Ben şu 130 u herhalde hiç bi zaman göremiyicem, aslında sağlam bi bayır bulsam görür belki ama bayır aşağı bile 110 u geçmiyorum hiç bi zaman, kıyamıyorum bi türlü abi ne yapiyim.
Karakter meselesi durumu Motorla pek ilgisi yok gibi. Bu arada 130 u düzde görüyorum diyosan, iş karakter meselesi olmaktan çıkıp motor meselesi haline gelir
Çünki benimki düzde 130 yapsın, imkanı yok.
Ybr cilerle, aslında hiç kimseyle takışık olmayı sevmiyorum, aynı kategorideyiz, işimizde, keyfimizdeyiz, ekonomik, sorunsuz gezmenin derdindeyiz. Ama şöyle bişey de var. Bu günlerde hangi genç arkadaşımın yanından usturuplu bi şekilde sollama yapsam, hemen arkama yapışıyor, hızını arttırıyor, geçmeye çalışıyor. Bu bi zaaf herhalde, bi çok kişi yenik düşüyor bu zafına. Bende yol veriyorum. Yani bende hızımı daha fazla arttırsam vs harbiden yarışıcaz yani. Bazı kardeşlerimizde hız olayı takıntısı var. Yani şu 150-125 cc kategorisini değerlendirirken, karşılaştırırken neden max hızları ön plana çıkartılar, karşılaştrırmada sanki race mişler gibi ön planda tutulur hiç anlamamışımdır. Dediğim gibi
kökleyip denemiyeli uzun zaman oldu, son hızın nedir deseniz vallahi bilmiyorum.