150 cc scoter ım var o bile 10 kuruş yakıo
150 cc scoter ım var o bile 10 kuruş yakıo
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
mobilet haric vitesli tüm motorlar scooterlar dahil en düşük yakan bildiğim kadarıyla Kymco Actıv 110 Cup...50-55 ykr yaktığına şahit oldum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mondial 100 cuplarda kmde yaklaşık 50-60 bin yakıyor..(ortalama)
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Valla abi gözümüzle şahit olduk o kadar yaktığına gezilerde falan Yeni karbüratör aldı yine çözülmedi sorun şuan akıbetini bilmiyorum ama yakıyordu yani o kadar
Islanmanında tadı bir başka boşwer Fakat yaz yağmurunda ıslanmak güzel bizim gibi kış ortasında donuna kadar ıslanında pek tadı kalmıyo
ıslanmak sorun değil de o belediye otobusunden veya kamyonun lastiklerinden gelen çamur bulutu varya ölüm ölüm şakır şakır yağsa bari temiz oluo
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
okadar yakan pasifiğe acil iyi bir hava filtresi lazım bence sonradan aklıma geldi bide onu denesin arkadaş..
Hocam taş çatladı 120 kuruş yakması lazım yakıtta cimri bir motosiklet .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Az Kaldı az aranıza yeni bir çaylak katılıyor uzun zamandır imrenerek forumu takip ediyordum bi aksilik olmassa çok yakında CBF150 motorumla aranızdayım...
İNŞ hayırlı olsun alacağın motorun inş kazasız belasız binersin
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
innova tam bir tazıydı ama...130 bastığımı bilirim...artık şanzımanı kanırtıyordum Yuvacık gezisinde...
doğrudur abi...bende 2005 te Pıaggıo Lıberty 200 de yaşadım bunu...Allahım sana geliyorum dedim artık psikopata bağladı makina... nasıl bir tüketimdeir...depo günlük dolardı yani...
ama ayarsızmış bu arada...servisi tuzlu olduğu için idare ettim bir süre...
foto by skullhunter yıl 2005
ulan konu yine yalan oldu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Konu yalan oldu madem bende biraz dağıtayım
Az önce motoru bir yıkamışım pir yıkamışım mübarek bal dök yala Yağını kontrol ettim hava filtremi çıkarttım basınçlı havayla temizledim kız gibi oldu namussuz Verin bana 500 km yol durmadan gideyim şimdi
arkadaşlar akşama sizle çok acayip komik bir şey paylaşıcam...Honda ile alakalı...motorun bi kaç fotosunu çeker koyarım akşama...ok veya yarına...
ozcan kardeş bende makinayı yıkatıp parlatınca aynen bi aşık oluyorum düldüle...
meto çok merak ettim şimdi altından ne çıkacak bidonstyle den sonra
evett geldim...bana çok enteresan geldi ...bir mevzu var...şimdi arkadaşlar kuryelerin kullanığı dizlikler var ya ...diz örtüsü...onun birde yanlara uzananları var...hani lastik çamur atmasın diye kullanırlar...neyse ben sol ve sağdan kabolyla bağladım...yani yanlarıda kapattım koca kış boyunca...neyse bunları çıkarmak istedim yaz geldi...kablo kaportaya sürtündü doğal olarak oraları kazıdı...
birde ne göreyim...orjinal siyah boyanın sol arkadaki granajın altından KIRMIZI renk çıktı...
sağ taraftan MAVİ renk çıktı...yani artık Honda TR ne yaptıysa bu parçaları boyayıp boyayıp montaj esnası gerimi takıyor 0 motorlara ne dersiniz...garip bir durum değilmi...bunun mantığı nedir beyler ...bu işte bir mokokoluk yokmu
makinam sıfır aldım...servisimdende asla şüphelenmem...Ocak 07 den beri bir kez bırakmadım ...hep yanıbaşındaydım...ee bu ne alaka böyle...orjinalden böyle galiba...yada hep siyah sipariş verildiği için orjinal mavi ve bordoları siyahamı boyuyorlar sizce fabrika...
komplo teorisi üretiyorum tabi...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)