3600diye duymuştum benide arkadaşlar zorladı kaçırma diye askere gidiyormuş çocuk sıkışmış bende alıverdim demek cidden iyi almışım nerdeyse 4000ytlye gelmiş fiyatı aranıza katılmaktan mutluluk duyarım sağol
3600diye duymuştum benide arkadaşlar zorladı kaçırma diye askere gidiyormuş çocuk sıkışmış bende alıverdim demek cidden iyi almışım nerdeyse 4000ytlye gelmiş fiyatı aranıza katılmaktan mutluluk duyarım sağol
iyi motorlar sizi a noktasından b noktasına ulaştırır,mükemmel motorlarsa sadece başınıza bela açar::xrock::
hey maşşallah baya iyiymiş işte bide noter masrafları olcak onuda kredi kartından çekcez yiceğimiz faiz dengeliyo baya kardayız yine demek durumu ayıkıyorum yavaş yavaş iyiki almışım bi sorunda çıkarmıyomuş kolay kolay daha 4000de sıkıştırmadan kullanmak gerekio bu cbf yi dimi 10000den sonra açılıyormuş sanırım okuduğum kadarıyla
iyi motorlar sizi a noktasından b noktasına ulaştırır,mükemmel motorlarsa sadece başınıza bela açar::xrock::
beyler benim motora 4000 bakımında fazla yağ koymuş servis. motoru park ettiğim yerlerde yağ izleri oluyor. ama kontrol ettim motor yağı hala haddinden fazla. bir sorun olur mu ???
@ koralayilker
hayırlı olsun. aramıza hoşgeldin
hoşgördük dostum sağol
bu yaz 1500km yol yaptık tek çıkışta Adıyaman / Fethiye arası. kış olmasaydı istanbuldaki buluşmayada gelebilirdik.
★★★HONDA★★★
★★★Hayat Onda★★★
I have a dreams. Those dreams are tied to a horse that will never tire...
Akradaşlar bu sabah kötü başladı.
Mersin guneykent yokunda bayadır suren yol yapım calışması vardı. Bu sabah biraz gec kaldım servisi kacırma telasıyla biraz hızlıydım ama trafige uygun hızdaydım. Birden yola dökülen asfaltın sanki kaldırım gibi yuksek bir sekilde bitirildigini farkettim. Sol taraf biraz dafa düz dü ama arkamdan araclar geliyordu. Guvenli bir şekilde yavaşladım hatta durdum. İşte tam bu sırada motoru durdugu yerde sol tarafa yatırdım. Servisi kacıracagım acelesiyle Hasar olup olmadıgına bile bakamadım. Sadece sol ayna geriye dogru dönmüşdü. Sanırım ayar yerinden döndü. Ama iyice kontrol edemedim. bile
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Yan yatırmışsın korumalık varsa birşey olduğunu sanmam.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Bende motor almaya karar verdim ve ybr alıcakdım yamaha bayısıne gıttıkden sora adam bıze zam gelecegını soyledı ybr gercekden cok pahallandı uzulmus eve dönerken arabayı yıkatmaya gırdım orda bırısıyle sohbete daldım adam bana honda bayıne gıtmemı soyledı bana cbf 150 yı onerdi gıttım bakdım motorun ustune bındım çok guzel duruyordu bazıları soba borusu eksozu desede benım bu motor cok hosuma gitti plaka dahil 3.800 dedi hondayla yamahanın kalıtesi aynı hatta ybr nın artık cınde uretıldıgını duymustum neyse motoru cok beyendım ve ustunden ınmek ıstemedım inş almayı dusunuyorum. Alınca fotolarını koyarım iyi forumlar..Artık sorularımada cevap verırsınız
Hayırlısı olsun. Kesinlikle yerinde bir karar yaptın ama yılbaşından sonra cbf lerde zamlanacak. Elini çabuk tutmalısın.
Pişman olmayacaksın buna emin olabilirsin.
Önemli değil. forum saatine göre 5 dakika olmuş
Kendini tanıtma başığı neden açmadın. Hadi tanıyalım senide.
Ayırca http://www.cbf150.net adlı siteye bekleriz.
Profilinde bu bilgileri gir ama. Motorunun resimlerinide koyabilirsin.
Bildiğim kadarıyla ;
Vites 2 ye takılır. Kontal açılır normalde marşa baslmaya hazır konuma getirilir . motosiklet ittirilir veya yokuştan hızlanarak inilir. bu sırada marşa basılır ve motor çalışması ümit edilir.
Hatam varsa affola.
arkadaşlar biliyorsunuz motoru dün aldım 4000de birden boşa ve 2.vitese geçerken fazer yada suzuki bandit gibi büyük makinalarınki gibi sesli geçiyor vites ve ilk kalkışta debriyajı yarım bırakırken aşırı derecede titreme silkeleme var bayiye gittim olur öyle anormal bişey yok dedi ama ben uyuyamıyorum
Debriyaj balatasına ve şanzıman yağını bir kontrol et. Bakıma girdi mi senin döneminde ?
bakıma girmemiş yani bugün yarın giricek tam kmsinde umarım ciddi bişey çıkmaz
beyler şu soruma yanıt istiyorum lütfen bilen varsa
@ gezgin_33
çok geçmiş olsun. koruma demiri var ve iyice yavaşladıysan 1-2 küçük çizik dışında birşey yoktur diye düşünüyorum inşallah da öyledir. tekrar çok geçmiş olsun...
@ koralayilker
vites değişiminde tak tuk diye benim motorda da ses geliyor. o pek sorun değil. debriyajı bırakırken titreme ben de yok. eğer aniden bırakıyorsan olabilir ama sanırım. yavaş bırakırsan olmaz diye düşünüyorum..
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)