herkesin kendi motoru en güzel motordur
slm arkadaslar cbf 150 ile uzun yol deneyımım ist kırklareli oldu 1 günde 600 km yaptım peki sizce cbf 150 ist dan tokata gidermi sizce ne dersiniz
Gider tabiki gitmemesi için hiç bir sebep yok. Aşırı sıkıştırmadığın sürece TÜRKİYE turu bile yaptıracak kadar sağlam bir motosiklettir.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
cok saol tskler bu arada iyi sabahlar
Eyvallah Sanada iyi sabahlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Eski Yaılardan birinde vardı bir abimiz edirneden ağrıyamı ne gitmişti tam kalkış gidiş noktalarını hatırlamıyorum ama öyle birşeydi.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
80-100 km/h arasında motoru sıkıştırmadan rahatlıkla gidersin. Bi tavsiye, eğer şu anki motor yağın 10w/40 ise, bu yola çıkmadan önce 15w/50 ile değiştir. Keyfine bak. Bende aynı gün içinde 500 km yol yaptım. Diğer kullanıcı arkadaşların çok daha uzun gezileride forumda var zaten.
selam arkadaşlar.. kewey süperlight daha 5000 binde yağı değişti genel bakım sübab ayarlarını yaptırıp uzun bir akdeniz gezisi yapmayı düşünüyorum .sizce yapabilirmiyim..ağır bakımı yaptırıp yola çıkabilirmiyim ne dersiniz..
Yapar tabi arkadaşım neden yapmasın,50 cc peugeot la Türkiye turu yaparım yeterki dengeli git uygun zamanda mola ver
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
beyler ybr cbf apaçi geyiğini başka yerde yapsak nasıl olur sizce...biri kuyuya taşı atıyor çıkarması bize düşüyor...mobiiletde motor sonucta...hani konu dağılıyor...ben şahsen sıkıldım 3 yıldır aynı muhabbet...kim neyle mutlu oluyorsa eyvallah...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
merhaba agalar
benim motor siyah renk..
jantlara şerit çekmeyi düşünüyorum..
sarımı yoksa yeşilmi çeksem diye kararsızım..
sizce hangisi daha gösterişli olur?
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)