boyadan önce attıkları astarın rengini degiştirmişler galiba
boyadan önce attıkları astarın rengini degiştirmişler galiba
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
[QUOTE=mete_han;1539995]evett geldim...bana çok enteresan geldi ...bir mevzu var...şimdi arkadaşlar kuryelerin kullanığı dizlikler var ya ...diz örtüsü...onun birde yanlara uzananları var...hani lastik çamur atmasın diye kullanırlar...neyse ben sol ve sağdan kabolyla bağladım...yani yanlarıda kapattım koca kış boyunca...neyse bunları çıkarmak istedim yaz geldi...kablo kaportaya sürtündü doğal olarak oraları kazıdı...
birde ne göreyim...orjinal siyah boyanın sol arkadaki granajın altından KIRMIZI renk çıktı...
sağ taraftan MAVİ renk çıktı...yani artık Honda TR ne yaptıysa bu parçaları boyayıp boyayıp montaj esnası gerimi takıyor 0 motorlara ne dersiniz...garip bir durum değilmi...bunun mantığı nedir beyler ...bu işte bir mokokoluk yokmu
makinam sıfır aldım...servisimdende asla şüphelenmem...Ocak 07 den beri bir kez bırakmadım ...hep yanıbaşındaydım...ee bu ne alaka böyle...orjinalden böyle galiba...yada hep siyah sipariş verildiği için orjinal mavi ve bordoları siyahamı boyuyorlar sizce fabrika...
komplo teorisi üretiyorum tabi...
mete resimdeki alttan çıkan mavi renk tıpkı benim cbf renk i haklı olabilirsin
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
galiba bu mavi ve bordolar az satıldı...bayiler siyah sipariş verince...Fabrikada uyanık ya...hoppp boya badana işleri bizim makinalar siyah oluverdi...
valla heç uğraşmamışlar direkt basmışlar boyayı...ondan orjinal renk hemen kablo sürtünmesiyle ortaya çıktı...Hondaya yakıştımı şimdi bu mokoko işler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Valla bi yaşıma daha girdim diyeyim. Ama şu da var. Siyah grenajların Astarı mavi olabilir. Kırmızıda olabilir. Bu gayet normal. Ama neden biri mavi iken biri kırmızı bunu anlamış değilim. Veya neden siyah astar kullanılmamış buda farklı bi soru olabilir.
Olayın 2. boyutuda Kırmızı da mavide ton olarak kırmızı ve mavi cbf lerin renk tonuyla aynı, buda boya üstüne boya ihtimalinide kuvvetlendiriyor gibi.
abicim bence mavi üzerine siyah atılmaz ...ya da bordo üzerine dimi...düşünsene orjinal renkte kırmızı ve üzerine siyah demek 2 boya demek bu mantık dışı...ki fabrikalar maliyeti düşürmek için farlarımızı dandirik yapmadılarmı ...veya ayak marşı koymamalarıda veya devir göstergeleri koymamaları hep bu kafa yapısı...maliyeti kısalım kar bize kalsın...yahu arka disk olsa nolur size sorarım...
ÖN DİSK FİYATIMIZI BİLEN VARMI SAYIN ARKADAŞLAR SORARIM....
ben geçen değiştirdim...buyurun yeni bir soru...CBF 150 ÖN DİSK FİYATI NEDİR:::
gogıldan arama yok ama bilen varsa söylesin...
bu arada Dyln 150 Ön disk Fiyatı 550 ytl bunu hatırlatırım...
hehe ama onlar satılmıyorki pek...galiba ondan bizimkileri siyaha boyayıp bize kaktırdılar...hele mavi çok az görüyorum yok denecek kadar onun yerine daha adam gibi bi mavi getirseydin be mokoko Honda...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
hehe ama onlar satılmıyorki pek...galiba ondan bizimkileri siyaha boyayıp bize kaktırdılar...hele mavi çok az görüyorum yok denecek kadar onun yerine daha adam gibi bi mavi getirseydin be mokoko Honda...[/QUOTE]
tırt siyah cbf,
eh artık sizin siyahların degeri düşer bizimkilerin artar herhalde nede olsa orjin boya
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
valla görünen köy o kardeşim...siyah sevdası yüzünden boyalı eşşekleri satın almışız desene...
varmı böyle yatabilen...
http://www.youtube.com/watch?v=nE1MsuEjbPU
Me and My Chinese CBF150
MOVIE >>>>>>>>>>>>
http://www.youtube.com/watch?v=nE1MsuEjbPU[/QUOTE][/
ben yatıyorum
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
cbf in arka artçı tutacagını söktügün zaman çok tatlı gözüküyor
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
meto benide yatış konusunda es ssstr geçmişin ama haklısın ben tekerciyim hehe boya olayınada çok güldüm sana çakma honda satmışlar silindirin dış yüzeyinide az sil belki mondial falan çıkar ne kıl diken adamsın he
(astardır o astar)
metehan abiye katılıyorum renk satamadığından boya değiştirmiş olabilirler
banada boya sorunu gibi geldi işin gerçeği...
Ben ön karenajları sökünca farkettim
Sol kırmızı sağ mavi far simsiyahtı
Vay canına bende siyah almayı planlıyordum.
Mavi mi alsak kırmızımı?:D
Çok ilginç Hondaya bak sen nasılda saman altından su yürütüyor
mavi alın mavi bundan sonra metehandro bile çakmaya bindiyse siz orjin e binin mavi sen çok yaşa
Arkadaşlar; hava soğutlmalı motorlara uygulanan yağ sıcaklık-hararet göstergesi varmış, bu linkte örnek uygulama var, sizce bizim motorlara olurmu =? Ne dersiniz ? Aslında olursa da çok güzel olur bence. Bunun en kolay montaj yolu karter tapasına takılabilmesi, bunun içinde dişlerin bire bir uyuşması lazım.
http://www.motoaktuel.com/blog/index...ergesi-montaji
cbf 150 yee az kaldı ... yakında resimler burdaa
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)