Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    150 cc scoter ım var o bile 10 kuruş yakıo
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    OzCaN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Alıntı KaPTaNH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    150 cc scoter ım var o bile 10 kuruş yakıo
    Scooterlara lafımız yok zaten arkadaşta Bisan Pasifik var 16-18 kuruş yakıyo En son hali ne bilmiyorum ama bi aralar gerçekten yakıyodu o kadar

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    mobilet haric vitesli tüm motorlar scooterlar dahil en düşük yakan bildiğim kadarıyla Kymco Actıv 110 Cup...50-55 ykr yaktığına şahit oldum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    mondial 100 cuplarda kmde yaklaşık 50-60 bin yakıyor..(ortalama)
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mobilet haric vitesli tüm motorlar scooterlar dahil en düşük yakan bildiğim kadarıyla Kymco Actıv 110 Cup...50-55 ykr yaktığına şahit oldum...
    hadi ya su bildiğimiz activ innovadanda az yakıyomuş iyiymiş bendeki wave önceki km de 5 kuruş yakıyordu ama artık emekli oldu....valla innov 8-8,5 arası yakıyor...evdeki eski c90 115-120 arası artık rektefiye diye bağırıyor....

Team 106 GTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150-Siyah
    Alıntı OzCaN35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi geçmiş olsun bakalım Bak kafaya takılcak bir sorun değilmiş tamam insan sıfır alıyor en ufak şey bile canını sıkıyor ama onarılmış hemen kazasız belasız güle güle bin artık Yollar senin:
    Eyvallah saol Evet biraz moralimiz bozuldu ama çözüldü sonuçta.Bendeki şans işte.Motoru aldık havalar resmen kışa döndü. Dün yağmurda bindim biraz ayakkabılar pantolon falan bayaa ıslandı.Neyse artık havalar düzelince daha iyi alışıcaz motora.

Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Valla abi gözümüzle şahit olduk o kadar yaktığına gezilerde falan Yeni karbüratör aldı yine çözülmedi sorun şuan akıbetini bilmiyorum ama yakıyordu yani o kadar

Alıntı Team 106 GTI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eyvallah saol Evet biraz moralimiz bozuldu ama çözüldü sonuçta.Bendeki şans işte.Motoru aldık havalar resmen kışa döndü. Dün yağmurda bindim biraz ayakkabılar pantolon falan bayaa ıslandı.Neyse artık havalar düzelince daha iyi alışıcaz motora.
    Islanmanında tadı bir başka boşwer Fakat yaz yağmurunda ıslanmak güzel bizim gibi kış ortasında donuna kadar ıslanında pek tadı kalmıyo

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    ıslanmak sorun değil de o belediye otobusunden veya kamyonun lastiklerinden gelen çamur bulutu varya ölüm ölüm şakır şakır yağsa bari temiz oluo
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    okadar yakan pasifiğe acil iyi bir hava filtresi lazım bence sonradan aklıma geldi bide onu denesin arkadaş..

Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    okadar yakan pasifiğe acil iyi bir hava filtresi lazım bence sonradan aklıma geldi bide onu denesin arkadaş..
    Sanırım onuda yapmıştı tam emin değilim ama Midesi genişlemiş artık motorun doymuyor

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Hocam taş çatladı 120 kuruş yakması lazım yakıtta cimri bir motosiklet .
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

jazztime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PCX
    Az Kaldı az aranıza yeni bir çaylak katılıyor uzun zamandır imrenerek forumu takip ediyordum bi aksilik olmassa çok yakında CBF150 motorumla aranızdayım...

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    İNŞ hayırlı olsun alacağın motorun inş kazasız belasız binersin
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi ya su bildiğimiz activ innovadanda az yakıyomuş iyiymiş bendeki wave önceki km de 5 kuruş yakıyordu ama artık emekli oldu....valla innov 8-8,5 arası yakıyor...evdeki eski c90 115-120 arası artık rektefiye diye bağırıyor....
    innova tam bir tazıydı ama...130 bastığımı bilirim...artık şanzımanı kanırtıyordum Yuvacık gezisinde...

Valla abi gözümüzle şahit olduk o kadar yaktığına gezilerde falan Yeni karbüratör aldı yine çözülmedi sorun şuan akıbetini bilmiyorum ama yakıyordu yani o kadar

doğrudur abi...bende 2005 te Pıaggıo Lıberty 200 de yaşadım bunu...Allahım sana geliyorum dedim artık psikopata bağladı makina... nasıl bir tüketimdeir...depo günlük dolardı yani...

ama ayarsızmış bu arada...servisi tuzlu olduğu için idare ettim bir süre...

foto by skullhunter yıl 2005

ulan konu yine yalan oldu...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Konu yalan oldu madem bende biraz dağıtayım

Az önce motoru bir yıkamışım pir yıkamışım mübarek bal dök yala Yağını kontrol ettim hava filtremi çıkarttım basınçlı havayla temizledim kız gibi oldu namussuz Verin bana 500 km yol durmadan gideyim şimdi

Motosikleti
    arkadaşlar akşama sizle çok acayip komik bir şey paylaşıcam...Honda ile alakalı...motorun bi kaç fotosunu çeker koyarım akşama...ok veya yarına...

ozcan kardeş bende makinayı yıkatıp parlatınca aynen bi aşık oluyorum düldüle...

Motosikleti
    Gts 250i Evo
    arkadaşlar akşama sizle çok acayip komik bir şey paylaşıcam...Honda ile alakalı...motorun bi kaç fotosunu çeker koyarım akşama...ok veya yarına...

ozcan kardeş bende makinayı yıkatıp parlatınca aynen bi aşık oluyorum düldüle...
    Bekliyoruz abi ne ki acaba merak ettim walla

Bekliyoruz abi ne ki acaba merak ettim walla
    Aynen keşke önceden söylemeseydin.

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    meto çok merak ettim şimdi altından ne çıkacak bidonstyle den sonra

Motosikleti
    evett geldim...bana çok enteresan geldi ...bir mevzu var...şimdi arkadaşlar kuryelerin kullanığı dizlikler var ya ...diz örtüsü...onun birde yanlara uzananları var...hani lastik çamur atmasın diye kullanırlar...neyse ben sol ve sağdan kabolyla bağladım...yani yanlarıda kapattım koca kış boyunca...neyse bunları çıkarmak istedim yaz geldi...kablo kaportaya sürtündü doğal olarak oraları kazıdı...

birde ne göreyim...orjinal siyah boyanın sol arkadaki granajın altından KIRMIZI renk çıktı...

sağ taraftan MAVİ renk çıktı...yani artık Honda TR ne yaptıysa bu parçaları boyayıp boyayıp montaj esnası gerimi takıyor 0 motorlara ne dersiniz...garip bir durum değilmi...bunun mantığı nedir beyler ...bu işte bir mokokoluk yokmu

makinam sıfır aldım...servisimdende asla şüphelenmem...Ocak 07 den beri bir kez bırakmadım ...hep yanıbaşındaydım...ee bu ne alaka böyle...orjinalden böyle galiba...yada hep siyah sipariş verildiği için orjinal mavi ve bordoları siyahamı boyuyorlar sizce fabrika...

komplo teorisi üretiyorum tabi...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler