Metucum, aslında ilk etapta gidona takabileceğimiz mahayette kelepçeli bi anahtar temin etmek istedik. Gidonun soluna takıcatık. Durum böyle olunca kapak alternatifi dışında seçenek kalmadı, bide biraz tez canlıyımdır hemen olsun istedim, İzmit' e falan gitseydim aslında o istediğim düğmeden sanayide bulurdum. Neyse biz olumlu yönlerine bakalım işin. Başka çare yok artık
Düğmenin iri olması eline kolay gelmesi açısından çok iyi oldu aslında, düğme alırken oto parçacıda daha ufak düğmlerde vardı. Bilerek bunu tercih ettim. Bitane vardı mesela siyah, ufak ve ışıksız bi düğme, siyah kapağın üzerinde kendini belli etmez, ele gelmez gibi düşündüm. Şimdiki düğmede oldukça yumuşak, sürüş anında aç kapa olayı aç çok kolay. Görüntüyü dersen pek problem etmiyorum. O çizik gibi görünen yerde çizik değil bu arada. Motoru ben işte iken Burak ismindeki Kardeşim evin önünden alarak 4 lüyü o taktırmıştı. Ben anahtarı taktırmak istediğim yeri işaretlemek için motoru Burak evden almadan önce o noktaya başka işaret koymak için bişey bulamadığımdan bant vs gibi, iz bırakmıyıcak bi kapı izolasyon malzemesi yapıştırıp işaretlemiştim. Onun ip gibi bi lifi kalmış diyiyim, parmağımla temizledim. Dediğim gibi küçük ve kendini belli etmeyen her hangi bi düğmeden çok daha fazla kullanımı kolay. Ha vakti zamanı gelir motoru satmaya niyetlendim diyelim. Misal alacak vatandaş beğenmedi. O kapağın çok pahalı bişey olduğunu sanmıyorum. Değiştiriveriririz olur biter
Bu arada bahşişler iyi imiş hı, 2 maaş gelir elde ediyorsundur tahmin ediyorum. Oh ne güzel
Bekarsın ya gezebiliyorsun ne güzel. Şu motoru bekarken almak kısmet olsaymnış çok yerler görüp çok arkadaş edinmek kısmet olacakmış ama bunda da bi hayır vardır diyelim. 2-3 dostumuz olsun sağlam olsun diyelim bizde ne yapalım