ArkadasLar sakın oLaki ön fren baLatasını degiştirmeye karar verdiyseniz mutLaka fiyatını Sorun Ben 12 000 km bakımda fren balatasının fiyatını sormadım 49 ytL hesap cıkardıLar
çınarcık geziniz gözümü gönlümü açtı katılan we yayınlayan herkese teşekkürler.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
motorcu ruhu yağmur, kar, çamur, taş, toprak dinlemez...
Bineceğim dersin basarsın marşa değil mi abilerim?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
bak beate de yardım etmişiniz..biz topikçe cok etkilendik..yolda benzini bitmiş cbf gorursem ben de yardım etcem (başka bi dalda yetişemiyoz elimizden bu gelir)
tabiki evren abi gerekirse çekeriz bile
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
ya mert (rakır) demek ki biz kullanamıyoz adam karda kışta kuş gibi gidiyomuş =)..ben o karda yuriyemem hakkını weremyoz..sana katılıyorum bi cbf cekmek icin 2 beat lazım yolda kalannar mertle beni arayabilir ama biz cbf alana kadar çaardınız çaardınız..yoksa topiin gerisi yardım etmeyebilir garanti etmiyoruz..(afaroz etcekler topikten bizi duymasınnar)..birol kardeşim walla karmaşık gezi olsa bu kadar göz doyurmaz harika olmuş ya. ben diyorum ki bu alemde sizin topik gibi candan cierden sıcacık topik yok. gezilerin dewamını bekneriz. bi gün buyukce hondalarla aranızda olmak dileiyle..(bu kadar yalakalıın üstune bi "rakıra-ceyara cbf yardım fonu R.C.C.Y.F" oluşturulur artık..mertcan dostumun önderliinde)
12.000 bakımında ön fren balatasının degişegini kim söyledi. Balata bitmişmiydiki degiştirdin. Benimki 13.000 i gecti daha degiştirmedim. Ayrıca benim 12.000 bakımda sadece tag degişti ve 40 tl tutdu bu durumda balata 9 Tl ye gelmiş oluyor..... Tabi ben 20 tl yag koydurmuşdum.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Arkadaşlar kısa bir süre sonra no_name adlı arkadaşımızı CBF 150 sahibi yapıyoruz. Şimdiden hayırlısı olsun diyorum
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
bende alıcammmm ;) % 60 "0" km :D
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Hayırlı olsun.
26 subattan sonra mtoru almayi dusunuyorum %80 bir pruz cikmassa mtoru getirecegim mtoru ikinci el alcagimdan dolayi bi mtoru yakindan gormem lazim bakalim dedigi kadar varmi birde siz 7 binde bir cbfye ne kadar verirdiniz
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
2007 model arkadaşlar.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
BaLataLar bitikti tamirci arkadas Cıkardıgında.. ama degiştirmeden önce baLata fiyatını Sormadıgım için 49 ytL itiraz etmeme ragmen ödedim sonucta.. Dısarda 5 ytL ye satıyoLar dediLer birde tanıdıgım bi abimiz vardı Bende orjinaL motor balatası 10 ytL dedi.. Düşün artık aradaki 39 ytL Lik farkı.. Bujiyi degiştirdi 9,85 tL hava filtresi degişti 5,92 tl tapa pulu 0,79 tl sarf malzemesi 4,23 tl işcilik ise 1,8 saat 45,90 tl..
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)