Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    OzCaN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında jantları siyaha boyayıp kırmızı şerit çeksen en güzeli.Fakat bu haliyle bende kararsız kaldım.Sarı daha iyi gider gibi.
    Aynen dediğin gibi olsa çok daha iyi olur ama bu haliylede kırmızı en iyi gider gibi geliyor bana

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    transalp yavrusu
    selam ce be fe ailesi gene ben ne oldu diye sormayın motorum arıza yaptı devletimizin mi yoksa taşeron firmaların mı desem yaptıkları delik deşik bol çukurlu yollarında akşam bi abimizle gezerken farın uzun ışığı yandı kısalarla geceyi tamamladık arıza da bu zaten.... iyi akşamlar.
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    Kayın bakayım..Açılın biraz şöyle..Heeeeh!! Sıfır cbf'mi kaptım aranıza geldim sonunda.

Oh bee aylardır okuyup durduğum adamların arasındayım. Herkese selam.

Evren ben, 82 doğumlu bir inşaat mühendisiyim. Alın size benden hıphızlı bir tanışma kaynaşma hareketi.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

slm arkadaşlar.ben forumda yeniyim.motosiklet almayı düşünüyorum.hangi markayı tavsiye edersiniz.bu arada adanadan yardımcı olacak arkadaş varmı aranızda.şimdiden tşk ederim.

jazztime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PCX
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kayın bakayım..Açılın biraz şöyle..Heeeeh!! Sıfır cbf'mi kaptım aranıza geldim sonunda.

Evren ben, 82 doğumlu bir inşaat mühendisiyim. Alın size benden hıphızlı bir tanışma kaynaşma hareketi.
    Hoşgeldin sefalar getirdin kazasız belasız sürüşler diliyorum...
    ***** GİDECEĞİ LİMANI BİLMEYEN KAPTANA HİÇBİR RÜZGAR YARDIM EDEMEZ *****

SLM Adanada temiz motosikleti olan arkadaşlar görüşelim.

Motosikleti
    Gts 250i Evo

Hoşgelmişsin Kazasız belasız kullanman dileğiyle

Arkadaşlar bugün kısa farım bozuldu Ampul gitmiş Varmı başına gelen ampul fiyatları nedir Birde beyaz renk ampul kullanan varmı aranızda değiştirmişken beyaz renk taksam mı acaba diyorum

Motosikleti
    transalp yavrusu
    gecen akşam benimde patladı en son 8 ytl ye almıştım taktım şimdi bide yedek alıcam fiyatı arttımı bilmiyorum.

Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecen akşam benimde patladı en son 8 ytl ye almıştım taktım şimdi bide yedek alıcam fiyatı arttımı bilmiyorum.
    Bizim ampulün değerleri nedir peki kaç watt yani

Motosikleti
    transalp yavrusu
    orjinali 35/35 watt philips benim aldığım osram honda servisinden aldım öyle verdiler oda 35/35 watt ama gayet güzel orjinal gibi ışık yapıyo ilk fırsatta bide yedek alcam yedeği taktık kalmadı

HTBAYDAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yerleşik hayata geçince yeniden olacak...
    Tüm cbf kullanıcılarına ve almayı düşünenlere merhaba (diğerlerine de merhaba, başlıkla ilgili olsun diye böyle yazdım) yaklaşık 2 senedir cbf150 kullanıyorum. Şehir içi kullanım ve yeni başlayan "iri" kişilerin (eh, sınıfının en büyük duran motoru) ideal motoru olduğunu düşünüyorum. Aprilia pegaso almak için motorumu satmak durumundayım. İlgilenen olursa

http://www.sahibinden.com/12_000_km_...XQQdisplayitem

ilanım mevcut... sadece benim motorumla ilgili değil genel olarak cbf 150 ile ilgili tüm soruları elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım, isteyen bana ulaşabilir.
    Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
    "in the land of the blind, one eyed is the king..."

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    Alıntı HTBAYDAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm cbf kullanıcılarına ve almayı düşünenlere merhaba (diğerlerine de merhaba, başlıkla ilgili olsun diye böyle yazdım) yaklaşık 2 senedir cbf150 kullanıyorum. Şehir içi kullanım ve yeni başlayan "iri" kişilerin (eh, sınıfının en büyük duran motoru) ideal motoru olduğunu düşünüyorum. Aprilia pegaso almak için motorumu satmak durumundayım. İlgilenen olursa

ilanım mevcut... sadece benim motorumla ilgili değil genel olarak cbf 150 ile ilgili tüm soruları elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım, isteyen bana ulaşabilir.
    istanbulda olsaydınız anında satardım motorunuzu..
    müşterisi hazır...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 PM ----------

topicte 2009 model cbf e sahip olan tek sizsiniz galiba..
    güle güle kullanın..
    resimlerini eklerseniz daha şekil olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 PM ----------

orjinali 35/35 watt philips benim aldığım osram honda servisinden aldım öyle verdiler oda 35/35 watt ama gayet güzel orjinal gibi ışık yapıyo ilk fırsatta bide yedek alcam yedeği taktık kalmadı
    cbflerde ampül patlama sorunu sıklıkla yaşanılıyor..
    bende geçenlerde osram aldımm 35w 5tl..
    ileride xenon baglicam..
    görüntü dahada hoş olucak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:01 PM ----------

