Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Mayıs 2009, 02:36
umut2738 adlı üyeden alıntı
hocam aranıza yeni katıldım benim cbf 150 30 000 i geçti 2007 model ilk çalıştırdığımda küçük gazlar vermemle sibobdan vurma sesi geliyo yağlamayla alakası olabilirmi dayanıklı dediler zamanında bunu aldık korkuttu beni
yardımlarınızı bekliyorum
selam arkadasım bir servise götürrürsen iyi olur sibob ayarlarına bı r baksınlar birde yagını devamlı kontrol etmelisin benımkıde ısındıgı zaman cok sakırtı gelıyor sibob ve eksantrikten tabi ısındıgı zaman sentetik 1045 1050 ykaliteli yag koymamı önerdiler bi dene olmazsa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:33 AM ----------
genç kaptan adlı üyeden alıntı
merhaba topic sakinleri
bu akşam jantları siyah boyamayı düşünüyorum..
2 kat sprey boya atsam ilerde boya kalkarmı?
yoksa boyadan önce zımpara gibi başka işlemler gerekirmi?
saygılar..
kazasız sürüşler
arkadasım bunu bir arkadasım denedi sprey boya ile fakat bir süre sonra asınmadan dolayı birde tazyikli suyla yıkayınca böyle pul pul dökülmeler oluyor gercek rengi ortaya cıktı tabi bir araba boyacısında iyi marka bir buya ile byatman lazım ozaaman iyi olur sanırım saygılar herkese
Reklamlar
-
20 Mayıs 2009, 02:41
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
20 Mayıs 2009, 11:19
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Yapalım ne demek....
Aslında çok kolay.... Yağ boşaltma tapası yerine müşür takılsa fıstık gibi hararet göstergesi olur....
Dur bakıyım..Bi araştırmaya gireyim....
walla iyi olur yapın yayınlayın bizde faydalanalım.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
20 Mayıs 2009, 12:03
merhaba arkadaslar,
cbf150'nin on camini degistirmeyi dusunuyorum. motor bu hali ile uzun yolda cok fazla ruzgar aliyor. ankara'da yiba carsisi veya baska bir yerde cbf150'ye uygun uzun on cam bulunur mu? veya ismarlama motor cami yapan bir yer var mi?
motorla beraber gelen duro marka lastikler yol tutus konusunda pek iyi degil.
kuryelerin kullandigi kore mali bir lastik markasindan soz edildigini duymustum. cbf150 icin onereceginiz bir lastik var mi?
-
20 Mayıs 2009, 12:50
-
20 Mayıs 2009, 13:41
-
20 Mayıs 2009, 15:50
o-ring zincirler gerçekten mükemmel..
geçen günlerde zealsunun cross modeline taktık..
eski zincir ile yenisi arasında gerçekten fark var..
direk teker
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
20 Mayıs 2009, 15:55
bu motor gözüme çok batıyor hele hele fabrikasına geri iade ettiğim ramzeyden sonra bunda alabilsem süper olacak ama birde para yetse..
-
20 Mayıs 2009, 16:51
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
20 Mayıs 2009, 18:26
OzCaN35 adlı üyeden alıntı
Sen zincire hiç bakmamışsın be ustam
6.000 de o zincirin hali ne öyle
Benim zincirin durumu şuan senin aldığın sıfır zincir gibi 12.000 i devirmesine rağmen
Neyse hayırlı olsun yeni zincirin buna bari bak biraz
Birde senden izlenimlerini rica etcem ileriki zamanlarda o-ring li zincir için
Özellikle senin dediğin gibi ses olayı gerçekten çok azmı onu merak ediyorum
Bende o-ringli takarım zamanı geldiğinde
Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur. Diye bir atasözümüz varya.
Ben zincirime bakmadım Dağ gibi pislik birikti
Sen zincirine temiz bakarsan, yağını ihmal etmezsen en az 20bin 30bin götürür tahminim.
Yeni zincirle izlenimlerimi aktarırım ileriki zamanlarda. 2 gün önce yeni zinciri taktığım akşam hafif meyilli yolda gazı kökleyince birden 120yi gördü motor. önceden 110a gelir sonra tın tın hızlanırdı. Bilmiyorum acaba oring zincirin bunda etkisi varmıdır? Yoksa psikolojik bir durummu ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 PM ----------
demir_at adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaslar,
cbf150'nin on camini degistirmeyi dusunuyorum. motor bu hali ile uzun yolda cok fazla ruzgar aliyor. ankara'da yiba carsisi veya baska bir yerde cbf150'ye uygun uzun on cam bulunur mu? veya ismarlama motor cami yapan bir yer var mi?
kuryelerin kullandigi kore mali bir lastik markasindan soz edildigini duymustum. cbf150 icin onereceginiz bir lastik var mi?
Sanırım irc markasından bahsediyorsun dostum.
Bende değiştirmeyi düşünüyorum. Buradaki Honda servisi acayip övüyor satabilmek için. acaba dedikleri kadar varmı? honda efe ön arka takıma 140 lira diyor.IRC markasının şu linklerde ön ve arka lastikleri var
takımı 95 lira tutuyor. Fiyat olarak gayet uygun. Kullanan ve fikir paylaşacak arkadaşlar varmı? Bu lastiklerden almayı düşünüyorum.
Ön cam konusunda bir fikrim yok.
-
20 Mayıs 2009, 18:40
aydoğanx kardeşim fiyatı nedir acaba aldığın zincirin.
-
20 Mayıs 2009, 18:56
ilhan yazıcı adlı üyeden alıntı
aydoğanx kardeşim fiyatı nedir acaba aldığın zincirin.
45 tl .......
-
20 Mayıs 2009, 18:59
o-ring olduğuna eminmisin o fiyata pek zannetmiyorum verceklerini.
-
20 Mayıs 2009, 21:19
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
o-ring olduğuna eminmisin o fiyata pek zannetmiyorum verceklerini.
Taktığım zincirin bağlantı parçasının resmi bu, aradaki siyah ufaklr oring contalar
Diğer resimlerede dikkat edersen oringleri görebilirsin.
-
20 Mayıs 2009, 21:48
demir_at adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaslar,
Uzun ön camı güngör motordan temin edeblirsin, ben motoru ilk alırken buradan almıştım. Telefonlarını al bi sor istersen. Irc olabilir bahsettiğin lastik, ben 100 lüğünü, yani arka için bir boy genişini serviste 65 tl ye sormuştum. Baya bi incelemiştim. Hamuru biraz daha yumuşak ve dolayısıyla mutlaka yol tutuşuda bizim durolara nazaran daha iyidir.
-
21 Mayıs 2009, 03:12
AydoganX adlı üyeden alıntı
Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur. Diye bir atasözümüz varya.
Ben zincirime bakmadım Dağ gibi pislik birikti
Sen zincirine temiz bakarsan, yağını ihmal etmezsen en az 20bin 30bin götürür tahminim.
Yeni zincirle izlenimlerimi aktarırım ileriki zamanlarda. 2 gün önce yeni zinciri taktığım akşam hafif meyilli yolda gazı kökleyince birden 120yi gördü motor. önceden 110a gelir sonra tın tın hızlanırdı. Bilmiyorum acaba oring zincirin bunda etkisi varmıdır? Yoksa psikolojik bir durummu ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 PM ----------
Sanırım irc markasından bahsediyorsun dostum.
Bende değiştirmeyi düşünüyorum. Buradaki Honda servisi acayip övüyor satabilmek için. acaba dedikleri kadar varmı? honda efe ön arka takıma 140 lira diyor.IRC markasının şu linklerde
ön ve
arka lastikleri var
takımı 95 lira tutuyor. Fiyat olarak gayet uygun. Kullanan ve fikir paylaşacak arkadaşlar varmı? Bu lastiklerden almayı düşünüyorum.
Ön cam konusunda bir fikrim yok.
slm millet bu lastik olayına el atayım dedim irc lastik bence mükemmel dostum ben tüm model motorlarımın lastikleri irc idi şuanki cbfmin lastikleride irc yolda tutuşu virajı mükemmel ben ikisini ön ve arkayı 90 tl ye aldım tabi her magaza farklı fiata verebiliyor bu tur camı kastettiginiz sanırım istanbul güngör motorda var sanırım istersenız bir sorun rüzgar sorununu biraz aşarsınız birde bu oringli zincir birkaç çeşit modeli var sanırım burda sakaryada bir bayide üç çeşit var 45 75 ve 120 liraya bu ucuz olanı çin malı digerleri garantili tabi size kalmış takılması bende degiştiricem bakalım herkese kazasız belasız acık günler dilerimmm
-
21 Mayıs 2009, 05:10
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Yapalım ne demek....
Aslında çok kolay.... Yağ boşaltma tapası yerine müşür takılsa fıstık gibi hararet göstergesi olur....
Dur bakıyım..Bi araştırmaya gireyim....
abi olursa öle bişi cücü ile ilk müşterileriniz.. bu arada cep telefonunda senin balıklar ile fotografların duruo . bekliom cengiz abim üyeliğimi ilan ederse yükleyecem ..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
21 Mayıs 2009, 13:08
abidin54 adlı üyeden alıntı
...birde bu oringli zincir birkaç çeşit modeli var sanırım burda sakaryada bir bayide üç çeşit var 45 75 ve 120 liraya bu ucuz olanı çin malı digerleri garantili tabi size kalmış takılması bende degiştiricem bakalım herkese kazasız belasız acık günler dilerimmm
Benim taktığım zincir Kore malı. Dong Bo Chain (DBC) diye bir marka. baklaların üzerinde markası var. kutusunda ise Made in Korea yazısı var.
Lastikler konusunda ise abidin54 kardeş irc leri alacağım ama acaba michelin ile arasında kalite olarak çok fark varmıdır diye düşünüyorum?
hani tamam irc, durolardan iyi ama michelin e ön arka 200 lira vermeye değecek kadar fark varmı?
Hem michelin hemde irc kullanmış bir arkadaş yorum yaparsa tadından yenmez
-
21 Mayıs 2009, 17:49
Ya bende arka çanta, tank pad, ve kilit almak istiyorum bir yere sabitlemek için.Arka çantanın büyüklüğü 1 açılabilir kask alsa yeter.Bunları en uygun fiyata İstanbul'da nerede bulabilirim?(Avrupa yakasında)
-
21 Mayıs 2009, 18:08
Paradoks adlı üyeden alıntı
Ya bende arka çanta, tank pad, ve kilit almak istiyorum bir yere sabitlemek için.Arka çantanın büyüklüğü 1 açılabilir kask alsa yeter.Bunları en uygun fiyata İstanbul'da nerede bulabilirim?(Avrupa yakasında)
arka çanta bende var shad32...
kullanmadıgım için satıyorum...
ilgilenirsen görüşebiliriz...
lastik olayına gelince benim lastikler duro...
dikenleri üzerinde 2.el aldım motoru..
büyük ihtimal üzerindeki orjinal lastikleri...
lastiklerden memnun oldugum söylenemez..
ön arka ırc marka lastik sirkecide 100 tl..
eger kullanan var ve memnnun ise bende taktırmayı düşünüyorum..
iyi sürüşler..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)
Bu Konudaki Etiketler