ya ötv hani haziranda biticekti ne oldu şimdi bunlara
ya ötv hani haziranda biticekti ne oldu şimdi bunlara
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
ötv falan filan hepsi yalan.
motor yine aynı motor.
degişen tek şey zam.
bence cbf 150 de zaten sıfırına verilen paraya degmez
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
ya kafayı sıyırcam oofff
ötv bitmedi ki, firmalar ürünlerinin fiyatlarına zam yaptı, Bu olay otomotiv sektöründe de bu şekilde gelişmeye başladı. Bütün firmalar fiyatlarını arttırmış, ford, Hyundai,Honda. Bu firmaların böyle bi kriz anında güttüğü fazla kar hırsı, memleketi hiçte iyiye götürmeyecektir. Belkide bu patavatsız aç gözlü firmalar yüzünden ilgili sektörlerde çalışan 100 lerce insanımız daha işsiz kalacaktır. Devlet, alımı teşvik için ötv kdv indiriyor. Firmalarda akıllı ya, daha çok kazanacaklar, yaptıkları zamla fiyatları saolsunlar eskiye çekmeyi başarıyorlar. Alımı teşvik etmek için ötv indirimine gidildi ama, devlet bunu takip etmediği için, biraz da serbest piyasa ekonomisinin olumsuz etkileri kendisini göstermeye başladı. Ne olursa olsun devletimizin şunu yapması gerekirdi (Ey firmalar; ben 3 ay % xx kadar ötv indirimine gittim. Sende bu süre içersinde ürünlerine zam yapmayacaksın). Bu uygulanmadı veya uygulanamadı. Dolayısıyla ötv indirimi hikaye oldu. Çok kısa sürdü.
millet birbirini yolmaya bakıyor kim ötv yi kaale alırki?
honda başta olmak üzere
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Çıkarcılık anlayışı ve niyeti ancak bu kadar açık ortaya konabilirdi. Boş mezar bulsa içine atlıycaklar.. honda türkiyenin genel müdürü çıkıp ne yapmaya çalıştıklarını bir anlatsa da biz de anlasak..
bu arada hükümet de sadece paket açıklamakla kalmasa ve satış sonrası servis de verse halkına.. yaptıkları şeylerin sonuçlarını araştırsalar.. senin indirdiğin ötv yi adamlar geri çıkartıyorlar.. motor veya araba almayacak insanların bu durumdan haberdar olduklarını da sanmıyorum.. bizimkisi hayal kırıklığından..
bayilerin açgözlülüğü desek daha doğru olacak ama durun, vatandaşta akıl olsa gidip motor motor almaz protesto eder bunu adamlar herşekilde satıyor ki fiyat artırıyorlar...ki cbf 150 ye 4200 lira verecegime biraz daha koyar 250 tarzı bişiy alırım bu motoru 0 km alan kesinlikle kazık yer demedi demeyin!!!
Caner senin motosiklet işi kışamı kaldı ne..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Buyurun size bir CBF gezisi:
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1501192
abi bu konuyu canlandırmak lazım hadi nerde cbf ciler ..
CBF ciler çokta mesela benim öss hazırlığım var
böyle anca 10dk lığına göz atıp çıkabiliyorum.
Pazar akşamı saat 16:30 civarı ben Uçmakdere yoluna giderken Barbaros civarında CBF 150 kafilesi ile karşılaştık. Kornalar, sellektörler. Birden yüzüme bir gülümseme yerleşti. 2 dk sonra krosçu bir grup geçti. Ne selam ne kelam. CBF'e CBF ten başka dost yok anlaşılan.
yok ya bütün motorcular selam veriyor sağolsunlar
Merhaba Arkadaşlar. Uzun zamandır yazamıyordum. Son olarak Adana- Mersin istikametinde far ampulunun patlaması ile zor anlar yaşamışdım. Bu ana kadar da farları eksik olarak görmemişdim. Ama bu olaydan sonra ilk fırsatta iki adet sis farı taktırdım. Bu farların cok faydası oldu. Dogrudan akuye baglı oldugu için rolantide 3-5 dak calışırsa aku cok fazla etkileniyor. Gerci benim akude de biraz sorun var ama hareket halinde iken sorun yok..
Farların faydası.
1.Akşamları görüş mesafem cok arttı. Cok dafa rahat yolculuk yapıyorum.
2. Daha önce uzunları yakarak karşımdan gelen araclara sellektor yapmama ragmen uzunlarını kapatmıyorlardı, şimdi sisleri yaktıgım anda hemen uzunları sondürüyorlar.
Ayrıca dörtlü de takdırdım.
Maliyet,= 45 tl sis farları
Farları baglamak için koruma demirile parca kaynattırdım.15 tl
Dörtlü için orjınal flasor yeterli olmadıgı için flasor degişti 15 tl
Toplam 75 tl mal oldu ama guzel oldu.
Dörtlü ve sis farı için sag elcige iki adet anahtar bagladık.
Cok orjınal bi çalışma oldu. Resimleri ve nasıl taktıgımızı akşama atacam inşallah..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
aklımda olan uygulamalarda mevcut ikiside hayırlı olsun güle güle kullan bolbol yak inş
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)