Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    OzCaN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cihan abi kredi kartı ile satış yaparmısın??
    1000 peşin
    Madem alıcısın pm atsana burdanmı yapcan pazarlığı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Team 106 GTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150-Siyah
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende daha önce 150 hs kullandım. Bu fazla benzini atma sorunu 150 hs de vardı. Benzin deposunun bi hava hortumu var. Motorun depodan benzin çekebilmesi için fizik kanunları gereği dışardan hava alabilmesi gerkiyor. Hatta bi kaç üst üste depoyu fullemeye kalktığımda bu hortumdan sıcak motor üzerine benzin akmıştı ve yangın riski oluşturmuştu. Daha sonra servise götürmüştüm ve benzin deposunun arkasında olan bu hava hortumunun aşağı bakan ucunu yukarı doğru kıvırıp deponu arkasına sıkıştırmıştı ve sorunum hallomuştu. Cbf te böyle bi sorun duymadım. Motor benzin çekerken depo nereden hava alıyor bilemiyorum. Ama benzer bi problem olabilir. Canını hiç sıkma. Tahminimce ufak bi işçilikle düzeltilebilecek bir problem olmalı. Zaten arızalı kaçak yapan vs bi parça varsa garantiden değişir sende cbf in keyfini sürmeye başlarsın.
    Gerçekten sağolun.Böyle cevaplar insanı rahatlatıyor.
    Ama akan benzin tahliye veya olağan bi şekilde akan veya damlayan birşey değil.5-6 lt benzin resmen şakır şakır aktı.Ayrıca motoru anes motordan bir arkadaş getirmişti.O getirirken sorun yok.Ben turlarken sorun yok.Ama o zaman toplamda motorda 3 lt benzin varmış.Tam olarak doldurunca akmaya başladı.Bakalım bi şekilde düzelicek inşallah.
    Cevap yazan herkese teşekkür ediyorum.

Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Alıntı Team 106 GTI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ama akan benzin tahliye veya olağan bi şekilde akan veya damlayan birşey değil.5-6 lt benzin resmen şakır şakır aktı.Ayrıca motoru anes motordan bir arkadaş getirmişti.O getirirken sorun yok.Ben turlarken sorun yok.Ama o zaman toplamda motorda 3 lt benzin varmış.Tam olarak doldurunca akmaya başladı.Bakalım bi şekilde düzelicek inşallah.
    Düzelir düzelir hiç sıkma canını Motorun gelince sorunun ne olduğunu bizle paylaşmayı unutma merak ettimde sorunun ne olduğunu

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    150 Hs deki problemde böyleydi zaten. depoyu fulleyince şakır şakır benzin akıyordu sıcak motorun üzerine, benzer ve çözümü kolay bi problem olmalı. Hallolunca yazarsın tekrer problemin ne olduğunu, merak ettim açıkçası. Ayrıca yeni motorunu iyi günlerde kullan.

Motosikleti
    CBF 150-Siyah
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    150 Hs deki problemde böyleydi zaten. depoyu fulleyince şakır şakır benzin akıyordu sıcak motorun üzerine, benzer ve çözümü kolay bi problem olmalı. Hallolunca yazarsın tekrer problemin ne olduğunu, merak ettim açıkçası. Ayrıca yeni motorunu iyi günlerde kullan.
    Problemin ne olduğunu kesinlikle paylaşırım burda zaten.Motor servisten çıkarsa iyi günlerde kullanıcaz hayırlısıyla.

slamdunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial X-Treme Supermoto 250
    Merhaba arkadaşlar , ben eski cbf 150 yeni cbf 250 kullanıcısı olarak sizlere bir sorum olacak. Bir arkadaşımla cbf 150 nin yakıtı konusunda tartışıyorduk. O da geçen yıl cbf 150 kullanıyordu. Ben 1 yıllık cbf 150 kullanımım sonucunda defalarca yakıt sarfiyatını ölçmem sonucunda 9-10 kuruş gibi bir değer çıkıyordu. Ama arkadaşım kendi ve bir çok cbf 150 kullanıcısının 18 kuruştan aşağıya yakmadığını söylüyor.
    Ya onların kullanımında bi terslik var ya da ben fazla dikkat ediyorum kullanırken sarfiyata..
    Acaba siz de değerlerinizi yazabilir misiniz? Hem alacak arkadaşlara da yardımcı oluruz.

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı slamdunk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar , ben eski cbf 150 yeni cbf 250 kullanıcısı olarak sizlere bir sorum olacak. Bir arkadaşımla cbf 150 nin yakıtı konusunda tartışıyorduk. O da geçen yıl cbf 150 kullanıyordu. Ben 1 yıllık cbf 150 kullanımım sonucunda defalarca yakıt sarfiyatını ölçmem sonucunda 9-10 kuruş gibi bir değer çıkıyordu. Ama arkadaşım kendi ve bir çok cbf 150 kullanıcısının 18 kuruştan aşağıya yakmadığını söylüyor.
    Ya onların kullanımında bi terslik var ya da ben fazla dikkat ediyorum kullanırken sarfiyata..
    Acaba siz de değerlerinizi yazabilir misiniz? Hem alacak arkadaşlara da yardımcı oluruz.
    Geçen pazar gidiş dönüş 420 km seyahatimiz oldu iki cbf 150 33 tl benzin. 10 kuruş bile değil, 7,8 kuruş çıkıyor. Ama otoban seyahatiydi. Yani yolculuğun % 90 ı otobanda geçti.

Linki: http://www.motosiklet.net/forum/gezi...uk-gezisi.html

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı OzCaN35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Madem alıcısın pm atsana burdanmı yapcan pazarlığı
    gizlimiz saklımız mı var
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam cbf 150 ciler, uzun zamandır girmemişim bu topiğe, eskiden çok yazardık buraya, özlemişim bi mesajım daha olsun burda

geçen sene 21 binde satmıştım cbf 150 mi ama hala unutamadım onu, çok güzel makinanız var kıymetini bilin

kazasız belasız sürüşler herkese
    kanka bende ne oldu bu adama diyordum er 5 iyi makina uğra arada

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/!!!!!terte...XQQdisplayitem

üzerindeki aksesuarları sattık,
    ve şu an fabrika çıkışlı cbf 150 yi 2750 den satıyoruz,
    eger alıcı varsa biraz daha fiyat kırıp verebiliriz.
    cbf 250 alındıgından satıyoruz cbf 150 yi, motosikletin granjında ve motor kısmında hiçbir sorun yoktur,
    motosiklet bakırköyde görmek isteyenler gelip görebilir.
    motor şu an kullanılmıyor magazada duruyor.
    Hocam erol cbf 250 mi aldı hayırlı olsun
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Her zaman yedeğe geçmeden hemen önce benzin alıp fullüyorum, normal kullanımda 10lt ile 350km yol yapıyorum, 2.8lt/100km tüketim var. Aşırı agresif kullandığımda bile 100km'de 3.3 litreyi geçmedi motor hiç. 18 kuruş nerdeyse 6 litre/100km eder, arkadaşın kullandığı motorun Honda CBF150 olduğundan emin mi Farkında olmadan CBF1000 falan kullanıyor olmasın

Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Bu hesapta acayip bir terslik var 18 kuruş ne demek 150 lik bir makina için Tamam 150 lik scooter kullanan arkadaşlar var onların motoru bayağı bir yakıyor ama Cbf 150 için çok uçuk bir değer 18 kuruş

Ben motoru sürekli redline da kullansam bile 8.5-9 kuruş yakıyorken 18 kuruş ürkütücü geliyor bana 6 kuruş yaktığınada şahidim Ya arkadaşın hesapta bir yanlışlık yaptı (büyük ihtimalle) yada motorun ayarı bi hayli kaçmış

