Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
sarrrman bence kesinlikle motorla gitme senin kullandıın scoterdır ama bu 5 vitesli motor ve ben daha önceleri vitesli kullanmama rağmen ana yollarda 2 hafta çok zorlandım çok korktum kesinlikle kargoyla götür artı kıyafetlerini al bende otoseverden aldım motoru ii bi firma kaliteli onlara güven sorun olmaz fiyatta normal
Reklamlar
-
ya arkadaslar baslangıc için iyi bir motor dimi
formu okuyorum hiç motor kullanmayı bilmem
ehliyetde yok zaten.scooter alıp baslım diyorum
oda bütceyi zorluyor ne dersiniz söle yazın bi
siyah cbf mi alsam sarman kardes ufak bir fikir
ver kargoya getirsinler.
-
VAlla ilk baştan yapman gereken bence en azından birinden öğrenmen olacaktır motosiklet sürücülüğünü bu kadar basite almamak gerekir die düşünüyorum...Hele ki ülkemizde motosikletlilere verilen değeri biliyorken hiç bilmiyorum ne yapsam demek kötü bişe doğrusu.Umarım etrafında sana faydalı olabilecek birileri vardır.Vücut geliştirme sporu ile uğraşıyordum bir süre önce bir süreliğine bırakmam gerekti.Forumlarda görüyordum hep benm tanıdığım çok ii bir vücutçu var bana şimdi steroid kürü yapıcaz gibi söylemler duyuyordum.ne kadardır bu sporla uğraşıyorsun die sorulduğundaysa da gelen cvp vahimdi.3-4ay falan olurdu.Daha 3-4 aylık çalışmanın ardından sonu felaket ile sonuçlanabilecek şeyler yapılabiliyordu.Motosiklette de benzer şekilde uygulamalar yok deil mesela zx6r ile motor camiasına girmek gibi...İnş etrafında gerçekten tecrübeleri kaliteli danışabileceğin kimseler vardır yoksa çok zorlanabilirsin...Allah kolaylık versin diyorum şimdiden...
-
sılwes adlı üyeden alıntı
ya arkadaslar baslangıc için iyi bir motor dimi
formu okuyorum hiç motor kullanmayı bilmem
ehliyetde yok zaten.scooter alıp baslım diyorum
oda bütceyi zorluyor ne dersiniz söle yazın bi
siyah cbf mi alsam sarman kardes ufak bir fikir
ver kargoya getirsinler.
Bir haftadır kullanıyorum ama kesinlikle verdiğim her kuruşa helal olsun diyorsun. Motor bambaşka birşey
Torku yüksek, yokuş yukarı kaptırıyor gidiyor zorlanmadan. Ne scooterlar gördük dumanı tüten yokuşlarda
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
arkadaşlar cbf150nin nakit fiyatı sitesindeki gibi 3290 mı yoksa 3800 mü ?
-
3290... öyleydi yani... 3800 nerden geldi?
-
buyrun arkadaşlar cbf 150 bu gün en zor sınavını başarıyla tamamladı 1250 m yükseğe tırmandım dağ taş her yere girdim çıktım maşallahı var endurodan farkı yok buyrun fotolar burada
http://www.motosiklet.net/forum/egel...613#post555613
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
Discordian adlı üyeden alıntı
motorumun aküsü bitti şimdi ben ne yapıyım şu illet hastalıktan kurtulamadığım için motoru çalıştırmaya bile gidemiyordum bugün bir çalıştırıyım dedim marş bir kere bastı 2 yi basmadı doğal olarak aküm bitmişti şimdi ben bu aküyü nasıl sökerim
motorunun aküsünü çıkarmana hiç gerek yok. eğer tanıdığın yada sizin oaralarda sucu lahmacuncu falan olabilir birinin motoru varsa,motorunun akü kısmını aç ki bu motorun sol kısmında, diğer motorunda akü kısmını aç, tüm arabalarda olan iletken 4 uçlu zımbırtıyı gerekli noktalarından tutturup iki motoruda çalıştırınca akün yavaşca dolar. sonra kendin gezerek şarj edersin.
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]Honda Cbf 150[/FONT][/COLOR]
-
2007 cbf150 lere devir saati gelicekti ne oldu? geliyormu?
-
motorun fiyatı 3290 işte plaka masrafı ile 3400 ytl oluyor.
3800 değil yani
-
ya arkadaşlar bu bizim cbf150 lere daha kalın lastik mesela 130 luk taksak olmuyormu..
yada yapan varmı acaba?
-
-
fotolar görünüyor evet...
acaba lastik değiştirmenin motora ciddi zararları olurmu?
twister ın ön lastiği sanırım biizm motorun arka lastiğine oluyor
-
Merhaba arkadaslar..
Motoru bende takıp ettım burdakı yazılarınızı okudum ve yasadıgım yerde de gıdıp ınceledım surdum motor cıdden bır harıka hanı bı degım vardır fısır fısır calısıyo dıye aynen ogle yag gıbı akıp gıdıyo cok rahat benım motoru satıp bundan almaya karar verdım aslında baslangıc ıcın aldıgım 150 cc den sonra ıkıncı motorumu daha ıyı bı CC alacaktım ama bu motora bayıldım fıyatıda cok uygun geldı honda yaptı yapacagını gene :D :D sızınkıler hayırlı olsun kazasız belasız surun.. Kolay gele...
He bı soru daha sızce bu sıralar almalımıyım baharı beklesem hanı daha da rahat bınmek ıcın fıyatı artarmı ne dersınız ?
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Kılbaz adlı üyeden alıntı
fotolar görünüyor evet...
acaba lastik değiştirmenin motora ciddi zararları olurmu?
twister ın ön lastiği sanırım biizm motorun arka lastiğine oluyor
benim usta kesinlikle önermiyor. güvenirim ustama... -->EFE Honda da önermiyor.
-
ginger adlı üyeden alıntı
Yan ayak varsa kullanalım lütfen, böyle şık olmuyor.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
Arkadaşlar iyi mi yaptım, kötü mü ama içimdeki hevesi bastıramadım. Kız arkadaşımla bugün Karagöl'e tırmandık. 200km. de bir motor için ne kadar zararlı bilmiyorum ama CBF yol boyunca süperdi tek kelimeyle.
İnşallah bu Cuma ehliyetime kavuşmuş olacağım. Ondan sonra hergün Manisa-İzmir. Evimiz Örnekköy'de yeni açılan Kuzey Çevre Yolu'na çok yakın. 6dk. da Bornova-25dk. da Vestel yaklaşık 35dk. da işe varırım herhalde. 40km. mesafe; hergün 80km. Bir yılda 30.000km. devirecek gibi.
İnşallah sorunsuz bineriz.
Selamlar.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
lastık degışimi gereklımı bunlarda her alan değiştiriyo
-
peki bir soru?
sıfır cbf 150 alırken deposu dolumu veriyorlar yoksa boşmu?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
cbf de ve diğer honda larda da olduğu gibi içinde 1,5 litre benzin oluyor. dolu vermiyorlar..
ben mototal da taktırdım honda activa nın yan ayaklığını 11 ytl idi...
bu arada başka bir servise gitmedim ama mototal daki arkadaşlar hem güler yüzlü hemde ilgililer...
ben nezaman gitsem soruyolar ilgileniyorlar sağolsun..
eğer başka servislerde sorun yaşıyorsanız birde burayı denemenizi öneririm...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler