arkadaşlar ellerinize sağlık yorumlar için teşekkür ederim daha fazla yorum almak daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorum çünkü kara cbf 150 çarşamba elimde motorun parasını verdim işlemlere başladılar çarşamba elimde..
şimdi ortalama
60 ykr 80 ykr gibi yakıt tüketimi olduğunu söylüyorlar (rodajı bitmiş)
rodajı bitmemiş yada yeni bitmiş olanları 90 ykr 110 ykr yaktığını söylüyorlar..
yakıt tüketimi hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak istiyorum..
motorun üst kapağının üstünde aliminyum boru var kapaktan çıkıyor geri dönüşüm kutusuna benzer bir parçaya giriyor(şu çin malı vitesli motorlardaki geri dönüşüm sistemine benziyor) bu motorda geri dönüşüm sistemi varmıdır..
lastiklerinin yol tutuşu zayıf diyorlar ve tubeless lastikleri varmış..
max hızı rodajı yeni bitmiş olanlarda yani 5000km ye kadar olanlar 110 u zor gördüklerini söylüyorlar ama 10.000km yi devirenler 130 - 140 km gibi hızlara ulaştığını söylüyorlar..
far ampulundan ziyade başka bir sorunu varmıdır..
hep mış,, miş,, muş lu kelimeler kullandım çünkü bende başkalarının yalancısıyım vitesli motor olarak tecrübem çok var bu motorda gayet hoş ve güzel geldi parasını ödedim palakamın çıkmasını bekliyorum yaşadığınız problemleri yazarsanız bende başıma geleceklerden haberdar olurum herkese teşekkürler tekeriniz düz bassın..