cbf 150 aldım diyebilirim millet
cbf 150 aldım diyebilirim millet
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Slm Arkadaşlar.. Sizlere cok kısa bir Apachi deyimimi aktarayım
Sözlerime Apachi kullanan arkadaşların gücenmemesidi ümiid ederek başlıyorum.... 19.04.2009 tarihinde Osmaniye İl emniye Mudurlugunun etkinligine katılmak Üzere Mersinden eşim ile birlikte yola cıktım. Daha once kendisi ile yazıştıgımız üzere Tarsuslu bi abimiz ile (Apachi kullanıcısı) deneme acaçlı kısa bir sure motorları degiştik. Yola cıkmadan önce eşime "Ayaklarında titreşim hissedince söyle" dedim.
1. vites hız 20 km hafif titreşim var. Gidonda ve ayaklıklarda
2. vites 30-35 km hıza cıktık ki eşim yavaşla yavaşla ayagımın altı gidiklanıyor diye bagırıyor. 40-45 km artık ben de gidonu tutamıyorum ve ayaklarıma pedala koyamıyorum.
3. vites 60 km yine aynı sahne
4. 75-80 biraz daha az hissediliyor ama CBF 150 ya oranla yine cok fazla titresim var.
5. 80-100 arası titreşim biraz daha az ama CBF150 ile yine kıyaslanamaz.. 100 de sonra yine titreşim artıyor...
60-65 km hızda debriyajı sıkarak bi ara gazi yaptım, motor 9-10 bin devire cıkıyor ama titreşim cok fazla artıyor. 3-4 km sonunda eşimin ısrarı ile motoru tekrar degiştik. Diger izlenimler....
Apachi Siperligi cok öne yatık. 172 boyumla normal oturma pozisyonumda. gösterge panelinin yarısını göremiyordum. CBF 150 ye göre cok daha fazla ruzgar yiyorsun. Uzun yolda daha cabuk yorar. Hız konusunda ise bu kısa surede bişi anlamadım ama genel gezi süresince apachi bir boy önde gitti. Buda bizim yuk olarak daha agır olmamızın da sebebi var tabikii. Genel olarak 1500 tl fark da verse Apachi ile CBF150 yi takasa girmem....
Not : Denedigim apachi 2008 model ve 6500 km de... Benim Cbf 150 2008 model ve 15300 km de. Şimdi 15900 oldu... Ayrıca selesi de CBF e göre daha kısa
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
o amortisör olayına fazla takılmayın ben 2 defa patlattım arazide ama zorlama konusunda tanımam gayet iyilerdir esneme olayı iyidir yalnız fabrikadan yağları biraz eksik konularak geliyor yarım çay bardağı eklenirse vurma olayı azalır koyacagınız yağ castrol forkoil olsun zaten tek çeşit..
İnternetten Online CBF150 yedekparçası satın alabileceğimiz bi adres biliyomusunuz paylaşırsanız çok makbule geçecek teşekkürler...
jass nakliye konusu önemli sıkıntı...THY kargo ile gönder diyeceğim ama sağlam bir ambalaj ister kasada falan...işin zor kardeş...tren olabilir belki...çok uzun bir yolculuk...kendi çevrenden alabilirdin...
devreye gireyim artık...kardeşim motorunun ön koruma demirine çarpıyor çamurluğun olay budur...bir sorun olsaydı garantiden %100 değişirdi aynı sıkıntıyı bende yaşadım herkes yaşadı...koruma demirinin çamurluğa gelen kısmı kesikse sorun yok bizimkiler değişti...ama dümdüzse böyle oluyor...hatta şu an ön çamurluğa bakarsan koruma demirinin burduğu yerlerin boyası çıkmıştır...yanlışmıyım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Metehan inan çok aradım Diyarbakırda ama sahibindende bulunan Diyarbakırdaki tüm ilanları incelersen ne demek istediğimi anlarsın korkma incelemek en fazla 10 dakikanı alacaktır Nakliye konusuna gelince bu sabah nakliye kamyonu ile yollanacağını öğrendim ve dün gece bildiğim bütün duaları okudum Evelallah sapasağlam gelir
İnşallah
***** GİDECEĞİ LİMANI BİLMEYEN KAPTANA HİÇBİR RÜZGAR YARDIM EDEMEZ *****
http://www.sahibinden.com/honda_cbf1...XQQdisplayitem
Kilisten alabilirdin...sürererk gelirdin tecrübe olurdu hem ...mesela...400 km...
veya Urfadan...
http://www.sahibinden.com/ogretmende...XQQdisplayitem
yani risk alma kendin gör incele yanına bir usta al falan babında...motorla dönerdin o gezi hayat boyunca unutulmaz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
hocam yalnız motorda koruma demiri yok.biz dün değiştik yagı baya söktük dagıttık içinde büyük yaylardan hariç 2 tane de küçük yay daha var.biz büyüklerden degilde sanki küçük yaylardan diye tahmin ediyoruz.
ve tam olarak sorunu bulduk hani dururken amortisörü birden yukarı çekmeye çalısırsınızda birden gelmez ya işte bizim yaşadıgımız sıkıntıda tam burda nası aşagı dogru kolayca iniyorsa yukarı dogruda bi o kadar hızlı geliyor.ve hafif yüksek cukurlarda daha lastik cukura inmeden yukarı dogru vuruntu yapıyor.bilmem anlatabildimmi.
saygılar.
hocam biz 20mg 10 numara yag koyduk ama dediginiz yağıda denicez sanırım.dediginiz yagın rengi kırmızımı?(tam bilmedigim için soruyorum)
En İyi Motorcu Hala Yaşayandır...[U][/U]
cbf150 aldık derken mal sahibinin kapora istememesi ve gün içerisinde daha yüksek fiyattan başkasına motoru satmasından dolayı bizim işimiz yalan oldu :(
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Hayırlısı neyse o olsun belki daha iyisini bulursun.;)
vasco benim aklımda hep cbf vardı.ama ybr de fiyat olarak uygun...ybr alıpta cbf yi görüp keşke demek istemiyorum...teklifin aklımda olsun yinede teşk..
eray kaptan bugün baktım 11 tes sınıfına da kimse yoktu ya neyaptın diye soracaktım ama gördüm yukarda yatmış iş hakkımızda hayırlısı SIFIR AL SIFIR bende öyle yapıcam inş sonra da ER*6F
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
öncelikle yanlış sınıfa bakmışsın
11 -TE deyim ben sabahları sırada sana bakıyorum ama göremiyorum
dün gittik baktık.
kapora bırakalım dedik istemedi.
onunda almak istedigi bi motor varmış. bi görüşeyim size dönerim dedi.
dönmedi biz arıyoruz telefonu açmııyo.
neyse bugün babam başka bi telden arayınca açmış telefonu.
demişki daha yüksek fiyata sattım motoruvarmı böyle bi iş ya
o kadar heveslendik bütün gece rüyama girdi
halbuki dedigi fiyata okey demiştik pazarlık bile yapmadık :(
neyse hayırlısı.
bu akşamada başka birini aricam motor için...
öncelikle 11 te ye yarın geliyorum
sonra ben sıraya girmem hiçbirzaman 8 de evden cıkarım 5 geçe derse girerim yada konuşma falı bitene kadar bi cigara yakar takılırım saf saf konuşmalar yapıyorlar hiiiç uğraşamam
motor için de canını sakın sıkma okul bitince 2 günde bulursun sen motor bu arada biz 12.sınıflar 19 mayıstan itibaren izinliyiz
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)