Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Ekim 2008, 23:16
muratcan7 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar kısmetse yarın veya pazar günü honda servisine gidiyoruz , cbf'yi yakından görmek için. Çekebilirsem fotoğraf ve video burada yayınlarım.
umarım test sürüşününe izin verirler
Sürüşten büyük zevk alacağına eminim arkadaşım.Müthiş bir motor valla ben çok seviyorum
Reklamlar
-
24 Ekim 2008, 23:22
selamlar.
şu ara cbf 150 ile ybr 125 arasında kararsızlık içerisindeyim.
elimdeki motorumu çıkarıp almayı düşünüyorum fakat hangisi?
merak ettigim bi husus var.
cbf lerin kafa koruma demiri,motor koruma demiri,depo üstü kılıfı fiyatları nedir?
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
24 Ekim 2008, 23:25
merhaba ben de bugun kavuştum cbf me serviste direk yaptığim iş ön koruma ve ön far koruma demiri taktirmak oldu. motorda hem güvenlik hemde bence çok hoş durmasından dolayı hemen taktırdım. fiyatına gelince motorda aldğımdan dolayı indirim dedililer 120 liraya taktılar normalde 140 civarı bişi 2 si çok indirmedi ler ama bence değer:D
cbf süren arkadaşlar bir sorum motorun gösterge vede yanan far ışıkları
rolantide kısık olarak yanmakta gaz verince yükselmekte motor ve akü yeni olduğu içinmidir yoksa bi sorun mu var
visi aradım normal birşey motor aküden sadece ilk ateşlemeyi alıyor gerisini motor kendisi sağlıyor dedi saçma buldum ama bilen varsa açıklasın yada sizin cbf lerinizde aynımı acaba
-
24 Ekim 2008, 23:35
msa4390 adlı üyeden alıntı
merhaba ben de bugun kavuştum cbf me serviste direk yaptığim iş ön koruma ve ön far koruma demiri taktirmak oldu. motorda hem güvenlik hemde bence çok hoş durmasından dolayı hemen taktırdım. fiyatına gelince motorda aldğımdan dolayı indirim dedililer 120 liraya taktılar normalde 140 civarı bişi 2 si çok indirmedi ler ama bence değer:D
cbf süren arkadaşlar bir sorum motorun gösterge vede yanan far ışıkları
rolantide kısık olarak yanmakta gaz verince yükselmekte motor ve akü yeni olduğu içinmidir yoksa bi sorun mu var
visi aradım normal birşey motor aküden sadece ilk ateşlemeyi alıyor gerisini motor kendisi sağlıyor dedi saçma buldum ama bilen varsa açıklasın yada sizin cbf lerinizde aynımı acaba
kardeşim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. yolun hep açık olsun. farlar boşaltmaması için aküye bağlamamışlar, elektrik yani. rolantide normal olarak o şekilde yanıyor. Herkeste aynı yani
-
24 Ekim 2008, 23:40
CBF 'de farlar dinamodan yanıyor. O yüzden kısık ama çok sorun olacağını sanmıyorum ben. Durduğu yerde zaten stoplar yansın yeterli
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
24 Ekim 2008, 23:52
bilgiler için teşşekürler
-
24 Ekim 2008, 23:55
CBF 'de farlar dinamodan yanıyor. O yüzden kısık ama çok sorun olacağını sanmıyorum ben. Durduğu yerde zaten stoplar yansın yeterli
bir cbfçi daha kazandik bir ybr ci kaybettik
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
25 Ekim 2008, 00:02
arkadaşımda ybr 125 var çok güzel bir motor alma sebeblerimden bi kaçı cbf daha kaslı geldi açıkcası birde çeşit olsun
arkadaşlar bir sorum daha var cbf ve ybr kullanan arkadaşlara benzin anahtar konumu motor park halinde iken hanki konuma getirmek mantıklı sürekli açıkmı kapalı modamı sürekli açıp kapatmak anahtara zarar verirmi ?
-
25 Ekim 2008, 00:32
sedat_57 adlı üyeden alıntı
bir cbfçi daha kazandik bir ybr ci kaybettik
Gönlüm hondadan yana galiba ne yapalım abi
msa4390 adlı üyeden alıntı
arkadaşımda ybr 125 var çok güzel bir motor alma sebeblerimden bi kaçı cbf daha kaslı geldi açıkcası birde çeşit olsun
arkadaşlar bir sorum daha var cbf ve ybr kullanan arkadaşlara benzin anahtar konumu motor park halinde iken hanki konuma getirmek mantıklı sürekli açıkmı kapalı modamı sürekli açıp kapatmak anahtara zarar verirmi ?
CBF bayağı bir kaslı ve daha uzun. Ayrıca kontak kapalı kalsın. Açık olması zarar verir
-
25 Ekim 2008, 00:59
CBF bayağı bir kaslı ve daha uzun. Ayrıca kontak kapalı kalsın. Açık olması zarar verir
Kontak değil, benzin musluğunu soruyor.
2-3 gün motor hareket etmeyecekse kapatmak iyidir. Gecelik kapatmıyorum.
-
25 Ekim 2008, 09:34
teşekkürler
-
25 Ekim 2008, 09:58
s.a gençlik nbr cbf 125 ne kadar Türkiyeye gelicek?
-
25 Ekim 2008, 12:51
Gelmesine gelsinde , gelirse cbf 150 kalkmasın piyasadan :(
Fiyatıda 4000 den aşağı olacağını sanmıyorum . O parada verilmez. Devir göstergesi yine yok vites göstergesi yok ve prolink orta süspansiyon yok.
Değişik bir model gibi.
-
25 Ekim 2008, 16:06
selam arkadaşlar
ben cbf 150 min yağını kendim değiştirmek istiyorum.. bana tavsiye edebileceğiniz yağ marka-çeşidi var mı?
teşekkürler
-
25 Ekim 2008, 20:04
frustrated adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar
ben cbf 150 min yağını kendim değiştirmek istiyorum.. bana tavsiye edebileceğiniz yağ marka-çeşidi var mı?
teşekkürler
shell helix olabilir. 10w-40 bu yağ tam sentetiktir ve benim şöyle bi deneyimim var eski motorumdan.. devamlı bp kullanıyordum bp yarı sentetikti, bu yağı koyduğumda birde baktım motor eskisinden çok daha sessiz oldu, o kadar harika oldu ki sonrasında hep shell ile devam ettim, daha sessiz olması ne demek sizce mantıklı düşününce ? Sürtünme motor çalışırken daha az oluyor ve motor daha da sesiz çalışabiliyor. Yani sentetik yağ otomatikman yarı sentetik veya madeni yağlara nazaran, sürtünmeyi daha aza indirdiği için motoru daha iyi koruyabiliyor..
-
25 Ekim 2008, 20:08
ethemm76 adlı üyeden alıntı
shell helix olabilir. 10w-40 bu yağ tam sentetiktir ve benim şöyle bi deneyimim var eski motorumdan.. devamlı bp kullanıyordum bp yarı sentetikti, bu yağı koyduğumda birde baktım motor eskisinden çok daha sessiz oldu, o kadar harika oldu ki sonrasında hep shell ile devam ettim, daha sessiz olması ne demek sizce mantıklı düşününce ? Sürtünme motor çalışırken daha az oluyor ve motor daha da sesiz çalışabiliyor. Bu da otomatikman motoru daha iyi koruyabiliyor..
cevap için teşekürler..
-
26 Ekim 2008, 19:15
ark..lar bi sorum var.. benzin musluğunu off konumuna getiriyorum, denemek için.. bakalım kaç dk çalışacak ve stop edicek, musluğu on konumuna aldığımda tekrar rahatlıkla çalışabilecekmi diye. Fakat aşağı yukarı 5-6 dk musluk kapalıyken gaz vere vere çalıştırdığım halde stop etmediğini fark ettim, acaba benim benzin musluğum mu arızalı yoksa benzin hortumunda vs kalan benzin ile bu kadar uzun çalışabiliyormu ? Yani bi kaç dk daha bekleseydim acaba stop edermiydi =? Ne dersiniz ?
-
27 Ekim 2008, 17:50
selam arkadaşlar
cbf 150 ler için uzun ön cam tavsiye edermisiniz? yüksek süratte kayda değer bir fayda yaratıyor mu acaba?
50 ytl ye yapan bir yer buldukta
teşekkürler
-
27 Ekim 2008, 18:32
2.el temiz cbf 150 veya ybr 125 aranıyor(istanbul)
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
27 Ekim 2008, 18:35
Ne kadar hız yapabiliyorsunuz ki?. Bence güzel durmuyor daha uzun camlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler