Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Temmuz 2009, 12:17
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Metocum bu arada ben 20 Tem. Pazartesi günü 12000 bakımına gelicem, şu an 11500 deyim. Büyük ihtimal gelirken emeoğlununkinide
8000 bakımına getiricez oda şu an 7600 km de. Ben kesin geliyorum da. Emmoğluun o anki durumu ne olur bilmiyorum. Bi ara özelden ayrıntılı bi yol tarifi yazarsan çok sevinirim. Kocaeli istikametinden otobandan gelicez. Belki topçulardan geçeriz. Ben seni zaten bi gün öncesinden pazar günü bi ararım. Şöyle sağlam bi uzun yol bakımı yaptırayım motora. bide 4 lü çaktırdıkmı tamamdır
etocum romantik yol arkadaşım ekran klavyesiyle yazıyorum bozuldu klavyem...uzun yazamıyorum...sorry...sen gel şıvey şıvey ben yol yordamı hallederim...aksesuarda feyizoğlunda hallolur okmeydanında...değil emmoğlun 7 sülalen de gelse gerekeni yaparız...
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Metehan' dan bunun garantiye girdiğini ve servisin jant boyası atan cbf lerin jantlarını garantiden değiştirdiğini duymuştum, en son geldiğinde söz konusu etmişti.
kesinlikle değişir %100..
2rule adlı üyeden alıntı
ben
valla ben jant olayına hiç şahit olmadım, ilk defa duyuyorum. garanti olayına gelince, D&B'ye metehan abi'yle gidersen mutlaka
bişeyler ayarlamaya çalışırlar
tuğrul işi çözmüş...şifre ; mete han...
genç kaptan adlı üyeden alıntı
motorun yag bakım zamanı geldi 1500 km oldu..
ilk yagını castrol magnetec 10 40 w koymuştum
şimdi yine onu kullanmayı düşünüyorumda bi yerde gözüme 15 40w sentetik yag çarpmıştı..
bu sentetik 15 40w dahamı kullanışlı olur bizim makinalarda
saygılar..
servise danış dostum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
13 Temmuz 2009, 17:55
Boyası atan jantların garantiden degişimi bana kalırsa servis insafına kalmış. Benim arka jant da boya atma sorunu vardı. İki defa servise başvurdum ama degiştirmediler. İkinci başvurudan sonra Honda yetkilisi beni arayarak. Bu olayın asırı zorlanma ve surtunmeden ileri geldigini Örnegin bi camura saplanma gibi sebeplerle olabilecegini ve garantiye girmeyecegini soyledi. Ben her ne kadar aynı satlara ön tekerde maruz kalıyor ön neden boya atmıyor desemde ikna edemedim. Sonuc olarak ara ara boyası dökülmüş bir arka jant ile yoluma devam ediyorum.... Bu jant degişimi olayının sonucunu da merak la bekliyorum. Motorumun garantisi devam ediyor. Eger siz degiştirebilirseniz ben de Honda ya tekrar başvuru yaparım... Dilegimiz inşallah degiştirirsiniz...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
13 Temmuz 2009, 19:25
no_name adlı üyeden alıntı
motorun 2.dönem vergisini benim ilk vergimi yatırma zamanın geldi her banka araç vergi parasını alıyormu birde öderken ek bir ücret alıyormu 2007 model şuan 38 lira borcu var seneye bu ücret düşücekmi
2 yıldır vergi ödemiyorum...
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Boyası atan jantların garantiden degişimi bana kalırsa servis insafına kalmış. Benim arka jant da boya atma sorunu vardı. İki defa servise başvurdum ama degiştirmediler. İkinci başvurudan sonra Honda yetkilisi beni arayarak. Bu olayın asırı zorlanma ve surtunmeden ileri geldigini Örnegin bi camura saplanma gibi sebeplerle olabilecegini ve garantiye girmeyecegini soyledi. Ben her ne kadar aynı satlara ön tekerde maruz kalıyor ön neden boya atmıyor desemde ikna edemedim. Sonuc olarak ara ara boyası dökülmüş bir arka jant ile yoluma devam ediyorum.... Bu jant degişimi olayının sonucunu da merak la bekliyorum. Motorumun garantisi devam ediyor. Eger siz degiştirebilirseniz ben de Honda ya tekrar başvuru yaparım... Dilegimiz inşallah degiştirirsiniz...
dostum servisin müşteri dostu değil emin ol...fabrikaya mail atmayı deneseler servis ok vercek ama çap meselesi...halbuki fabrikadan işçilik paralarını alacaklar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
14 Temmuz 2009, 03:34
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
14 Temmuz 2009, 07:46
Yaw arkadaşlar, dayı oğlunun cbf 150 sinin bi kaç gün önce far ampulü patlamıştı. Ampulü değiştirdik. Güzel yanıyor fakat, kısa far açıkken uzun yanıyor, uzun açıkken kısa Sizce sorun nedir ? Ampulü yuvasına takarken bi problem mi oluştu acaba ?
-
14 Temmuz 2009, 14:55
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
14 Temmuz 2009, 15:27
ABZAH adlı üyeden alıntı
Honda CBF 150 modelini 28 Ağustos'ta yapacağı bir basın toplantısıyla tanıtacak.tanıtımda bende orada olacağım,bakalım nasılmış.sizlere de izlenimlerimi aktarmaya çalışacağım..
Bol bol fotoğraf isteriz.
-
14 Temmuz 2009, 16:32
ne yani cbf 150 nin yeni kasası mı çıkıo yanlış mı anladım
-
14 Temmuz 2009, 16:37
Selam arkadaşlar,
Makinayı geçen hafta aldım, herşey iyi görünüyor fakat sürekli tavsiye edilen konu olarak lastik değişimini okuyorum, sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz; yeni makinada orjinal lastiklerini kötü bir tecrübe yaşamadan bir an önce değiştirmelimiyim? tavsiye edilen marka Michelin oluyor, İzmirde nerede bulabilirim?
-
14 Temmuz 2009, 16:50
ben 7400 km yaptım orjinal lastikle. Sert frenlerde kaymıyor değil. Bi de ben daha iyi bi lastik de denemedğim için sana sağlıklı bilgi veremem. ani duruşlarda tehlikeli anlar yaşadım. eğer sakin bi şoförsen, biraz eskitip de yeni lastik alayım dersen bir süre kullan,paran cebine kalsın
-
14 Temmuz 2009, 17:22
Hala Devir göstergeli Cbf 150 Getirmedilermi Türkiye'ye yahu...?
Bu Honda da bir garip hani Türkiye 3. dünya ülkesi gibiymiş gibi davranılıyor..
-
14 Temmuz 2009, 17:46
kesin servisler arası ayrımcılık var...
-
15 Temmuz 2009, 00:32
fabrikadan arayan yetkili nasıl bir mazeret gösterdi kullanıcı hatası falan mı diyorlar
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
-
15 Temmuz 2009, 00:44
KaPTaNH adlı üyeden alıntı
Saol kaptan
Motor Kullanırken doğayı izlemeye kalkarsan doğanın bir parçası olursun :)
-
15 Temmuz 2009, 09:20
-ibrahim- adlı üyeden alıntı
ben 7400 km yaptım orjinal lastikle. Sert frenlerde kaymıyor değil. Bi de ben daha iyi bi lastik de denemedğim için sana sağlıklı bilgi veremem. ani duruşlarda tehlikeli anlar yaşadım. eğer sakin bi şoförsen, biraz eskitip de yeni lastik alayım dersen bir süre kullan,paran cebine kalsın
Teşekkürler,
Sakin bir sürücüyüm, olmazsa kışa kadar kullanayım, kışın hem soğuk havadaki sertleşme hemde ıslak zemindeki yol tutuşu için Michelin ile değişime giderim,
bu arada kötü bir tecrübe yaşamak istemedim; sizler deneyimli olduğunuz için düşünceleriniz almak istedim,
yinede genel kanı orjinal lastiklerin hemen değişimi ise onuda yapabilirim,
Herkese iyi sürüşler,
-
15 Temmuz 2009, 10:38
mete_han abi 40 bin küsür km yol tecrübene dayanarak cbf bu km içerisinde debriyaj ile ilgili bi sorun çıkardımı açaba veya hiç debriyaj balatası değiştimi bi bilgini alalım.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
15 Temmuz 2009, 16:19
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
mete_han abi 40 bin küsür km yol tecrübene dayanarak cbf bu km içerisinde debriyaj ile ilgili bi sorun çıkardımı açaba veya hiç debriyaj balatası değiştimi bi bilgini alalım.
abicim şu ana kadar debriyajla ilgili sıkıntım olmadı...debriayın olduğu bölge dahi açlmadı.....
bu husustaki felsefem... debriyajı fazla elleme...levye basılı olduğu sürece motora zarar kasnağa zarar...ışıkta bekleme halinde bile boşa beklerim....
yani debriyaj cıs kaka
sistemim bu...eli sürekli debr.levyesinde olmam asla...yeni başlayanlar istisna diyelim....
-
16 Temmuz 2009, 00:03
Evden çıktım, eve geldim, 2770km yapmışım Konusu geliyor.
-
16 Temmuz 2009, 02:38
Khutuck adlı üyeden alıntı
Evden çıktım, eve geldim, 2770km yapmışım
Konusu geliyor.
fotografları bekliyoruz
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
16 Temmuz 2009, 10:03
Khutuck adlı üyeden alıntı
Evden çıktım, eve geldim, 2770km yapmışım
Konusu geliyor.
fotoları bekliyoruz, cbf in özelliği bu işte titreşim hemen hemen sıfır olduğundan uzun yolda diğer motorlara göre fazla yormuyo bi tek elin gaz kolunda sabit olmasını saymazsak.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler