Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Alıntı mondializzet100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vardır bir sorun motorda.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyatı cihan abi biliyor yazmıştı galiba. 65 ytl demişti. nereden aldığını ona da sor. Bulsam bende alacam 3 aydır arıyorum yok piyasada

işte buraya yazmış
    ege gezisine çıktığımda orjınal duro lastigim antalya dan sideye giderken bir kaç yerinden aynı anda şişme ve balon yaptı, bende antalyaya geri dönerek antalyadaki honda bayisine gittim, honda bayiside anlaşmalı bir lastik bayisine gönderdi beni pirelli bayisi idi.
    650 ytl ön lastiği aldım arkayı da alıcaktım ama şimdilik yok dedi.

antalya michelin,pirelli bayisi
    98 Beygir.....

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    hmmm. demekki istanbuldaki bayilerde de olmalı bu lastik. Ayrıca bu balon yapma sorunu garanti kapsamında. Garantiden değşiyor zaten. Bir arkadaşımın başına gelmişti, honda müşteri hizmetlerini aradı değiştiler.
    Galiba benim lastiğinde başına gelecek. Ben şimdiden lastik bakıyorum önümüz kış

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    yakında motorumu satıp cbf 150 ile aranıza katılacağım..

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    Alıntı mondializzet100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4 silindir yazmış

bu paraya bu motor asla satılmaz neyi olursa olsun...başka problemleri var muhakkak motorun
    Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4 silindir yazmış

bu paraya bu motor asla satılmaz neyi olursa olsun...başka problemleri var muhakkak motorun
    Tip olarak da super sport demiş. Sonra Araba alaacagımdan satmak zorunda kalıyorum diyor ardında takas da olur diyor.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tip olarak da super sport demiş. Sonra Araba alaacagımdan satmak zorunda kalıyorum diyor ardında takas da olur diyor.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
    süper sport demesi harika olmuş.....

Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süper sport demesi harika olmuş.....
    aykan hocam avatarındaki teker yapan senmisin
    senin tarzına benzettim, tekeri kaldırdıktan sonra kafayı eğip bakmış ne kadar yerden kestim diye
    Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.

Motosikleti
    Honda pcx125
    bugun motorun yagini degistim. 25 lira gitti. 15/50 yağ koydum mobil. tapayi açana kadar canim çıktı. boru anahtariyla söktüm.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    bugun motorun yagini degistim. 25 lira gitti. 15/50 yağ koydum mobil. tapayi açana kadar canim çıktı. boru anahtariyla söktüm.
    ben elf marka yag kullaniyorum 15 50 13 ytl gayet memnunum...
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Honda pcx125

deneme

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    aykan hocam avatarındaki teker yapan senmisin
    senin tarzına benzettim, tekeri kaldırdıktan sonra kafayı eğip bakmış ne kadar yerden kestim diye
    yok tarzım tabide hiç dikkat etmemişim ölemi bakıyo sahiden bu ben değilim ikizim

benziyoda dimi

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    hmmm. demekki istanbuldaki bayilerde de olmalı bu lastik. Ayrıca bu balon yapma sorunu garanti kapsamında. Garantiden değşiyor zaten. Bir arkadaşımın başına gelmişti, honda müşteri hizmetlerini aradı değiştiler.
    Galiba benim lastiğinde başına gelecek. Ben şimdiden lastik bakıyorum önümüz kış

evet istanbulda da var ama benim lastigimiz balon yaptıgı gün ege gezisinde antalya da idim ve antalyadaki honda bayisi bizde lastik ömrü 8000 km kadar dedi, 8000 km den sonraki lastikler garantiye girmiyor dedi,
    benim motosiklette zaten 19000 km de idi ve lastikciye gittim ve ona dedim garantiye girmiyormu diye, arkadaşda saolsun benimle ilgilendi ama işe yaramadı
    bana sen al bu lastigi istanbula götür, ben sana fiş yazıyıyım bu laztik için faturalı dedi,şimdi aldıgın lastigin parasını vericen istanbula gidince bu balon yapan lastigi verir, faturayı da verirsin ücretini geri alırsın dedi,
    olur dedim ama

sonra dedim şimdi bu lastigi kim taşıycak 1000 km boyunca,
    boşver dedim attım lastigi, zaten o lastigin ücretini ben çoktan almıştım hemde arka lastik parası da cebimde idi..

çünkü ben motoru garantiden çıkardım,servis benim herşeyini ben yapıyorum zaten garantinin bitmesine de şurda 5 ay kaldı.
    ee 20000 km ye geldim en son 8000 de gittim sonrası 12 bin var, 16 bin var, 20 bin var her biri 50 ytlden eder 150 ytl bu da benim lastik param ile birgünlük gezi param
    98 Beygir.....

Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    benziyo aykan benimde aklımda kalmış senin teker resimleri ondan benzetmiştim...yanılmamışımm

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    benziyo aykan benimde aklımda kalmış senin teker resimleri ondan benzetmiştim...yanılmamışımm
    böyle yapmak hoşuma gidiyor acayip zevkli bi duygu çocuklar evde denemesinne alemdesenin cbf kaç km oldu?

Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    20bin küsür...geçen er6 ile takasa girdim üstüne verecektim sonra karısı izin vermemiş takas yapmasına motor istemiyomuş ayrılamadık yine cbften yola dewam

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    20bin küsür...geçen er6 ile takasa girdim üstüne verecektim sonra karısı izin vermemiş takas yapmasına motor istemiyomuş ayrılamadık yine cbften yola dewam
    bence fena alet değil cbf 20000 ha maşallah ya herşeyin başında parçalar çok ucuz büyük konforlu ama işçilik malzeme zayıf...ben satıp innova aldığımda delirdinmi dedi herkes ama şu an okadar memnunumki motorumdan zaten yedek motor olarak aldım büyüğünü alınca innova kalacak su an cbf500 600 veya fazer bakıyorum kafama yatan olursa olacak inşallah ..er 6 da olabilir

arkadaslar motorumu istanbul yenikoyden aldım ve ayrıca servisleride var malum biliyorsunuzdur servis için iyilermidir servis için ne tavsiyede bulunursunuz ...
    (mtorum cbf 150 tabiki)

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    Alıntı warlordx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar motorumu istanbul yenikoyden aldım ve ayrıca servisleride var malum biliyorsunuzdur servis için iyilermidir servis için ne tavsiyede bulunursunuz ...
    (mtorum cbf 150 tabiki)
    motorun hayırlı olsun..istanbul daki en iyi servis, ümraniyede D&B motor honda yetkili servisi tavsiye ederim.

Alıntı ozzy73 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun hayırlı olsun..istanbul daki en iyi servis, ümraniyede D&B motor honda yetkili servisi tavsiye ederim.
    cok tesekkur ederim ama ben kağıthanedeyim bana yakın tavsiye edebileceğiniz baska biryer varmı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)

Bu Konudaki Etiketler