Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF250 , GT250r'den sonra tekrar CBF150
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açıklama için saolun, bende bu komple ağır bakım km mi yükseltmeye karar verdim. 2010 yaz başında hallettiricem hepsini. 30-35 bin falan olurum seneye yaz başı bu hızla gezersem.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:16 PM ----------

Isındığında çıkan şıkır şıkır sesi ısınan motorda aşırı incelen yağdan kaynaklanan sibop sesidir. Kışın bu sesi daha az duyar yada hiç duymazsınız. Motorun açılma şekliyle ilgili değildir. Ve bu bir arıza değildir. Yaz mevsiminde yanlış bi motor yağı tercihi yaparak 10w/40 yağ kullanan arkadaşlar bu sesi, 15w/50 kullananlara nazaran çok daha fazla duyarlar. Sibop ayarsızlığı vb bi durum varsa motor bu şıkırdama sesini soğukkende çıkartır. Isınan motorun bu şekilde davranması bir arıza değildir. Sürüş anında maksimum hızınızı ve çekişinizi etkileyebilecek bunun haricinde bi çok şey sayılabilir. Bu bir arıza değildir ayrıca çekiş ve maksimum hızınızı da şekillendirmez. (Bu bilgi yetkili sevis kaynaklı ve 2 cbf 150 kullanıcısı deneyimidir.)
    Yaw öyle değil işte.Ben bu sesi sadece bir tane daha cbf150'de duydum.Şıkır şıkır sesler geliyodu.O da bana abi senin motor da benimki gibi şıkırdıyo demişti.Onun motorda rodajdayken zorlanmış.Ben rodajdayken sürekli dip gaz uzun yol yapmıştım.Sonra birden zınk diye motor durdu.Bi sigara yaktım sonra marşa bastım motor çalıştı.Ancak o günden sonra o ısınınca gelen şıkırtı hep vardı.Ondan sonra subap ayarı bile yapıldı yine aynı ses ısınınca gelmeye devam etti.Motorun performansı da diğer cbf150'lere göre düşüktü.Ben zaten bunu 2 nci cbf150'mi alınca anladım.Benim eski cbf150'ye göre 5-10 km daha fazla hız yapıyo.Teknik servise o problemden bahsetmiştim ancak hiç bir sorun yok demişlerdi.Şu bahsettiğin yağ eksilten motor daha performanslı olur konusu kafama biraz takıldı.Bi ara yeni aldığım motorun yağ eksiltip eksiltmediğine bakmıştım.Eksilme yoktu.Ancak yarın ilk işim yağını kontrol etmek olacak.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı CallofJuarez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaw öyle değil işte.Ben bu sesi sadece bir tane daha cbf150'de duydum.Şıkır şıkır sesler geliyodu.O da bana abi senin motor da benimki gibi şıkırdıyo demişti.Onun motorda rodajdayken zorlanmış.Ben rodajdayken sürekli dip gaz uzun yol yapmıştım.Sonra birden zınk diye motor durdu.Bi sigara yaktım sonra marşa bastım motor çalıştı.Ancak o günden sonra o ısınınca gelen şıkırtı hep vardı.Ondan sonra subap ayarı bile yapıldı yine aynı ses ısınınca gelmeye devam etti.Motorun performansı da diğer cbf150'lere göre düşüktü.Ben zaten bunu 2 nci cbf150'mi alınca anladım.Benim eski cbf150'ye göre 5-10 km daha fazla hız yapıyo.Teknik servise o problemden bahsetmiştim ancak hiç bir sorun yok demişlerdi.Şu bahsettiğin yağ eksilten motor daha performanslı olur konusu kafama biraz takıldı.Bi ara yeni aldığım motorun yağ eksiltip eksiltmediğine bakmıştım.Eksilme yoktu.Ancak yarın ilk işim yağını kontrol etmek olacak.
    Sibop ayarı yapılmış olsa bile ısınınca yine sibop ayarsızmı gibi şıkırtı yapar motor, bu normal bu bi arıza değil. Özellikle mevsim sıcaksa bu ses daha fazla duyulur. Ben rodaj döneminde motoru hiç sıkıştırmadığım halde sibop ayarında da sorun olmadığı halde sibop sesini motor ısınınca dinliyorum. 2 cbf 150 arasındaki performans farkı farklı etkenlerden de kaynaklanıyor olabilir. Basit bi örnek, ben ilk karbratör temizliğini 14000 km de yaptım. motor biden canlandı. Misal lastik hava basıncların 4-5 bar bile düşse çekişin ve son hızın da düşüyor. Zincirin çok fazla bol veya gergin olaması bile performansa yansıyor. Bu örnekler çoğaltılabilir tabi. Yukarıda yazdığım titan motorunun yanması olayında büyük bi ihmal vardı, yani belki 3000-4000 km yağ çubugu çekilip bakılmamış ve köklü kullanılmıştı. Senin motorunun performansının eski motoruna göre daha iyi olmasının sebebi daha farklı olabilir. Bence şimdiden endişelenme. 100-200 gr eksilmeden bahsetmiyorum. Uzun süre kontrol edilmemiş, daha fazla kritiğe düşmüş eksik yağ seviyesi motoru canlandırıyor. Sadece buna her zaman dikkat et derim.

newceri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125
    Alıntı Türk Dil Kurumu adlı üyeden alıntı
    supap -bı
    isim, teknik Fransızca soupape

1 . Bir yay yardımıyla gergin tutulan ve yatağın düzlemine dik olarak yaptığı gidip gelme hareketiyle bir akışkanın geçişini ayarlamaya yarayan kapak, sibop:
    "Bu devasa kürenin ortasında bir musluk, sağında ve solunda ise iki supap vardı."- İ. O. Anar.
    2 . fizik Bir devreye yerleştirildiğinde belirli şartlar altında, akımın yalnız bir yönde geçmesini sağlayan ve böylece dalgalı akımları doğrultmaya yarayan sistem, sibop.
    Doğrusu Supap arkadaşlar.
    2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    geçen hafta yağını değiştirdim. 3000 km olmuştu bu yaz sıcağında şehir dışı yolculuklar yaptım. çıkan yağda eksilme 50 gr civarında oldu. o da içinde kalmıştır herlade..asfaltta 120 ye yaklaşıyor. çok iyi ivmelenmek suretiyle. stabilize yolda da 100-110 maximum.
    siboblardan bende şüphelendim geçen hafta ayar yaptırdım çok az bir kaçıklık vardı. üstüne de yağıda değiştirince ses kesildi. ama dediğiniz gibi 200 km ye yaklaşık bir yolu öğlen saatinde 37 derece sıcaklıkta dip gaz şeklinde giderseniz şakırdama sesi geliyor. gelmeme şansı varmı . hava soğutmalı motor asfalttan vuran sıcak ile soğuyor
    yağ konusuna gelince 15/40 ın kullanılması daha mantıklı ama benim şahsi görüşüme göre şehir içi yoğunluklu kullandığımdan (ev iş arası 5 km) daha kısa sürede ısınıp daha çok yağlanan.( hem motor Hemde vites aksamı bakımından) daha iyi gibi geliyor.
    kaldı ki farklı farklı yağların birbirine karışmasına pek güvenemiyorum. mutlak içinde kalan bir yağ var kalın ve ince olan yağın birbirine ne kadar iyi uyum sağladığını düşünmüyorum
    yağın markasını kalınlığını değiştirince en az 2 yağ değişimi sonunda tamamen yüzde yüz içindeki yağın tek bir marka olarak kalacağını.....
    bu böyle uzar gider. bu benim şahsi düşüncem. düz mantık ile aklıma gelenler. o nedenle çeşit çeşit yağ dökmüyorum motora. ne varsa içinde onu arayıp buluyorum.
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Ra_Messu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar motor arayan varsa satıyorum
    http://www.sahibinden.com/sorunsuz_c...XQQdisplayitem

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Benim motorun yağını kontrol ettim.Eksilme hiç yok.Performansı da eski motoruma göre çok daha iyi.

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Arkadaşlar, motorda süspansiyondan geldiğini düşündüğüm ses haricinde bi problem daha oluştu. Bu arada bu ses eğer süspansiyon kaynaklı ise ayarı hard a aldım vs yine kesilmedi.

Motor aşırı çekişten düştü, kalkıştaki serilik ortadan kalktı. max. hızı azaldı. hele yolculu kullanımda daha beter hale geldi. Marşa basınca çalışıyo, gezdiriyor beni ama, eskisi gibi değil. Canı istemiyomuş gibi calışıyor. Ara ara benzin bitiyomuş gibi stop ediyor. Işıklarda falan dururken hızla gaz koluna ara gaz verdirdiğimde. Eksozdan pat diye bi ses geliyor ve sonra motor stop ediyor. Hızlıo gaz verme olayında farkediyorum gfasz yeme olayında bi problem var. Kocali merkezde (fason) bi Honda servisi var. Hondanın işlerini yapıyor ama tabi motor garantiden çıkıyor. Neyse buraya gidip sordum. Ben karbratörün pis olduğundan şüphelendiğimi söyledim ve durumu anlattım. Bana aynen stop ederken pat şeklinde eksozdan ses veriyormu dedi. (Evet) deyincede sibop ayarının hangi km de yapıldığını sordu. 4000 deyince kaç km de motor dedi 16000 dedim Ooo. Ozaman sibop ayarı istiyor dedi. Pazartesi gel karbratörü temizleyelim. İçinde 3 tane meme varmış karb. törün. Sökülüp onlar temizlenecekmiş. Sibop ayarı istiyormuş. Sibop ayarı yapalım dedi. Tabi ben Pazaretesi DB motora gidiyorum inşallah. Metocumum servisine. Bu çekiş problemini ve süspansiyon olayını inşallah orada hallettireceğiz. Bide bi dörtlü çaktırıcam. Gece seyahatlerinden tırsıyorum ark..lar. Gerekirse 4 lüleri açıp öyle yolculuk yapıcam gece. Motor 20 günde 4000 km yaptı. Sadece arada bi yağ değişimi yaptım o kadar. Belkide artık motor benim oramı temizlettir. Buramı bakıttır, ben bittim daha gitmem diyor

Bu arada bu çekiş olayına sizin yorumunuz nedir ? Sizce ne kaynaklı olabilir bu ? Bi de ben motoru ağaçlık bi yere koyuyorum. Gölgede dursun diye falan. Geçen benzin alırken, orayada nasıl kaçtı bilmiyorum ama, depo kapağı altında kenardaki oval kısım varya. bi noktada da hava deliği var. Oraya ufacık kurumuş bi yaprak parçası girmiş, parmağımla almaya çalışırken o delikten içeri depoya düştü. Acap diyorum bumudur olayın kaynağı. Fason servise de anlattım bunu dün, benzin filtresi falan kirlenmiş olabilir mi ? Değişime ihtiyacı olabilirmi benz.. filtresinin diye sorduğumda. Yok abi, o yaprak parçası deponun içinde erimiş gitmiştir deyiverdi. Yaw kardeşim, değiştir benim filtremi, içimdeki şüpheler ortadan kalksın, indir cukkanı cebe. Dimi yani.

Şöyle özet geçiyim. Şimdi 16000 bakımına gidicem, motorun 12000 bakımında o km için motorun ihtiyacı tüm bakımlar yapılmış olsaydı şimdi 16000 bakımına sadace süspansiyon sesi şikayetimle gidicektim. Eğer bakım zamanı motora, motor için gereken tüm bakım çalışmaları yapılmazsa sizi diğer servis bakımına kadar arada bi kere daha servise mahkum edebilir. Şimdi ben 15850 deyim. Tamam bu problemler 16000 bakımına denk geldi güzel. ama ya 1000-1500 km önce yaşasaydım. Bi önceki bakımda yapılmayan işlemlerin sıkıntısıyla arada tekrar servise mahkum olacaktım. Ki zaten oldum da. Fethiye gezimizde Muğla' da Karb. temizliği yaptırmam gerekmişti. Ve benim motoruma bu uzun gezi öncesi 12000 bakımında karb.. temizliği teklif ettiğim halde yapılmadı, sibop ayarı ihtiyacınında olmadığı söylendi. Eğer çekiş problemim, bu karb. ün temizlenmemesi ile ve sibop ayarı istediği halde yapılmaması kaynaklı ise ben şu anda 12000 bakımında uygulanmayan bakım unsurlarının sıkıntısını yaşıyorum.

Bu arada 16000 de ilk kez far ampulü patlattım. Onuda tabi gündüz fark etmeniz imkansız, 4-5 gündür gece sürüş yapmıyordum. Belkide bayadır patlak. Dün gündüz köye çıktık. Gece köyden dönerken bi baktım her yer karanlık Kısa patlamış. Neyseki yedekte bi Navra var. Birazdan değiştiricem.

Motosikleti
    transalp yavrusu
    dostum sübap ayarı şart diyebilirim, belkide karbüratörde pislik de olabilir, bujinide bi söküp bi kontrol et.
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    süpap karbratör kolay işte honda amortisörleri garantiden degiştirirse ne ala
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum sübap ayarı şart diyebilirim, belkide karbüratörde pislik de olabilir, bujinide bi söküp bi kontrol et.
    Saol İlhan kardeşim, şüpheler bu yönde zaten, inanki motorda en ufak bişey olsun, değil binmesi, ewlime bez alıp temizleyesim bile gelmiyor. Takıntı işte

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Arkadaşlar, motorda süspansiyondan geldiğini düşündüğüm ses haricinde bi problem daha oluştu. Bu arada bu ses eğer süspansiyon kaynaklı ise ayarı hard a aldım vs yine kesilmedi.

Motor aşırı çekişten düştü, kalkıştaki serilik ortadan kalktı. max. hızı azaldı. hele yolculu kullanımda daha beter hale geldi. Marşa basınca çalışıyo, gezdiriyor beni ama, eskisi gibi değil. Canı istemiyomuş gibi calışıyor. Ara ara benzin bitiyomuş gibi stop ediyor. Işıklarda falan dururken hızla gaz koluna ara gaz verdirdiğimde. Eksozdan pat diye bi ses geliyor ve sonra motor stop ediyor. Hızlıo gaz verme olayında farkediyorum gfasz yeme olayında bi problem var. Kocali merkezde (fason) bi Honda servisi var. Hondanın işlerini yapıyor ama tabi motor garantiden çıkıyor. Neyse buraya gidip sordum. Ben karbratörün pis olduğundan şüphelendiğimi söyledim ve durumu anlattım. Bana aynen stop ederken pat şeklinde eksozdan ses veriyormu dedi. (Evet) deyincede sibop ayarının hangi km de yapıldığını sordu. 4000 deyince kaç km de motor dedi 16000 dedim Ooo. Ozaman sibop ayarı istiyor dedi. Pazartesi gel karbratörü temizleyelim. İçinde 3 tane meme varmış karb. törün. Sökülüp onlar temizlenecekmiş. Sibop ayarı istiyormuş. Sibop ayarı yapalım dedi. Tabi ben Pazaretesi DB motora gidiyorum inşallah. Metocumum servisine. Bu çekiş problemini ve süspansiyon olayını inşallah orada hallettireceğiz. Bide bi dörtlü çaktırıcam. Gece seyahatlerinden tırsıyorum ark..lar. Gerekirse 4 lüleri açıp öyle yolculuk yapıcam gece. Motor 20 günde 4000 km yaptı. Sadece arada bi yağ değişimi yaptım o kadar. Belkide artık motor benim oramı temizlettir. Buramı bakıttır, ben bittim daha gitmem diyor

Bu arada bu çekiş olayına sizin yorumunuz nedir ? Sizce ne kaynaklı olabilir bu ? Bi de ben motoru ağaçlık bi yere koyuyorum. Gölgede dursun diye falan. Geçen benzin alırken, orayada nasıl kaçtı bilmiyorum ama, depo kapağı altında kenardaki oval kısım varya. bi noktada da hava deliği var. Oraya ufacık kurumuş bi yaprak parçası girmiş, parmağımla almaya çalışırken o delikten içeri depoya düştü. Acap diyorum bumudur olayın kaynağı. Fason servise de anlattım bunu dün, benzin filtresi falan kirlenmiş olabilir mi ? Değişime ihtiyacı olabilirmi benz.. filtresinin diye sorduğumda. Yok abi, o yaprak parçası deponun içinde erimiş gitmiştir deyiverdi. Yaw kardeşim, değiştir benim filtremi, içimdeki şüpheler ortadan kalksın, indir cukkanı cebe. Dimi yani.

Şöyle özet geçiyim. Şimdi 16000 bakımına gidicem, motorun 12000 bakımında o km için motorun ihtiyacı tüm bakımlar yapılmış olsaydı şimdi 16000 bakımına sadace süspansiyon sesi şikayetimle gidicektim. Eğer bakım zamanı motora, motor için gereken tüm bakım çalışmaları yapılmazsa sizi diğer servis bakımına kadar arada bi kere daha servise mahkum edebilir. Şimdi ben 15850 deyim. Tamam bu problemler 16000 bakımına denk geldi güzel. ama ya 1000-1500 km önce yaşasaydım. Bi önceki bakımda yapılmayan işlemlerin sıkıntısıyla arada tekrar servise mahkum olacaktım. Ki zaten oldum da. Fethiye gezimizde Muğla' da Karb. temizliği yaptırmam gerekmişti. Ve benim motoruma bu uzun gezi öncesi 12000 bakımında karb.. temizliği teklif ettiğim halde yapılmadı, sibop ayarı ihtiyacınında olmadığı söylendi. Eğer çekiş problemim, bu karb. ün temizlenmemesi ile ve sibop ayarı istediği halde yapılmaması kaynaklı ise ben şu anda 12000 bakımında uygulanmayan bakım unsurlarının sıkıntısını yaşıyorum.

Bu arada 16000 de ilk kez far ampulü patlattım. Onuda tabi gündüz fark etmeniz imkansız, 4-5 gündür gece sürüş yapmıyordum. Belkide bayadır patlak. Dün gündüz köye çıktık. Gece köyden dönerken bi baktım her yer karanlık Kısa patlamış. Neyseki yedekte bi Navra var. Birazdan değiştiricem.
    Dostum sakın karbüratörü vs yi söküp oynatma fabrika ayarı kaçtımı daha sittinsen eski ayarı bulmuyor prosuda gelse o ayarı tutturamıyor bence aldıgın yakıta bi bak yakıtlar herzaman aynı olmuyor eğer sorun varsa temizleyici katkı kullan 20000 den aşşağı söktürme karbüratörü bence bukadar sık supap ayarıda çok çok gereksiz motoru nekadar az ellersen sana daha fazla süre hizmet eder ...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Arkadaşlar, motorda süspansiyondan geldiğini düşündüğüm ses haricinde bi problem daha oluştu. .
    YBR cilerin lanetiii geri geldi....

yarın herşeyi çözeriz....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:48 AM ----------

Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :
    emenet geldimi bıradır...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YBR cilerin lanetiii geri geldi....

yarın herşeyi çözeriz....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:48 AM ----------

emenet geldimi bıradır...
    yok daha gelmedi bekliyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Benim motor 12.000 km'ye yaklaştı.Zaten ikinci el motor olduğu için iyice bir bakım yaptırıcam.Önümüzdeki günlerde yazlığa gitmeye niyetim var motorla.Hem uzun yol bakımı olsun hem de sağlam bir 12.000 bakımı olsun.Bu arada servisten zincirin değişmesi gerektiğini söylediler , ancak kışa gireceğimizden ben pek değiştirmek istemiyorum.Çünkü biliyorum ki bol bol paslanacak o zincir.Bari eski zincir paslansın.

Başka nelere dikkat etmem lazım sizce?Karbüratör temizliği falan yaptırayım mı?Uzun yola çıkıcam.Yanıma neler alayım?

Alıntı CallofJuarez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motor 12.000 km'ye yaklaştı.Zaten ikinci el motor olduğu için iyice bir bakım yaptırıcam.Önümüzdeki günlerde yazlığa gitmeye niyetim var motorla.Hem uzun yol bakımı olsun hem de sağlam bir 12.000 bakımı olsun.Bu arada servisten zincirin değişmesi gerektiğini söylediler , ancak kışa gireceğimizden ben pek değiştirmek istemiyorum.Çünkü biliyorum ki bol bol paslanacak o zincir.Bari eski zincir paslansın.

Başka nelere dikkat etmem lazım sizce?Karbüratör temizliği falan yaptırayım mı?Uzun yola çıkıcam.Yanıma neler alayım?
    Benim bu konuda pek bilgim yok ama bir kaç şey biliyorum.Mesela lastik tamir seti var, lastik patlayınca içini dolduruyor hani, ondan alın. Mutlaka zinciri 500km de bir yağlayın(Uzun yol dediğiniz kaç km onu bilmiyorum ama).Kulak tıpacı var sesi kesiyor onu mutlaka alın.Ben bauhaus ta görmüştüm.6 tanesi 2 lira mı neydi.
    Neyse işte aklıma gelenler bunlar.Gerisini büyüklerimiz bilir

