkat etmek lazım.
aydınlatma sapıttı benim. sislere de 6000k xenon taktım. karşıdan gelen intahar ediyor
ısınma turları bu özcanım.. ben arkadaşın yanına gidebilsem daha neler yaptıracam da malum.. jant içten içe 47 cm geliyor bilgin olsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:57 AM ----------
o zaman bayramda siz buraya gelin ben size sucuk köfte pişireyim.
ön balata benim bulduğum 10 tl civarı...orjinal ön balata 55-60 falan galiba...
arka balata ise 85 civarında bi hata olmasın...
Kampana Kafa Tunga yazmıyor bu aralar nerde üçkaatcı...bi selam ediversene...
,
yav bi bakım zamanı Dudulluya gidip fotoğraflıycam bazı balata fiyatları çok uygun...ama mevzu şu şimdi sizler banada yolla derseniz ne halt yicin... mesele bu...
valla bugün çikolata verildi şirketten... Etoşun gönlü çok geniştir...vala 1 ton alır getirir...özledim hıyarağasını....bi gidesim var Armutlu yapıcaz onla... bak zehiri bi vericem ona sonrası ben bile tutamıcam...
hayatta en güzel yemek çeşidi köfte....üzerine tanımam kanka...seni bile yerim yeterki etin lezzetli olsun...
yav ben 100.000 e kadar gidicem...aha buna nasip olursa şahit olacaksınız...
kanka ne arıyon ne soruyon...heyecanla bekliyorum sistemi...motörü alınca irtibat koptu kanka...Alper de aynı valla...
bu arada benim ampul patladı bari sen şu sistemi yapıverde ampul parası bayılmayayım...
http://urun.gittigidiyor.com/SIS-FAR...QQidZZ18685058
ben de 2 hafta önce bunlardan aldım. ama daha takmadım. xenon takacağım h3 ama polisler çok kızıyor. .xenonsuz 110 watt çekiyor ikisi.
xenonları takıp bu ikisini far niyetine kullanmak istiyorum ama polislerle konuşacağım izin veriyormusunuz diye
istanbulda bayiisi var yarı fiyatına satıyor ama sanırım perakende satmıyor ama 10 kişi olursanız alabilirsiniz.adresini tekrar bulayım isterseniz.
selam arkadaşlar bugün cbf imin yağını değiştirdim sesi bile değişti daha bi istekli gitmeye başladı, yalnız şu karter civatasındaki pul sanırım tek kullanımlık daha önce dikkat etmemiştim alüminyum sanki hemen yamuluyo.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
metehan irtibat sağlam yaw neden kopsun bir gün iş çıkışı buluşalım,gidelim xenonu alalım. kablo vs bende var. sadece açma kapama anahtarı alırız.
uygun bi mekanda takarız ama bayramdan sonra olur malum aile trakyada oki ?
osamnıyeli sis farın görünümü güzelde cbf ye taktıkmı kaba dururmu acaba. ben koruma demırlerine taktım.sisler ucuz haliyle ışığı tam düzgün yansıtamıyor.ileride kaliteli bişey bulursam alır değiştiririm. nasıl olsa xenon her h3 e uyar. sen ne kadar verdin sis farına ??
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)