Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı warlordx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cok tesekkur ederim ama ben kağıthanedeyim bana yakın tavsiye edebileceğiniz baska biryer varmı
    o zaman istinyedeki pazarbaşı hondaya gidebilirsin.
    98 Beygir.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    cok tesekkur ederim ama ben kağıthanedeyim bana yakın tavsiye edebileceğiniz baska biryer varmı
    dostum bende beylikdüzün de yim taa burdan gittim ümraniye ye gerçekten mükemmel bi servis bundan sonra hep oraya gidicem..
    illaki avrupa yakası olsun diyosan,cihanın dediği istinyedeki pazarbaşı honda..
    ikitelli deki (istoç)honda anes motor..bide şirinevler de var e-5 üzerinde ataköy metronun karşısında.

ilginiz için cok tesekkur ederim ama bisey daha sorucam bu yenikoydeki servisi biliyormusunuz hiç gideniniz varmı motoru ordan aldık die bi ayrıcalığımız olurmu orda die merak ediyorum bu servisi bilen arkadaslar yazarsa cok memnun olucam.
    yenikoydeki servis içinde yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar bırde ilk bakım 1000km de oyle deyilmi bazıları 300 de bir yağ deiştir falan diyor ? simdiden tesekkurler.

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    ilginiz için cok tesekkur ederim ama bisey daha sorucam bu yenikoydeki servisi biliyormusunuz hiç gideniniz varmı motoru ordan aldık die bi ayrıcalığımız olurmu orda die merak ediyorum bu servisi bilen arkadaslar yazarsa cok memnun olucam.
    yenikoydeki servis içinde yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar bırde ilk bakım 1000km de oyle deyilmi bazıları 300 de bir yağ deiştir falan diyor ? simdiden tesekkurler.
    İlk bakım 1000km'de. Sonra 2000'de yağ değişimi, 4000'de bakım+yağ, 6000'de yağ, 8000'de bakım+yağ.....

Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk bakım 1000km'de. Sonra 2000'de yağ değişimi, 4000'de bakım+yağ, 6000'de yağ, 8000'de bakım+yağ.....
    ilk binde yağ deişmiyormu .ilk binde bakım masrafı ne tutar ?

Motosikleti
    düsünüyorum yakın zamanda

cbf 150

arkadaşlar cbf 150 4000 lik bakım yaptırdım motor iki debir stop ediyor ayrıca gaz acarken stop edib eksoz patlıyor bilgisi olan akadaşlar varmı

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2000 de yağın değişmesi biraz fazla değilmiBakımları 1000-4000-8000km diye gidiyor.

Buarada cbf 150 forumu iyice gerilere düşmüş.Nerde o eski havası cbf den baska herşeyin konusulduğu zamnalar apachilerle yrblerle yarıştığımız videoların konduğu zamanlar.Şimdi gerçekten yazanlarda gitmiş.Issız kalmıs buralar
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Her bakımda yağ değişiyor. 1000 bakımında da değişiyor.

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    Alıntı chk53 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar cbf 150 4000 lik bakım yaptırdım motor iki debir stop ediyor ayrıca gaz acarken stop edib eksoz patlıyor bilgisi olan akadaşlar varmı
    4000 bakımında subap ve karbiratör ayarı yapılıyor, galiba senin ayarı iyi tutturamamışlar tekrar git servise anlat . hallederler.

Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2000 de yağın değişmesi biraz fazla değilmiBakımları 1000-4000-8000km diye gidiyor.

Buarada cbf 150 forumu iyice gerilere düşmüş.Nerde o eski havası cbf den baska herşeyin konusulduğu zamnalar apachilerle yrblerle yarıştığımız videoların konduğu zamanlar.Şimdi gerçekten yazanlarda gitmiş.Issız kalmıs buralar
    kambersiz düğün olurmu...cbf150 topiği metehan olmayınca anca bu kadar koruyor popilerliğini

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    arkadaşlar cbf 150 ye hızı arttırmak için yapılan ön dişli büyültmek veya arkayı küçültmek gibi değişikliğin yerini bire bir tutabilecek bir değişiklik var, ben 2 sene mondial kullandım bu değişikliği ondda yaptım, arka lastik 130x60x13 tü orjinali, 130x70x13 ile değiştirdim, yani canttan lastiğin yüksekliği, yani çapı 1 cm daha yükseldi, hızım da 10-15 km/h gibi arttı, yani orjinal lastikle örneğin: 7000 devirde 90 yapan motor, değiştirdiğim lastikle aynı devirde 105-110 yapmaya başladı. bu değişiklikle benzin tasarrfu da sağlamıştım. 100 km de 4 lt ortalama tüketim, 3,5 lt den aşağı düşmüştü. cbf 150 alıcam inşallah 2-3 ay sonra, dişlilerle oynamadan aynı şekilde arka lastiği değiştirerek, daha geniş ve çap olarak yüksek bi lastik takarak, dişli değişikliği ile aynı anlama gelen bu modifiyeyi yapmak istiyorum. uygunmudur cbf 150 nin arka cantı ? Ebat olarak daha farklı, daha geniş ve yüksek lastik takılabiliyormu ? ben aldığımda dişli değişikliği yerine böyle bi değişiklik yapmayı düşünüyorum. Birde şunu merak ediyorum. orjinal arka lastik oldukça ince, virajlarda yeteri kadar güvenlimi, gerektiği kadar yatırabiliyormusunuz o lastikle ? yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

