[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]Honda Cbf 150[/FONT][/COLOR]
kılbaz bilgiler için sağol. ben motorla uzun yol yapmayı severim, gezmeye çıktım mı 70-80 km'lik bir yere gidiş-dönüş yaparım (genellikle iki kişi) ekonomik nedenlerle de 100'lük-125'lik motor kullanıyorum. yani şöyle selesi geniş, az yakan, az titreyen, eksozu bağırmayan, uzun yola gelen bi motor lazımdı sanırım bulduk ha bu arada lastikler tubeless mi acaba?
Bir daha hangi ana doğurur bizi?
valla güzel yorumlarınızı okudukça yerimde duramıyorum, ben şimdi hemen izmir yükseliş'e gidip yakından bi inceleyim şunu, hem de ödeme şartlarına bir bakalım... hadi kazasız sürüşler.
Bir daha hangi ana doğurur bizi?
ginger resimler güzel fakat motorda pismiş doğrusu kargocu motoru falanmı? N70 i gene konuşturmuşsun saygılar
lezzet gider,mesuliyet kalır...
valla bende forumda kullanan arkadaşın yorumunu yazdım buraya 140 yapar demiş evet belki 140 yaparda bu süratte tutunamaz Uzun mesafe 140 ile gidemez ama cbf 250 gidebilir belki.
Birde cbf 150 e5 de iki araç arasında kaldığında rahatlıkla gaz verip oradan sıyrılabiliyormu? Çünkü yrb kullanan bir arakdaş bu konuda zorlandığını ve tehlike atlattığını söyledi.öyle dedikten sonra bende cbf 150 ninde yetersiz geleceğini ve 250cclere bakmaya basladım acaba cbf 150 bu konuda yeterlimidir? Böyle bir durumda karşılaşan varmı?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
arkadaşlar şu cbf 150 özellikleri beni çok etkiledi.Tam aradığım motora benziyor.Bahara kadar beklemek zor olacak Acaba kullanan arkadaşların yakıt ekonomisi hakkında hesapları nedir?2 lt/100 km doğruluk arzediyormu?
Arkadaşlar sirkecide uzun uzun inceledim motoru ve hayran kaldım.devir göstergesi eksikliği falan gitti aklımdan.Son derece kaslı,kesinlikle iri bi motormuş tereddütler son buldu aklımda.Yavrusu gibi durmasından korkuyodum ama beygir ve kalın lastik avantajını saymassak cbf250 den her açıdan üstün çıktı motor.Pazartesi hemen alıyorum motoru ve ayrıntılı bi inceleme (bol fotolu)gelicek yakında.
saol kılbaz verdiğin bilgi için.Bu şartlarda bu motorun menzili rezervini saymasak bile 450-500 km olması gerek?
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
evet gerçekten de arka çamurluğun orda fazladan sinyal var ama bu motor ginger ın olmadıgından sanırım nasıl takıldıgını anlatamaz
bencede cok gereksiz bir hareket olmuş oraya sinyal..
ayrıca bu motorlarını bukadar kirli kullananlara da sinir oluyorum...
temizle kardeşim demi ne var yani.
arkadaşlar şu cbf 150 yi o kadar övüyosunizki , bunun sonucu malesef bu motorun fiyatı önlenemez bir yükselişe geçebilir Ben kesin kafaya taktım cbf 150 alacam.Fakat arkadaşlar biraz daha sessiz olun şiişşşt bu fiyat güzel coşmasın bayiiler
Bu arada netten hindistanda kullananların yorumlarını da buldum cbf 150 ile ilgili.ingilizce ve motorun ismi UNICORn olarak geçiyor.Birkaç kişi 2004 te almış motoru 27000 km yol yapmış ve hala ilk günkü gibi motorum şeklinde yorumlar yapılmış.Bilgilerinize...
selamlar arkadaşlar ben debu forumun müptelasıyım emeği geçen herkese selamlar teşekkürler eee sıra bize geldi elimizden geleni yapalım dedik bilmiyorum daha evvel verildimi ama ben yinede kapsamlıteknik detaylı(ingilizce)video linkini veriyorum.Lütfen ingilizcesi olan arkadaşlar önemli yerlerini bize aktarsın
http://www.honda2wheelersindia.com/u.../downloads.asp
Bu YÜz Korumasi İÇİn Maskeler KaÇa Satilio Bİlgİsİİ Olan Varmi Bİde Zİncİr İÇİn KauÇuklu YaĞ Alicam Onlarin Fİyati Nedİr Onu Soracam Bİrde Fİleler Nekadar Onuda Soracam Baya Sordum Bİlgİlendİrmenİz DİleĞİyle
Yazın binecem demedim be kanka, marta ehliyet gelene kadar kampüs içi turları, ondan sonra ver elini İstanbul. Sen hazırla ortamı ben geliyorum
Motorum henüz gelmedi ama geldiği gibi bolcana fotoğraflı bir hoşgeldin partisi yapıcam çocuğuma, bekleyin, az daha sabredin. Ben de artık Honda klübündeyim
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
abi hiç dedikoduda yaptırmıyorsunuz ya...yakaladın...Senin motoruna ben senden daha çok sevinirim...Ama bu kazaları duyduktan sonra yine soğumaya başladım kanka be...Sizin gibi değerler kolay yetişmiyor...Ha ben değer değilim abi diyosan bilemem...
Sizler birer evladsınız kanka...Arkanızdan çok yürekler dağlanır...yani demoralize etmek istemem ama kaza yapmadanda akıl başa gelmez...ben yaptım...biraz duruldum...artık eskisi gibi motosiklet heyecanım kalmadı...olmasada olur diyebiliyorum artık...
Allah hayırlı sürüşler kazasız günler verrsin hepinize...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaşlar beşiktaş ta bilen bilir kanyon adında dağcılık malzemeleri satan ufak bir dükkan var..aslında üretim yeri ama perakende de satıyorlar..
orada polar balaklavlar var cok ucuz fiyata 8ytl..ve kaliteli gerçekten..
ayrıca termal içlikler alt üst hepsi mevcut. bu soguk ış gunlerinde üşümeye deymez inanın. ben bu içliklerden kullanıyorum üzerine de bir kot inanın sıcacık gidiyorsunuz....
bunun gibi ufak tefek ama hayati aparatlari bulabilirsiniz.
yerini merak eden olursa seve seve tarif ederim.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)