HDR için -1 notr ve +1 pozlama ile 3 foto çekmen lazım ve onları birleştireceksin
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
06bluedragger ;
Dostum boşuna gitmiş olma !
Yeni öğrendim eniştem emekli olmuş ..
Dostum beni dinle Pirelli al ..
evet teknik tam olarak böyle ama tek karedende hdr fotolar yapılabilir Tek bir kare çekim yapılıp, ps de -2, 0 ve +2 EV'ler elde edilerek da HDR yapılabilir. ama tabiki gerçek HDR nin tadını tutmaz. bu fotolar tek kareden HDR yapılmıştır. ps ile 0 ev değeri olan orjinal karenin -2 ev ve +2 ev değerinde kopyalarını oluşturup üstüste bindirerek yapılmıştır.
CBF 150 de kararsız kalanlara kapak olsun
[B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]
06bluedragger ;
Ne yapalım ya ..
Eniştem Antalya'lı yılda bir belki konuşuruz ..
Aradım sordum maalesef emekli olmuş ..
Ama bu güzel seçiminden dolayı tebrik ederim seni ..
neyse boşwer bunları..
bir abimiz çin malı motoruna otomobil farı uydurdu ve gayet sorunsuz mükemmel aydınlatıyor bende o farın aynısından monte edicem görmelisin harika bişiy önümüz geceleyin yaktığımızda gündüz gibi oluyor..
xenondan vaz geçtim çünkü sadece kısa takacaklar 90 ytl beni aydınlatması tatmin etmedi uzun kısa taktırsam bu sefer de problemli çalışıyormuş bende otomobil farı takıcam casper07 abimizin uydurduğu farın aynısından..
cyclone uzaktan kumandalı (marş özellikli) alarm montaj dahil 50ytl..
arkadaşlar zincir munafaza tvs ninkini uyarlıyorlar galiba bilginize.
özel mesajı aldınmı ugur abi
Arkadaşlar cbf 150'ye devir göstergesi eklenmesi hakkında bilgisi olan varmı ?
Zor ve pahalı mı bir olaydır . Devir göstergesinden verim alabilirmiyim (doğru deviri gösterip göstermemesi)
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Herkese selam 15 temmuz 08 de bende bir CBF 150 sahibi oldum,siteyi yeni keşfettim,hemen hemen forumun tamamına yakın sayfayı okudum,çok faydalı bilgiler edindim,deneyimini yazan arkadaşlara teşekkurler.herkese kazasız günler...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Xenon uygulaması yapan biride çıksada nasıl yapıldığını öğrensek yada yapılabilecek biryer?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
ben fazere taktım satan arkadaşla birlikte,ama onun ampulü H7 tipinde,cbf150 nin far ampulü balon tipte bir ampul,duyu H1,H3,H4,H7 vs. tipinde değil,sanırım en uygunu H4 (yani uzun kısa aynı ampulde) kiti duy yatağında modifikasyon yapılarak uydurulabilir,deneyen olursa bende faydalanırım deneyimlerinden,çünkü bugün bende 2009 model kırmızı bir cbf150 aldım
ozgurakman ;
Ne demek istedin dostum ?
Maksadın sadece mesaj sayısını yükseltmekse bu topici kirletme lütfen ..
Arkadaşlar kısmetse yarın veya pazar günü honda servisine gidiyoruz , cbf'yi yakından görmek için. Çekebilirsem fotoğraf ve video burada yayınlarım.
umarım test sürüşününe izin verirler
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)