Hem topic canlansın hemde bişeyler yazmış olayım, Ayın 18 inde senelik izne çıkıyorum. 2 hafta. Kendimce bi gezi planladım. Kocaeli-Çanakkale şehitlikler vs Çanakkale' de 1 gece konaklama, oradan Ayvalık. Ya tek gidicem ya eşimle o şuan belli değil ama tek kesin olan sadece gideceğim
Fakat 35 lt kappa canta yanında bagaj ihtiyacım olabilecek, depo üstü çanta düşünüyorum, fakat depo kılıfı var, yani mıknatıs olayı hikaye oluyor. Depo kılıfı ile depo üstü çanta kullanan varmı ? Hangi model ve marka tavsiyeniz olur depo kılıfı olan bi cbf 150 ye ? Ayrıca arka yan cantata olabilir. Ama çanta şeklinde olanlardan düşünüyorum, yani hani bizim kappalardan yan çanta yapıyorlar ya demirli memirli, ben onlardan değilde fermuarlı çantalardan düşünüyorum, bizim motorlara olurmu acep sizce ? Kullanan varmı =?
Metocum bu arada ben 20 Tem. Pazartesi günü 12000 bakımına gelicem, şu an 11500 deyim. Büyük ihtimal gelirken emeoğlununkinide
8000 bakımına getiricez oda şu an 7600 km de. Ben kesin geliyorum da. Emmoğluun o anki durumu ne olur bilmiyorum. Bi ara özelden ayrıntılı bi yol tarifi yazarsan çok sevinirim. Kocaeli istikametinden otobandan gelicez. Belki topçulardan geçeriz. Ben seni zaten bi gün öncesinden pazar günü bi ararım. Şöyle sağlam bi uzun yol bakımı yaptırayım motora. bide 4 lü çaktırdıkmı tamamdır