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Metehan kardeşimin önerisiyle 16000 bakımı için gitmiş olduğum DB Motor Ümraniye' den gatet memnun ayrıldım. Moturun çekişi gidişi birden bakım sonrası kendine geldi. Süspansiyondan geldiğini düşündüğüm sesi servisteki arkadaşlar dışarda tur atıp ve atölye içinde arkadan hızla bastırıp bırakmak suretiyle denediler ama, tabi Ümraniye caddeleride, atölye ortamı da oldukça sesli olduğundan bu sesi duyamadık. Ben burada sessiz sakin parke sokaklarımızda hafif bi tıkırtı duyuyorum. Fakat bunun bi arıza bi kusur olmadığı söylendi. Bende rahatsız edici boyutu fazla olmadığından sorun etmedim. 4 lü sinyal montajı işide bi sonraki bakıma kaldı. Flaşör ve açma kapama anahtarı temin edip 20000 bakımına gittiğimde inşallah Ali Bey var bitane, o bey montaj işini yapacakmış. Şimdiye kadar gitmiş olduğum servis bakımlarında motora uygulanmayan bi sürü bakım uygulandı. Motorun sürüş konforu ve çekişi gerçekten farkedilir derecede değişti. Artık uyuma vakti. Köye uğradım. Sabah işten çıktım da o sebepten Biraz geçiktim. Meto kardeşime ve DB ye candan teşk..

Motosikleti
    ben uyuyakaldım yav...özür dilerim mahcup oldum sana...

bu sayılmaz kankoi...jant olayı 4 lüler mevzusu çözülmemiş...hem bakımı Ergin yapacaktı...öyle tembihlemiştim...ne kadar ödedin kanka...max 75 gayme olmalı...zincir küçük dişlisi kısmı açılıp spreylendimi bu arada...ah bende olaydım yeni kalktım loi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben uyuyakaldım yav...özür dilerim mahcup oldum sana...

bu sayılmaz kankoi...jant olayı 4 lüler mevzusu çözülmemiş...hem bakımı Ergin yapacaktı...öyle tembihlemiştim...ne kadar ödedin kanka...max 75 gayme olmalı...zincir küçük dişlisi kısmı açılıp spreylendimi bu arada...ah bende olaydım yeni kalktım loi...
    Metocum tam tahmin ettiğin gibi 74 tl tuttu. Olsun yaw. Sorun değil. Bi dahaki sefere inşallah diyelim. Bide 2 tl ye park ampulünü değiştirip beyaz taktılar. Abi gece çok daha güzel görünür falan dediler Bakalım, daha gece deneme fırsatım olmadı.

O ön dişli kısmını ben 2000 de bir söküp temizliyorum Metocum. O yüzden problem değil. Arzu ettiğim gibi bi bakım yapıldı motora. İlgin için saol. Bi dahaki sefere inşallah jantları söz konusu eder, 4 lüleri halettiririz dediğin gibi. Ben Adapazarı servise jantları 12000 bakımında söylediğimde (Boya çözülmesi dış etkenlerden kaynaklandığı için değişim olmuyor) falan demişlerdi, söz konusu etmiyim dedim bu sefer. Ama sen olunca daha bi başka olur. 20000 de söz konusu ederiz.

Şimdide işe gidiyoruz 4,5 saat uykudan sonra. Bakalım bu gece nasıl geçecek

aybarssurucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS / KLX250
    Arkadaşlar maalesef CBF'imi satmak zorundayım...

http://www.sahibinden.com/kelepir_cb...XQQdisplayitem

Motosikleti
    Metocum tam tahmin ettiğin gibi 74 tl tuttu. Olsun yaw. Sorun değil. Bi dahaki sefere inşallah diyelim. Bide 2 tl ye park ampulünü değiştirip beyaz taktılar. Abi gece çok daha güzel görünür falan dediler Bakalım, daha gece deneme fırsatım olmadı.

O ön dişli kısmını ben 2000 de bir söküp temizliyorum Metocum. O yüzden problem değil. Arzu ettiğim gibi bi bakım yapıldı motora. İlgin için saol. Bi dahaki sefere inşallah jantları söz konusu eder, 4 lüleri halettiririz dediğin gibi. Ben Adapazarı servise jantları 12000 bakımında söylediğimde (Boya çözülmesi dış etkenlerden kaynaklandığı için değişim olmuyor) falan demişlerdi, söz konusu etmiyim dedim bu sefer. Ama sen olunca daha bi başka olur. 20000 de söz konusu ederiz.

Şimdide işe gidiyoruz 4,5 saat uykudan sonra. Bakalım bu gece nasıl geçecek

içime sinmedi desem yeridir...banada mavi taktılar... bu saylanmaazzz fasülye bu bakım...

Alıntı aybarssurucu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar maalesef CBF'imi satmak zorundayım...

http://www.sahibinden.com/kelepir_cb...XQQdisplayitem

hayırlısı olsun...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)

Bu Konudaki Etiketler