Motosikleti
    CBF 150-Siyah
    Problemin ne olduğunu kesinlikle paylaşırım burda zaten.Motor servisten çıkarsa iyi günlerde kullanıcaz hayırlısıyla.
    Arkadaşlar motor servisten geldi ve sorun giderilmiş.Benzin hortumunun bağlantı yerindeki Oring(bir çeşit conta sanırım) katlanmış şekilde montajlanmış ve tam olarak tutmadığı için benzini kaçırıyormuş.Oring denilen parça değişmiş ve sorun giderilmiş.Şuan yarım depo benzin dolu iken 5 km civarı yol yaptım sorun yok .İnşallah ilerde sorunsuz kullanırız.Bundan sonra daha aktif şekilde burda olucam sanırım.
    Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    CBF 150 yakında kapıda
    herkese zevkli kazasız sürüşler..

cbf için beyaz ampül olarak hangi marka ampül kullanabiliriz?
    ampül 3 bacakmı yoksa 2 bacakmı?
    meraktan soruyorum
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    dur bi dur eline al hele bi motoru
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Alıntı OzCaN35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu hesapta acayip bir terslik var 18 kuruş ne demek 150 lik bir makina için Tamam 150 lik scooter kullanan arkadaşlar var onların motoru bayağı bir yakıyor ama Cbf 150 için çok uçuk bir değer 18 kuruş

Ben motoru sürekli redline da kullansam bile 8.5-9 kuruş yakıyorken 18 kuruş ürkütücü geliyor bana 6 kuruş yaktığınada şahidim Ya arkadaşın hesapta bir yanlışlık yaptı (büyük ihtimalle) yada motorun ayarı bi hayli kaçmış
    Aynen istediğin kadar agresif kullan 9krş civarıdır yani.Mümkün değil anca cbf 150 görünümlü cbf 1000 ise başka

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka bende ne oldu bu adama diyordum er 5 iyi makina uğra arada
    kanka sürekli forumdayım burayada bakıyorum ama yazmıyordum er5 fena değil ama f650 daha güzel

180 krş yakan tek veya iki silindir makina ya yoktur yada çok azdır 4 silindirlerde bu kadar az yakmaz, sonuçta arkadaşının ölçümünde kesin hata var
    Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Arkadaşlar motor servisten geldi ve sorun giderilmiş.Benzin hortumunun bağlantı yerindeki Oring(bir çeşit conta sanırım) katlanmış şekilde montajlanmış ve tam olarak tutmadığı için benzini kaçırıyormuş.Oring denilen parça değişmiş ve sorun giderilmiş.Şuan yarım depo benzin dolu iken 5 km civarı yol yaptım sorun yok .İnşallah ilerde sorunsuz kullanırız.Bundan sonra daha aktif şekilde burda olucam sanırım.
    fabrika hataları seri üretimlerde olabilir güle güle bin.

Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka sürekli forumdayım burayada bakıyorum ama yazmıyordum er5 fena değil ama f650 daha güzel

180 krş yakan tek veya iki silindir makina ya yoktur yada çok azdır 4 silindirlerde bu kadar az yakmaz, sonuçta arkadaşının ölçümünde kesin hata var
    ooo işleri büyütmeye başlamışsın hayırlısı

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Depoyu evin önünde tıka basa doldurdum. 350 km. sonra yedeğe düştü. Ama ben sürekli otoyoldan işe gider gelirim. Bence normal yakıyor.

Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Hadi geçmiş olsun bakalım Bak kafaya takılcak bir sorun değilmiş tamam insan sıfır alıyor en ufak şey bile canını sıkıyor ama onarılmış hemen kazasız belasız güle güle bin artık Yollar senin

Alıntı Paradoks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen istediğin kadar agresif kullan 9krş civarıdır yani.Mümkün değil anca cbf 150 görünümlü cbf 1000 ise başka
    Aynen hocam aynen istediğin kadar gazlı kullan anca

Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Depoyu evin önünde tıka basa doldurdum. 350 km. sonra yedeğe düştü. Ama ben sürekli otoyoldan işe gider gelirim. Bence normal yakıyor.
    Ortalama öyle zaten normal yani biraz tasarruf yaparsan 380 civarı falan

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)

Bu Konudaki Etiketler