Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Eylül 2008, 00:59
ozzy73 adlı üyeden alıntı
yav ya 10 ytl ya 12 ytl olacak..unuttum şimdi markası mobil.
gel kıvranma gel sanada alalım bi cbf
yok ben ybr den memnunum servis 20 ytl aliyor bendenyag degişimi için...motoru degiştirirsem apache alirim ybryide cbf 150yide tokatliyor ama frenleri zayif tabi bizim motorlara göre bu .... bu gün bide 120 km yi tam görmüşüm bu ikinci oldu daha cok sevmeye başladim motorumu
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
-
29 Eylül 2008, 01:03
-
29 Eylül 2008, 01:04
ozzy73 adlı üyeden alıntı
sen motorundan memnunsan sorun yok zaten
cbf de ybr de iyi motordur
aksini söylemek bilgisizlik olur zaten
abi gel bizim carrefour gezimize bi yorum yap yari yagmur altinda yarisi kuru havada biz gezi oldu
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
29 Eylül 2008, 14:57
-
29 Eylül 2008, 15:37
sedat_57 ;
Hössttt...noluyo yaw..Hondayımı kötülüyon ? ..
-
30 Eylül 2008, 14:38
ark..lar sizlerin ve sevdiklerinizin bayramını kutluyorum.
bu arada ark..lar ana sayfaya nasıl forum başlığı açıyoruz ? daha öncede sormuştum ama kimse cevaplamadı. Pls bilen varsa yazsın..
-
30 Eylül 2008, 22:03
selam
bir kaç gün önce ben de bir cbf 150 satın alarak aranıza katıldım..yalnız bir problemim var aynalar arkayı göstermekte oldukça kötü..bir arkadaşım bu aynaların daha uzun aynalarla değiştirilebildiğini bu aynaları eminönü tarafındaki motosikletçilerde ucuza bulabileceğimi söyledi..daha önce böyle bir ayna modifiyesi yapan varmı?
cevaplar için teşekkürler
-
30 Eylül 2008, 22:15
frustrated adlı üyeden alıntı
selam
bir kaç gün önce ben de bir cbf 150 satın alarak aranıza katıldım..yalnız bir problemim var aynalar arkayı göstermekte oldukça kötü..bir arkadaşım bu aynaların daha uzun aynalarla değiştirilebildiğini bu aynaları eminönü tarafındaki motosikletçilerde ucuza bulabileceğimi söyledi..daha önce böyle bir ayna modifiyesi yapan varmı?
cevaplar için teşekkürler
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.Allah Kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin.Ben de iilk aldığım günlerde aynaların darlığından sıkıntı çektim ancak zamanla alıştım şimdi rahatlıkla kullanabiliyorum sende zamanla alışırsın
-
30 Eylül 2008, 23:29
ethemm76 adlı üyeden alıntı
ark..lar sizlerin ve sevdiklerinizin bayramını kutluyorum.
bu arada ark..lar ana sayfaya nasıl forum başlığı açıyoruz ? daha öncede sormuştum ama kimse cevaplamadı. Pls bilen varsa yazsın..
Hepinizin bayramını kutluyorum.
ethemm76 ; anasayfada başlık açamıyorsun.Forumda motosohbet,motosiklet modelleri,teknik bilgiler ve gezi yazıları bölümlerinde açtığın başlıklar anasayfadada görünür.Bu kadar basit.
-
30 Eylül 2008, 23:34
paradoks motorun güzelmiş koruma demirlerin cizik yanmı yattı
-
01 Ekim 2008, 00:50
sakinseytan adlı üyeden alıntı
paradoks motorun güzelmiş koruma demirlerin cizik yanmı yattı
Sorma ya motor yeni geldikten sonra bir babam bir de kardeşim yatırdı
Nazarlık onlar.
-
01 Ekim 2008, 23:40
-
02 Ekim 2008, 00:45
csem66 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.Allah Kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin.Ben de iilk aldığım günlerde aynaların darlığından sıkıntı çektim ancak zamanla alıştım şimdi rahatlıkla kullanabiliyorum sende zamanla alışırsın
merhaba arkadaslar,
cbf150 kullanicisiyim. motorumdan su anda kadar cok memnun kaldim. yalniz aynalarin verdigi gorus acisi beni de rahatsiz ediyor. trafikte arkayi iyi gorememenin sakasi olmayacagi icin aynalari bende degistirmek istiyorum.
ankara'da efe honda orjinal aynalar disinda cbf150'ye uygun ayna satmadigini soyledi. daha once cbf150'ye, ybr125 aynasi takanlar oldugunu okumustum. bu konuda bilgisi olan var mi? yedek parca satan yerlerden alabilecegimiz cbf'ye uyan ve yeterli gorus saglayan bir ayna markasi bilen var mi?
cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
-
02 Ekim 2008, 03:34
demir_at adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaslar,
cbf150 kullanicisiyim. motorumdan su anda kadar cok memnun kaldim. yalniz aynalarin verdigi gorus acisi beni de rahatsiz ediyor. trafikte arkayi iyi gorememenin sakasi olmayacagi icin aynalari bende degistirmek istiyorum.
ankara'da efe honda orjinal aynalar disinda cbf150'ye uygun ayna satmadigini soyledi. daha once cbf150'ye, ybr125 aynasi takanlar oldugunu okumustum. bu konuda bilgisi olan var mi? yedek parca satan yerlerden alabilecegimiz cbf'ye uyan ve yeterli gorus saglayan bir ayna markasi bilen var mi?
cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
waLLa bende kaLıpLıyım arkayı qörecem die canım Çıkıyo Bi sonuc buLmamız Lazım Buna..
-
02 Ekim 2008, 21:56
ark..lar dikkat, motor koruma demiri..motoroun altına bakarsanız eksozdan daha yukarıda, yani kaldırıma indir çıkar veya çok yüksek bi kasis geçişi esnasında altını sürterseniz, eksoza sürtünüyor, benim eksoz bu yüzden biraz ezildi, motor koruma demirinin eksozdan 0,5 veya en faza 1 cm aşağıda yapılması bunu engelleyebilirdi, sanırım yetkililer bunu düşünmemişler..
-
02 Ekim 2008, 22:00
ben de 1-2 defa vurdum eksozu
-
02 Ekim 2008, 22:18
-
02 Ekim 2008, 23:48
chatkut adlı üyeden alıntı
aynalarında şikayetçi olanlar biraz uğraşıp uygun açıyı ayarlasınlar...sadece ayna kolunun üzerinde aynanın takılı olduğu oynar kısımla oynamak kesin sonuç vermiyor...aynanın gidona bağlandığı noktadaki civataları da açıp ayna kolunu biraz daha ileri ittirin daha iyi bir görüş açısı elde edeceğinize eminim...sonuçta aynlar yeterli boyutta bence...ayarladıktan sonra yine şikayetçi olursanız araba ufak yuvarlak aynalardan aynanızın içine yapıştırın kör nokta sorununu halledebilirsiniz bu şekilde...ben cbf ile vedalaştım artık 1 ay kadar oldu ama burada 21bin km kullandığım cbf tecrübelerimi ve bildiklerimi aktarmaya dewam edeceğim
şimdi er5 kullanıyorum ve bu motorun aynalarıda harika değil ama doğru ayarı yapınca gayet yeterli oluyor...çözüm ele anahtarı alıp civataları söküp farklı ayarlarda aynaları denemek
gidon ustundeki baglanti noktalari ile oynama isini yapmistim. ayna kollarini olabildigince disariya bakacak sekilde ayarlardim ama gene yeterli gorus vermiyor.
arkayi gorebilmek icin aynaya bakarken saga sola egilmek gerekiyor.
ayna kollarini bir mengeneye tutturup, yeterli gorusu verecek sekilde egmek geciyor aklimdan.
-
03 Ekim 2008, 11:14
para verip yeni farklı aynı almaktan daha mantıklı, el emeği en azından...bi dene bakalım
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
03 Ekim 2008, 12:12
demir_at adlı üyeden alıntı
gidon ustundeki baglanti noktalari ile oynama isini yapmistim. ayna kollarini olabildigince disariya bakacak sekilde ayarlardim ama gene yeterli gorus vermiyor.
arkayi gorebilmek icin aynaya bakarken saga sola egilmek gerekiyor.
ayna kollarini bir mengeneye tutturup, yeterli gorusu verecek sekilde egmek geciyor aklimdan.
aynaları eğersen üzerindeki krom kaplamalar atabilir.
eger iyi görüş almak istiyorsan ybr aynası almanı tavsiye ederim, kullanalar görüş iyi diyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)
Bu Konudaki Etiketler