Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Haziran 2009, 16:39
Reklamlar
-
09 Haziran 2009, 16:43
arkadaşlar darılmaca gücenmece yok ama bu cbf lerin göstergelerinin kaç gösterdiği belli değil kısacası yanlış fazlada gösteren var azda zaten fabrika çıkışı km gösterge panel dişlileri arızalı iğne sürekli bağzılarında titriyor benimkinde 3 kere km teli değişti genede düzelmedi o yüzden asla bunlardaki göstergeye güvenmem....
-
09 Haziran 2009, 16:45
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
benim arkadaşın motorla 2009 model 2400 km de rodaj çok güzel olmuş şu an evlilikten dolayı satıyor üzülerek servis harici 500 km de yag degiştiriyor.çok titiz her gün cila filan kıl bir adam yani.3.000 tl istiyor istanbulda.
biz iki kişi onun motorla düz yolda çok rahat 125 km ye çıktık toplam kg agırlığımız 180 kg.yatmalar da gayet güzel kendi orjinal lastigi ile.ama tekken ıslak zeminde lastik hiç yol tutmuyor kendiside şikayetci.1.köprü zincirli kuyu istikametine dogru rampada ikimiz 110 km ile çok rahat çıktık buyurun güzel bir test oldu.yorumları beklerim.
CBF150 ile bu hızlar cok zor. Osmaniye gezimizde artcı ile birlikte 165kg oluyoruz. Rampa asagı 135 km hıza cıktık. bunun dışında aynı rampayı cıkarken 80 km hıza zorla cıktıgımı hatırlıyorum. Belirtmem gereken bişi var. Benim ön dişli 16 lık 1 Diş farklı yanii....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
09 Haziran 2009, 20:14
arkadaşlar bu 130 muhabbetine takıldım hava sıcakken dewirini verince max 120 yapıyo deidiğiniz gibi takometreye güvenmedim bi transporter la denedim tako doğru karbüratörle ilgili bi şeymi yapıyolar acaba yoksa cgl beyni takıyolar diye duydum orjinal beyin 7000 de kesiyomuş birde bu geridönüşüm borusunu çıkarıp tıkayıncada (ki işin ehli yapar) performansı atrırmış doğrumudur mete-han abi bi açıklık getir ya
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
-
09 Haziran 2009, 20:21
mete_han adlı üyeden alıntı
umut2738 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu 130 muhabbetine takıldım hava sıcakken dewirini verince max 120 yapıyo deidiğiniz gibi takometreye güvenmedim bi transporter la denedim tako doğru karbüratörle ilgili bi şeymi yapıyolar acaba yoksa cgl beyni takıyolar diye duydum orjinal beyin 7000 de kesiyomuş birde bu geridönüşüm borusunu çıkarıp tıkayıncada (ki işin ehli yapar) performansı atrırmış doğrumudur mete-han abi bi açıklık getir ya
ankarada olmasaydın senin motörle ben bu hıza çıkabilirdim ...iddia ediyorum...bu yazdıklarını bende duyuyorum ama kezici 135 de giriyor devreye motor az yığılma yapıyor öne...
vaktim olduğunda arkadaşlara tek tek cevap yazarım...şimdi 20 de mesaim başlayacak çıkıyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
10 Haziran 2009, 01:54
umut2738 adlı üyeden alıntı
Bu geri dönüşüm borusunu iptal edince hızın arttığını bende duydum
-
10 Haziran 2009, 11:42
Yana yana aradığım 41 t arka dişli meğerse rialli web sitesinde varmış ve sipariş verdim. Bu gün kargoya verecekler. Herhalde yarın elimde olur. Performans deneyimi mi sizlerle en kısa sürede paylaşıcam. bu arada fiyatı 14 tl. Sitede bizim motorlara uygun 40-38-42 arka dişlilerde var. Sitede bizim motorun ithal orjinal ön arka dişli seti fiyatıda 21,60 tl kdv dahil. Dişlilerinin ömrü biten varsa ön arka dişlisini değiştirebilir. Bide zincir aldınızmı. herhalde 50, en fazla 60 tl ye set olarak değişir. Bizim motorların bu ekonomik yönüne bayılıyorum
-
10 Haziran 2009, 13:58
dün riallinin sitesinde bende farkettim dişlileri fiyatları da çok uygun zincir değişiminde komple bişiler yapacaz artık. bana kalırsa 100 km redline gösteriyor. zaten 100 den sonra konfor düşüyor.. 80 yapıoyorsa yeter
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
11 Haziran 2009, 02:16
Birkaç gün önce bakmıştım siteye hiçbirşey yoktu yeni konmuş bunlar ve süper olmuş benim gibi civarında servis olmayan CBF ciler için umarım ürün yelpazesini genişletirler.
***** GİDECEĞİ LİMANI BİLMEYEN KAPTANA HİÇBİR RÜZGAR YARDIM EDEMEZ *****
-
11 Haziran 2009, 13:07
merhabalar.
bugün lastik ve jantları söküyorum.
jantları mat siyaha boyadıktan sonra yeşil şerit çekicem.
ırc marka ile orjinal lastiklerini degiştiricem.
arkaya biraz daha geniş(100/90-18) taktıcan önse orjinal ölçüsünde kalıcak.
zincirin bakımlarını yapıcam hazır elim degmişken.
kafa koruma demiride sipariş verdim fiyatını bilmiyorum ama mecbur alıcaz.
resimleyip eklerim..
hepinize kazasız sürüşler.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
11 Haziran 2009, 13:11
http://www.rialli.com/urunler/honda/...09__buji-cr9e/
bu buji orjinalse(sorucam ilk fırsatta serviste 20 ytl olmuş...12 liraydı ....kazığa öyle oturmuşuzki ben dün ana bakım geldi sadece yağ değişimi yaptırdım...diğer parçaları artık ya servisten satın alıp kendim taktırıcam ya da bu tarz yerlerden alıp eşe dosta işten anlayan kankilerime taktırıcam...en azından dişli setine vs hem kdv hemde ağır işçilik ödemek istemiyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
11 Haziran 2009, 13:15
abi inanki şimdi bende o bujiyi inceliyordum.
fiyatını görünce şok oldum.
bizim burda sıradan bi bisiklet motosiklet parçası satan bi dükkanda buji 10 tl.
eger bu ürün saglamsa 5 tane alırım kafadan..
hatta alır satarım kuryelere
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
11 Haziran 2009, 13:24
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
11 Haziran 2009, 13:36
genç kaptan adlı üyeden alıntı
abi inanki şimdi bende o bujiyi inceliyordum.
fiyatını görünce şok oldum.
bizim burda sıradan bi bisiklet motosiklet parçası satan bi dükkanda buji 10 tl.
eger bu ürün saglamsa 5 tane alırım kafadan..
hatta alır satarım kuryelere
valla artık yediğimiz kazığın haddi hesabı yok...garanti dışı zaten makina...
sedat_57 adlı üyeden alıntı
oSIZE]
[/COLOR]abi artık senin servise gitmen bile saçma bence garanti kalmadi bişey kalmadi al yagi ben degiştiricem ya
hatta yagida alma senin itibarin yeter gel
zaten ben senden bahsetmiştim...
ama sana gel git yemek ısmarla derken aynı para cepten çıkmış olur...
mete_han adlı üyeden alıntı
[bu tarz yerlerden alıp eşe dosta işten anlayan kankilerime taktırıcam.....
-
11 Haziran 2009, 13:45
metehandro night club
-
11 Haziran 2009, 14:11
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Bende yağ değişiminde çok hassasım ama 500 km de bir yağ değişimi yapmak çok gereksiz. Hı, şehir içi kullanımı çok fazla uzun yol hiç yoksa ve aynı yağ 4-5 aydır değişmediyse, bu uzun süre içersinde hep şehir içi kullanım varsa olabilir.
Bu ulaştığınızı söylediğiniz hızlar bana çok uçlarda geldi. Motor düz yolda 125 km/h a iki kişi çıkmaz demiyim. Çıksa da çok rahat çıktığını yazmışsın. Yalan söylediğini ima etmek te asla istemem. Ama bana çok uclarda geldi. Rodaj istenildiği kadar güzel yapılsın. max. hıza bu şekilde yansımaz. O zaman o ark..ın her denediğinde düzde devir kesiciye sokmayı başarıyordur. Bana ilginç ve inanması güç geldi. Ulaştığınız hızar benim motorla ulaştığım hızlar düşünüldüğünde benden 15-20 km/h daha fazla. Bu konu ile ilgili seni karşıma almak istemiyor, diğer arkdaşların yorumlarını da merak ediyorum. Modif varmı motorda bu arada ? Bindiğin motor cbf 250 olmasın. Çünki o motorun max. hız değerlerini yazmışsın. Yani sen çok rahat iki kişi 180 kg düzde 125 km/h falan yapabiliyorsan. bayırlardada iki kişi 110 km/h dan aşağı düşmüyorsan bu 150 cc motor olamaz. Cbf 250 falan mı ?
Bu arada bende rodaj döneminde çok sağlıklı kullandım. 10000 km deyim. Halen motorum arkadaşının motoru gibi gitmiyor.
valla vatandaş böyle yapcak bir şey yok kurye arkasdaşlarını onun değiştirdiği yagları kullanıyorlar
ben km saatinde hızı gördüm ama km saati çinliler gibi hatalı gösteriyor ise onu bilemem sonuçta servis bakımlı ve yeni motor.ben kullansam düzgün bir otomobil ile yolda hızı kıyaslarım.ama bende başka motor var onda bile km hatalı gitmiyen motorlara 140-160 km göstergeye neden yazarlar o da ilginç.
kazasız belesız sürüşler dilerim arkadaşlar.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
11 Haziran 2009, 22:29
genç kaptan adlı üyeden alıntı
merhabalar.
bugün lastik ve jantları söküyorum.
jantları mat siyaha boyadıktan sonra yeşil şerit çekicem.
ırc marka ile orjinal lastiklerini degiştiricem.
arkaya biraz daha geniş(100/90-18) taktıcan önse orjinal ölçüsünde kalıcak.
zincirin bakımlarını yapıcam hazır elim degmişken.
kafa koruma demiride sipariş verdim fiyatını bilmiyorum ama
mecbur alıcaz.
resimleyip eklerim..
hepinize kazasız sürüşler.
hocam bende düşünüyorum ama bi boyadım döküldü seninki güzel olursa bende bi mobilyacı arkadaşa fırın boya yaptıracam astar boya falan bende tekrar boyatacam
ya bide yan çanta demiri aldım ama yan çanta fiyatlarına baktım ucmuş artık iki 30 luk arka alıp yanlara takacam nasipse oda pek bi tombul duracak beah
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
-
11 Haziran 2009, 23:10
@umut2738
Çanta yan çanta demirlerini Efe'den mi aldın? Fiyat neydi?
-
11 Haziran 2009, 23:13
yan canta arka cantayla aynı olunca diyl de ustten kapaklı olunca daha guzel oluyo ya..arka canta yanlarda fazla şişiyor
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
11 Haziran 2009, 23:17
jantları boyamadan şimdi geldim
inşallah boya dökülmez dökülecegini sanmıyorum ama neyse.
bide yeşil jant şeriti çektimmi tamamdır.
yan çanta demirleri ucuz ise bende takmayı düşünüyorum.
fakat çanta baglamicam.
koli paket vs. baglamak için kullanıcam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 PM ----------
jr. adlı üyeden alıntı
yan canta arka cantayla aynı olunca diyl de ustten kapaklı olunca daha guzel oluyo ya..arka canta yanlarda fazla şişiyor
şişsin ya bişeolmas uzun yol motoru gibi duruyo ne güzel uzun yol motoru gibi.
çanta fiyatları pahalı olmasa çanta almak lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler