arkadaşlar şöyle güzel cbf resimleri arıyorum ya modifikasyon çalışmaları yapılmış küçüğü büyüğü önemli değil yada temiz cbf resimleri paylaşmak isteyen olursa memnun olrum
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
MRYLDZ Suan 14400 km oldu sanırım benim fren ve debriyaj balataları seninkinden cok aşınmışdır. Cünkü sürekli sehir içi dur kalak kullnmak zoruna kalıyorum. Bazan yolunu buldugumda 110.120 basıyorum. Ben de bir defa düştüm. Sanırım 3-4 defa düşme tehlikesi atlattım. CBF150 yi bu soyledigin sekilde kullanırsan eskitemezsin...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
birden kendimi kötü hissettim almasamydım nabsaydım yaz gelmeden alalım dedik 3 hafta bile olmadan ötv indirimi oldu
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
ben önceki hafta sipariş verdim tam kredi kartı geçeceğimiz gün ötv ye indirim geldiğini öğrendik birazda şans yarın babamla almaya gidecez aynı gün ehliyette çıkıyor ilk motorum honda cbf 150 yarın elimde allahın izniyle
bu ötv indirimiyle şimdi sıfır cbf nekadar oldu
cbf 150 alıcam arkadaşlar 2. el 3000 civarı sıfırlar ne durumda şuanda en güncell??
ohoo bayağı düşmüş ya bakalım hemen bi iş bulmam lazım ozaman he bide 3 ay geçerli dimi bu fiyatlar
evet yüzde 11 indirim 3 ay geçerli fakat
bakarsın dolar 2 lira olur o zaman pat zammı kondururlar sezon da geliyor zaten
ozaman da artık napalım 2. ele devam araştırmaya
beyler benim cbf 'in aküsü bitmiş bizimkilere bu yuasa'lardan hangisi uyuyor yardımcı olabilir misiniz? Bir de kuru tip aküler varmış bizimkilere onlardan takmaya gerek var mı yoksa normal tipler idare eder mi?
arkadaşlar cbf 150 nin noter alım satımı + emniyetten ruhsatı üzerine alması bide trafik sigortası toplam kaç lira ???
Benim motordan gelen ses yokuş çıkarken örnek 4. viteste 60 km hızla giderken çıtırt diye inceden bir metal sesleri geliyor.Şimdilerde o ses pek gelmiyor ama 2 kişi yokuş çıkarken veya motora yük bindiği zaman yine duyuyorum o sesleri..En son tahminim subablardan geldiği ama servisteki ustalarda çözemedi bu olayı hatta bizim şirket motorundada aynı ses var diyorlar.Motorun çekişinde hiç bir problem yok o yüzden artık fazla rahatsız etmiyor ses beni.
Bu arada yeni zincirim bu olacak muhtemelen..Ybr 125 e takılabiliyor bu oringli zincir...2 baklası çıkarılıp Cbf 150 ye takılabiliyor.İzmir de 70 TL ye buldum ama daha almadım. http://www.rialli.com/urunler/cin-gr...8h-oring-dong/
alım satım masrafları gerçektende ülkemizde pahalı
cbf i 2800 tl ye alsam
350 tlde masraf desem
3150 tl ye gelir.
3500 tl ye sıfırını veriyorlar zaten
350 tl içinde 2.el geçmişini bilmedigin motora binmek bana saçma geliyor.
hayırlı bakalım yakında kapıya cbf.. i çekicez
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Ötv indiriminden sonra 3300-3350 tl nakite anahtar teslim veren bayiler var. Şu zamanda 2. el almanın bi matığı yok. 2. el satan şahıslarında ötv indirimini göz önünde bulundurarak fiyatlarını geri çekmeleri gerekiyor. Yoksa satamazlar. kimse 150-200 tl fark vermemek için 2. el motor almaz.
hiç baktınızmı faturaya araç bedeli 2200 fln dı aldıgım zaman kdv + ötv denen adı herneyse 4000 ytl buluyor..bukadar olmaz dünyanın hiçbiryerinde yok böle bi soygun......
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)