beyler elinizi çabuk tutun honda web sitesindeki fiyat 3980 tl oldu. ben 5 ay önce aldığımda burada 3640 tl yazıyordu. Bu beş ay içindeki 3. zam. İkinci el piyasasınada yansıyabilir.
beyler elinizi çabuk tutun honda web sitesindeki fiyat 3980 tl oldu. ben 5 ay önce aldığımda burada 3640 tl yazıyordu. Bu beş ay içindeki 3. zam. İkinci el piyasasınada yansıyabilir.
şu an bucadayım ama bazen geceleri bornova ya gidiyorum. gerçekten çok güzel olur gezdirirsen çünkü cbr bindim ama cbf ye hiç binmedim. cbr in görüntüsü güzel ama küçük işte. oturuş şekli açısından da cbr daha hoşuma gidio. ama en mantıklı olan cbf 150 gibi görünüo. beni artçın yaparsan çok güzel olur: )
Arkadaşlar Jant şeridi,Boynu soğuktan koruyucu boğazlık,Tank ped.
Bu ürünlerle ilgili fikir verirseniz.
Oturuş şekli güzel görünüyor çünkü race tarzı bir makina Cbr ama güzel olmasından ziyade yorucu bunu unutma
Ayrıca önceki msjında cvp vermemişim Cbr la Cbf i yanyana koyarsan gerçekten baya bi fark var aralarında Cbf çok daha kaslı duruyor
Yanlış anlamasın kimse beni sende yanlış anlama sana Cbr almaman için baskı falan yapmıyorum sadece herkesin bildiği şeyleri söylüyorum karar yine senin Cbr daha havalı bir motor sonuçta race yani ama biraz daha cüsseli olsa o zaman senin istediğini karşılar
İnternetten kolayca bulabilirsin mesela Feyizoğluna bir göz at ama yok internetten almak istemiyorum dersen motor malzemeleri satan çoğu yerde var
Senin yaşadığın yerde kim satar bilmiyorum ama motor ile ilgili malzeme satan birkaç dükkan dolaşsan bulursun sanırım
4000 tl farz edilirse sıfırı arkadaşlar kusura bakmayında o para verilmez 0 ına . az daha bekleyip daha büyük cc alınabılır . 2. el de 2300 - 3000 tl arası seyreder
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
arkadaşlar bizim motor ne olmuş ya? fiyat plaka hariç 4000!!
insanlar nasıl motor sahibi olacak... en alt segment cbf150 ama 4000 fiyat
uçuukkkk
Kanuni racer ı sen race motor olarakmı görüyorsun Yapma gözünü seveyim Benim söylemek istediğim ihtiyacını karşılama olayı anlıyorumki biraz görüntü peşindesin doğaldır yargılamıyorum o yüzden diyorum Cbr biraz daha cüsseli olsa ihtiyacını karşılar diye
Gt250r sağlam bir motor olsa bak tam sana göre aslında ama alıpta pişman olan çok insan var o yüzden uzak dur dedim sana
Gezdirmek kolay iş sorunmu o ikimizde İzmirdeyiz elbet görüşürüz
hatta 3640 iken ben almak için motorumu ilana koymuştum. Bugünkü son darbeyle ilanımı kaldırdım. Planktonumla mutlu olucam bundan böyle
activa sizin motordan 20 lira ucuz..activa mı paalı cbf mi ucuz
bu maskeler satılıyo yibadan 20 kaada aldım yarım maske burna kadar..arkadan cırcırlı..çok iyi iş görüyo. dier aksasuarları bilmiyorum.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
1 yıl önce 3.300 TL'ye alıyorduk...Nerde o günler...Şimdi 4.000 TL fiyat çekmiş Honda plaka ile 4.200 TL'yi bulur...
O paraya yüksek cc'li güzel motosikletler(2.el) alınabilir...Ama ben yinede CBF'yi seviyorum...
ybr 125 city de 3890 tl yazıyor yamahanın web sitesinde plaka ruhsat hariç, sezon başı, talep var, bende olsam zam yaparım işin açığı. Alıcıların kendilerini 2. ele yönlendirmeleri gerekiyor Honda nın bu fiyat politikasını protesto için, ama ben yinede cbf satışlarının bu fiyat artışına rağmen olumsuz etkileneceğini sanmıyorum. Sıfır cbf almayı düşünen adam, sonuçta 100-150 tl zam gelmiş diye bu hedefinden vazgeçmiyor. Bunu bilen Honda da dolar kurunu vs sebep göstererek ufak ufak zam yapmak konusunda oldukça rahat davranabiliyor. Nasıl olsa satıyorlar. Onlar için sorun yok ki.
herhalde en pahalısı burası 4200 ytl ye mal oluyor herşey dahil.....
Arkadaşlar aranızda Mobil 1 Yarı sentetik 10/40 yağ kullanan varmı? Bu yağı kullanmayı düşünüyorumda görüşlerinizi almak istedim
Nasıl bilirsiniz Mobil yağı
Mobil yağı iyi bilirim. Ama motosiklet için imal edilmiş bi yağ ise bahsettiğin elbette kullanabilirsin. Motosiklet için üretilen özel yağ kullanıldığında , bu yağlarda şanzımanıda koruyan özellik içerdiği için vites geçişleri uzun süre yumuşak ve sessiz özelliğini koruyor. Ama normal yağ koyduğunda 1000 km sonra vitesler takırdamaya başlıyor.
Denemek istememin asıl sebebi zaten motosiklet için özel üretilmiş olması ve yarı sentetik olması Bildiğim kadarıyla yarı sentetik motor yağı daha uygun bizim motorlara yanlışmıyım
Bir satıcıda vardı hatta bir abimiz aldı kullandı fakat şuan hala varmıdır elinde bilmiyorum gidip soracağım eğer kalmamışsa dediğin gibi castrol e devam
Castrol 10/50 racing yag kullanıyprum. Bu yag yuksek devirli motorlar için üretilen bir yag. 4000 km de bir degiştiriyorum. Gayet güzel. İyidir yaniii.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)