Alıntı MAVISS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    APAÇİ değil apache olacak
    fazla önemli galiba..
    burası tdk degil

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:03 PM ----------

Alıntı kösedereli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar.. kewey süperlight daha 5000 binde yağı değişti genel bakım sübab ayarlarını yaptırıp uzun bir akdeniz gezisi yapmayı düşünüyorum .sizce yapabilirmiyim..ağır bakımı yaptırıp yola çıkabilirmiyim ne dersiniz..
    onu kewey bölümü çalışan arkadaşlara sorarsan daha iyi olur
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Motorun tekrardan hayırlı olsun Evren. Teslim aldınmı ?
    Teslim alırken aman unutma her tarafını kontrol et. Ankara topiğinde bahsettiğim durumları inşallah yaşamazsın.

Alıntı genç kaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    topicte 2009 model cbf e sahip olan tek sizsiniz galiba..
    güle güle kullanın..
    resimlerini eklerseniz daha şekil olur
    öhöm öhömmm

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:22 PM ----------

Merhaba , sizinle telefonda görüşmüştük. İlanınızla bi kaç hafta önce ilgilenmiştim, ama sıfır almak daha mantıklı geldi. Gittik Efe'den sıfır aldık.

Umarım kısa sürede satarsınız ve istediğiniz modele kavuşursunuz.

Motosikleti
    merhabalar genç kaptan...

"istanbulda olsaydınız anında satardım motorunuzu..
    müşterisi hazır..." demişsin. müşterisi gerçekten hazırsa istanbula getirmenin bir yolunu bulurum.

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Motorumu henüz teslim almadım bir hafta sonra Ankara'ya dönebilirsem teslim alacağım.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Motosikleti
    transalp yavrusu
    bugün çok ilginç bişey başıma geldi toplandık abilerimiz ve arkadaşlarla 6 motor gidiyoruz 90-100km ortalama ile önüme bakıyodum bi arkaya bakayım dedim sağ aynanın camı uçmuş metal kısmından çıkıvermiş arkadan gelen arkadaşa çarpıcakmış az daha şu anda aynanın camı yok acaba bu garantiye girer mi böyle bişey başına gelen varmı?

bugün çok ilginç bişey başıma geldi toplandık abilerimiz ve arkadaşlarla 6 motor gidiyoruz 90-100km ortalama ile önüme bakıyodum bi arkaya bakayım dedim sağ aynanın camı uçmuş metal kısmından çıkıvermiş arkadan gelen arkadaşa çarpıcakmış az daha şu anda aynanın camı yok acaba bu garantiye girer mi böyle bişey başına gelen varmı?
    iki arkadasimin aynalari benzer sekilde dustu. hondanin aynayi garantiden degistirecegini hic sanmiyorum. benim arkadaslar kendileri ayna alip taktilar.
    aynanin yenisi 30-40 lira gibi bir fiyata satiliyor.

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    merhabalar genç kaptan...

"istanbulda olsaydınız anında satardım motorunuzu..
    müşterisi hazır..." demişsin. müşterisi gerçekten hazırsa istanbula getirmenin bir yolunu bulurum.
    15-20 gün gibi bi süre lazım arkadaşım motorunu satıcak maaşını eklicek..
    o zaman bi cbf alıcaz ona..
    fiyatta ikramınız ne olur?
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Motosikleti
    jawa350 mz251 seyhan 301 titan es vee cbf 150

kardeş hoşgeldin bol keyifli dakikalar bu arada kazasız sürüşler dilerim motorunda hayırlı olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 AM ----------

Alıntı OzCaN35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgelmişsin Kazasız belasız kullanman dileğiyle

Arkadaşlar bugün kısa farım bozuldu Ampul gitmiş Varmı başına gelen ampul fiyatları nedir Birde beyaz renk ampul kullanan varmı aranızda değiştirmişken beyaz renk taksam mı acaba diyorum
    slm bu beyaz ışık tavsiye etmem zaten watt olarak 35 watt oda zaten ısık yapmıyo sen bılırsın yine randıman alamazsın ben alamadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 AM ----------

Alıntı OzCaN35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim ampulün değerleri nedir peki kaç watt yani
    pıhılıps var osram kalıtelı bulabılıyosan bunlardan taktır zaten uzun kısa aynı watt 35 watt fazla watt olarak büyük takarsan kaldırmıyo motorun gücü

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:30 AM ----------

arkadaslar yan canta bagaj dermiri arıyorum ikinci el elınde olan varsa öle satılık bana ulassın mümkünse acıl bagaj demiri lazım banada ..

Motosikleti
    Alıntı genç kaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    15-20 gün gibi bi süre lazım arkadaşım motorunu satıcak maaşını eklicek..
    o zaman bi cbf alıcaz ona..
    fiyatta ikramınız ne olur?
    Hemen satma çabasındayım, pegaso beklemez... para elinizde olduğunda satılmamışsa yardımcı olmaya çalışırım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler