Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    merhabalar.
    motorun orjinal lasiklerinden memnun olmadıgım için (duro)
    ön arka lastikleri degiştirmeyi düşünüyorum.
    arkadaşım bi tanıdıgına sormuş elinde dunlop un lastikleri varmış.
    ön:50 arka:60 sökme takma parası:20 tl düz hesap 120 tl ye gelicek.
    sizin bi görüşlerinizi almak istedim.
    saygılar
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    2rule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600
    fabrika çıkışı lastikler çok dandik, para verip yine duro marka alsan fabrika çıkışlı duro'yla para verip aldığın duro arasında dağlar kadar fark var. dunlop iyi markadır, gönül rahatlığıyla alabilirsin
    2011 Honda CBF 600

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Acıkçası ben cbf i kullanıp satsamda nankörlük etmem. 8 ayda 10000 km yol teptim. Daha ne far ampulüm patladı, ne lastiğim. Hı, böyle devam edecekmi, umarım eder. Sonuçta kullanıldıkça eskiyor. Bu eğilimde devam da etmeyebilir. Ama hiç bir zaman görme imkanı bulamayacağım bir çok yeri gördüm motorum sayesinde. Motoru kullanırken, ilk şansızlık veya ilk problermle karşılaşıldığında, problemi giderme veya ortadan kaldırma yolunu seçme imkanı varken bu yolu tercih etmeden, motoru sattıktan sonra, kullanıcıların arasına girerek malı kötülemeyi asla düşünmedim ve doğru bulmuyorum. Eski motorumun, bana açmadığı masrafı kalmamıştı. Buna rağmen inanın özlüyorum. Kapımın önünde olsa da bi çarşı pazar gezsem şöyle tıngır mıngır. Az kahrımı çekmemişti benim. Motorculuğu ben 1500 tl lik alette öğrendim. Ne kadar masraf etsemde yine yine yolda bırakmadı. 1,5 senede 18000 km yaptım. Ve nankörlük edip kullanıcıların karsına geçerek motoru kötülemeyi asla düşünmedim. Mavi mondi 150 hs. Hatıralarla dolu. Bence biraz daha yapıcı ve olgun davranabilmeliyiz. Çünki bizim kullanıpta memnun olmadığımız her hangi bir ürünün binlerce seven kullanıcısı olabilir. Her kez aynı şeyden aynı seviyede memnun olmayabilir. Memnun olanlara ve sevenlere saygısızlık etmemeliyiz.

fath745 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dunlop...! Daha pahalı olduğunu sanıyordum.Ben yaklaşık 1000 km. önce IRC taktırdım(arka lastik).60 tl.Memnunum.

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı genç kaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar.
    motorun orjinal lasiklerinden memnun olmadıgım için (duro)
    ön arka lastikleri degiştirmeyi düşünüyorum.
    arkadaşım bi tanıdıgına sormuş elinde dunlop un lastikleri varmış.
    ön:50 arka:60 sökme takma parası:20 tl düz hesap 120 tl ye gelicek.
    sizin bi görüşlerinizi almak istedim.
    saygılar
    Bence makul fiyat olarak. Zaten x marka herhangi bi lastik, orj durolardan mutlaka daha iyidir. Orjinal durolardan daha kötü lastik markası duymadım.

fath745 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence makul fiyat olarak. Zaten x marka herhangi bi lastik, orj durolardan mutlaka daha iyidir. Orjinal durolardan daha kötü lastik markası duymadım.
    Aslında DURO fena marka değil.Ben 19000 km. yi devirdim daha ön lastiğim değişmedi.

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı fath745 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dunlop...! Daha pahalı olduğunu sanıyordum.Ben yaklaşık 1000 km. önce IRC taktırdım(arka lastik).60 tl.Memnunum.
    Bende irc düşünüyorum, şu an 10000 deyim, şöyle 16 bin falan yapıyımda. maliyetleri yükseltmiyelim şimdi. Zaten yağmurda ve sert kullanmıyorum. Önümüzde izin. Seri benzine para vericez Artık nerelere gideriz bilmem. Geçen seneki motorumla 2 haftalık senelik iznimde 2000 km yapmıştım. Bakımlarıda 2000 km de birdi. 2 hafta sonra tekrar servise gidip (bakım için geldim ustam) deyince adam bi şaşırmıştı

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    yarında bi sirkecideki irc lere bakim ortak bi kara verip ön arka bi lastik çaktirim makinaya
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Alıntı 2rule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fabrika çıkışı lastikler çok dandik, para verip yine duro marka alsan fabrika çıkışlı duro'yla para verip aldığın duro arasında dağlar kadar fark var. dunlop iyi markadır, gönül rahatlığıyla alabilirsin
    benim arka lastik 100 lük duro..benden öncki sahibi almış arkadaşın dediği gibi sanırım fabrika çıkışındaki lastikler ile hamuru farklı..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 PM ----------

yarında bi sirkecideki irc lere bakim ortak bi kara verip ön arka bi lastik çaktirim makinaya
    bak bu süper fikir . bir abimizde var deneme için verdiler o çok memnun
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Acıkçası ben cbf i kullanıp satsamda nankörlük etmem. 8 ayda 10000 km yol teptim. Daha ne far ampulüm patladı, ne lastiğim. Hı, böyle devam edecekmi, umarım eder. Sonuçta kullanıldıkça eskiyor. Bu eğilimde devam da etmeyebilir. Ama hiç bir zaman görme imkanı bulamayacağım bir çok yeri gördüm motorum sayesinde. Motoru kullanırken, ilk şansızlık veya ilk problermle karşılaşıldığında, problemi giderme veya ortadan kaldırma yolunu seçme imkanı varken bu yolu tercih etmeden, motoru sattıktan sonra, kullanıcıların arasına girerek malı kötülemeyi asla düşünmedim ve doğru bulmuyorum. Eski motorumun, bana açmadığı masrafı kalmamıştı. Buna rağmen inanın özlüyorum. Kapımın önünde olsa da bi çarşı pazar gezsem şöyle tıngır mıngır. Az kahrımı çekmemişti benim. Motorculuğu ben 1500 tl lik alette öğrendim. Ne kadar masraf etsemde yine yine yolda bırakmadı. 1,5 senede 18000 km yaptım. Ve nankörlük edip kullanıcıların karsına geçerek motoru kötülemeyi asla düşünmedim. Mavi mondi 150 hs. Hatıralarla dolu. Bence biraz daha yapıcı ve olgun davranabilmeliyiz. Çünki bizim kullanıpta memnun olmadığımız her hangi bir ürünün binlerce seven kullanıcısı olabilir. Her kez aynı şeyden aynı seviyede memnun olmayabilir. Memnun olanlara ve sevenlere saygısızlık etmemeliyiz.
    Bir insan ancak bu kadar nazik ve kibar bir şekilde karşısındakini uyarabilir.
    Şu kingman nickli garip şahısa cevap yazacağım ama inanın site kuralları var burayı bir çok arkadaş okuyor diye yazmadım şimdiye kadar.
    Ama noktayı ethem hocam koymuş. Valla abicim eline klavyene sağlık.

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir insan ancak bu kadar nazik ve kibar bir şekilde karşısındakini uyarabilir.
    Şu kingman nickli garip şahısa cevap yazacağım ama inanın site kuralları var burayı bir çok arkadaş okuyor diye yazmadım şimdiye kadar.
    Ama noktayı ethem hocam koymuş. Valla abicim eline klavyene sağlık.
    Estafirullah ya Hoca olmak kiiim, ben kim

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Kigman30, Hacı ben sana artık bişey yazmıyorum, çünki sen, takılmışsın, senin fikrini zikrini bu saaten sonra kimse değiştiremez. Diğer ark..larada söylüyorum. bence kimse arkadaşla uğraşmasın. Evet, ben 10000 km de 200 tl masraf ettim. Bu beni bağlar. Başka kimseyi bağlamaz. Bu seni neden rahatsız ediyor ? Neden cbf 150 ile herhangi bi arabayı.. fazer vs karşılaştırarak anlam veremediğim bazı şeyleri anlamsızca isptlama mücadelesi içersindesin anlamış değilim. Evet, 200 tl masraf ettim. Almayı düşünen veya düşünmeyen arkaşlar için örnek teşkil edebilir ama kullanıcı olarak sadece beni bağlar. 10000 km de bu kadar masraf mı olur vs şeklinde olayı yorumlayarak, malı kötülemenin bi anlamı yok. Zaten alacak olan şahıs bunu araştırır. Soruşturur. İşine gelirse alır, gelmesze almaz. Bence bu kadar rahatsız olma artık. Yazmıcam yazmıcam diyorum, seviyeyi mümkün mertebe korumaya çalışıyorum. Ama hala anlam veremediğim bi takım idealar, hala birilerine saldırmalar, tehtitler, hala malı kötülemeler. Psikolojini çözebilmiş değilim.

Metehan o kadar masraf etti, yinede adam biniyo geziyo eyleniyo, o adam napsın, küfür mü etsin motoruna, 40000 km kahrın çekmiş altında, gezmediği tozmadığı yer kalmamış adamın. Etmiş 400 tl masraf. Adam biniyo kardeşim. Neden nankörlük etsin.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150

etocan ben aldığıma pişman oldum kardeşim...verdiğim paralar haram olsun Hondaya...keşke Ybr125 alsaydım diyorum...o titreşim kralı apaçi bile bizim cbfden daha sağlamdır emin ol...keşke o krankı bırakmayaydım çantada taşıyaydımda eşe dosta göstereydim...

bu durumda neden yapıcı ve oldun olayım...artık nankörmü dersin ne dersin bilemem bana...ama size saygısızlıkda etmem...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    abilerim bu sorunun cevabını bi alimde uyucam
    irc lastik alimmi memnunmusunuz kullanıyomusunuz daha dogrusu.
    iyi geceler

Motosikleti
    shınko al kaptan...50 gayme tavsiye ediyorum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Ybr
    iyi geceler
    Kişisel görüşüm,ben tavsiye etmem!!! daha önceki motorumda vardı lastik değil naylon...

Motosikleti
    Honda CBF 600
    iyi geceler
    benim bi arkadaşın lastikleri IRC'ydi, gayet de memnundu. ama metehan abi'nin dediği shinko da güzelmiş, geçen oğuz abi aldı (ozzy) yol tutuşu, fren mesafesi acaip iyiymiş
    2011 Honda CBF 600

Motosikleti
    klavye sorunu yaşıyorum kesiliyor bir daha çalışmıyor usb kusura kalmayın bu aralar yazamıyorum fazla...

3 gün önce servise 92.000 de cbf geldi hor kullanılmış adam ses geliyor diyor kranktan...yani demek istediğim herkesin başına her an sıkıntı gelebilir...ama sıkıştırmadıüğın sürece yüzbinden fazlasını görür...ben bakım aksatmadım paraları servise saçtım resmen ama sırf sıkıştırıldı diye motoru sıfırladım...vs vs

daha dur neler görücez bakalım...ama Honda mühendisleri bu işten anlamıyorlar desem yeridir...1000rr da cbf 150 de yağ yakarsa şaşırmayın artık birşeye...

>Tuğrul bu 200 lira olayına kazık demişsin ya...bak altını çizyorum toplamda 200 lira kastedilen...sende karıştırma hatları...

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Irc nin arka orj ebat lastiği varmı piyasada ? Geniş olmayan yani. Ben orjinal ebat arka ırc düşünüyorum. Acaba bulabilirmiyim =?

Motosikleti
    Honda CBF 600
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    klavye sorunu yaşıyorum kesiliyor bir daha çalışmıyor usb kusura kalmayın bu aralar yazamıyorum fazla...

3 gün önce servise 92.000 de cbf geldi hor kullanılmış adam ses geliyor diyor kranktan...yani demek istediğim herkesin başına her an sıkıntı gelebilir...ama sıkıştırmadıüğın sürece yüzbinden fazlasını görür...ben bakım aksatmadım paraları servise saçtım resmen ama sırf sıkıştırıldı diye motoru sıfırladım...vs vs

daha dur neler görücez bakalım...ama Honda mühendisleri bu işten anlamıyorlar desem yeridir...1000rr da cbf 150 de yağ yakarsa şaşırmayın artık birşeye...

>Tuğrul bu 200 lira olayına kazık demişsin ya...bak altını çizyorum toplamda 200 lira kastedilen...sende karıştırma hatları...
    peki oldu da yeni motor almaya karar verdin abi, ybr125 ve tekrar cbf 150 hariç, hangi motordan alırdın?

valla benim şimdiki motoruma bişey olsa (Allah korusun) daha iyisini alamıycaksam yine gider cbf 150 alırım. yaptığımız masraflara değen bi motor bence
    2011 Honda CBF 600

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)

Bu Konudaki Etiketler