arkadasalar kuryelik yapmak istiyorum bu işi yapan arkadaslarla tanısmak bilgi alısverısınde bulunmak isterdim sizce zorlukları neler nekadar zamanda alısırım nekadar kazanabilirim merak ediyorum birde nasıliş bulurum msn adresim
    i_m_parator@hotmail.com

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    cbf çiler uyuyormuyuz yaw arka lastik farklı ebat değişikliği ile ilgili yazıma yorum yapmayacakmısınız. derin bir araştırma içindeyimde 2-3 ay içinde bi cbf 150 alıcam. 3 ay nasıl gececek bilmiyorum, oldukça sabırsızım açıkçası. cevaplarınızı sabırla bekliyorum.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    cbfçi arkadaslara bir sorum olacak benim... sahibinden.com'da 10623576 numarali ilanin sahibiyim... bu gün birisi malil göndermiş mailde aynen şunlar yaziyordu....11/07/2008 trafiğe çıkışlı 1300 km de kırmızı renk pırıl pırıl kazasız belasız honda cbf 150 motorsikletim ile takas düşünürmüsünüz noter satış masrafları size ait olarak.... Bu şekilde bir msj geldi ben takas düşünmedigim için reddetmek zorunda kaldim arkadasi fakat aklimdada şüpe kaldi...NEDEN ybr diye şimdi size soruyorum...
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Merhaba arkadaşlar. İş yogunlugu nedeni ile siteye ugrayamaz oldum. Zaten de kimse bişi yazmaz olmuş. CBF 150 nin sorunsuz bi motor oldugu kesin. Aramızda kimse sıkıntıda oldugunu yazmıyor SOS vermiyor. Demekki hepimizin motoru sorunsuz... Bu arada 10000 KM yi devirmek üzereyim. Sorunsuz Cok sükür...... Hepinize nice sorunsuz Km ler diliyorum... MOtorunu yeni alanlara da hayırlı olsun. Sedat kardeş Burda kimse Ybr demiyor. O arkadaş CBF ile Ybr yi takas düşünüyorsa bunun sebebini ona sormak gerekir. Neden Ybr diye.... Bu iki motorun sayfalarca süren tartışma topigi var ve burada cogunluk CBF diyor....
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar. İş yogunlugu nedeni ile siteye ugrayamaz oldum. Zaten de kimse bişi yazmaz olmuş. CBF 150 nin sorunsuz bi motor oldugu kesin. Aramızda kimse sıkıntıda oldugunu yazmıyor SOS vermiyor. Demekki hepimizin motoru sorunsuz... Bu arada 10000 KM yi devirmek üzereyim. Sorunsuz Cok sükür...... Hepinize nice sorunsuz Km ler diliyorum... MOtorunu yeni alanlara da hayırlı olsun. Sedat kardeş Burda kimse Ybr demiyor. O arkadaş CBF ile Ybr yi takas düşünüyorsa bunun sebebini ona sormak gerekir. Neden Ybr diye.... Bu iki motorun sayfalarca süren tartışma topigi var ve burada cogunluk CBF diyor....
    peki niye takas isteyebilir benim motorum 17 bine yaklaşti arkadasin ki 1300 kmde....ayrica üste fark bile istemiyor alim satim masraflarini siz karşilayin tamam diyor..

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Cbf'nin yanında Ybr'ye laf düşmez..

Neden diyorum çünkü 2 motoruda kullandım..kullanmasam böyle konuşmazdım..

Cbf'yi sattık ama gönlümüz Cbf'yle..

Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı mondializzet100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbf'nin yanında Ybr'ye laf düşmez..

Neden diyorum çünkü 2 motoruda kullandım..kullanmasam böyle konuşmazdım..

Cbf'yi sattık ama gönlümüz Cbf'yle..
    cbf ile bende metehanin motoruya bi tur atmiştim birde bi arkadasimin kiyle o şekilde binme sansim oldu ybrden daha konforlu daha kalipli inkar etmiyorum sessiz.. vs..vs

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    sedat_57 ;

Kafanı yorma performans konusunda da yarışırız..

cbf 150 motosikletin sesi insanı kendisine aşık ediyor ya ne harika bir motor anlat anlat bitmez

Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı mondializzet100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sedat_57 ;

Kafanı yorma performans konusunda da yarışırız..
    sen benim yorumlarimi okumuyon galiba ybr 125 sayfasinda cbf in beni geçtigini...ben öyle yok ben gecerim yok tokatlarim yok parcalarim diyen tiplerden degilim beni geçmek isteyene yol veriririm

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)

Bu Konudaki Etiketler