ege gezisine çıktığımda orjınal duro lastigim antalya dan sideye giderken bir kaç yerinden aynı anda şişme ve balon yaptı, bende antalyaya geri dönerek antalyadaki honda bayisine gittim, honda bayiside anlaşmalı bir lastik bayisine gönderdi beni pirelli bayisi idi.
650 ytl ön lastiği aldım arkayı da alıcaktım ama şimdilik yok dedi.
antalya michelin,pirelli bayisi
98 Beygir.....
hmmm. demekki istanbuldaki bayilerde de olmalı bu lastik. Ayrıca bu balon yapma sorunu garanti kapsamında. Garantiden değşiyor zaten. Bir arkadaşımın başına gelmişti, honda müşteri hizmetlerini aradı değiştiler.
Galiba benim lastiğinde başına gelecek. Ben şimdiden lastik bakıyorum önümüz kış
yakında motorumu satıp cbf 150 ile aranıza katılacağım..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
bugun motorun yagini degistim. 25 lira gitti. 15/50 yağ koydum mobil. tapayi açana kadar canim çıktı. boru anahtariyla söktüm.
evet istanbulda da var ama benim lastigimiz balon yaptıgı gün ege gezisinde antalya da idim ve antalyadaki honda bayisi bizde lastik ömrü 8000 km kadar dedi, 8000 km den sonraki lastikler garantiye girmiyor dedi,
benim motosiklette zaten 19000 km de idi ve lastikciye gittim ve ona dedim garantiye girmiyormu diye, arkadaşda saolsun benimle ilgilendi ama işe yaramadı
bana sen al bu lastigi istanbula götür, ben sana fiş yazıyıyım bu laztik için faturalı dedi,şimdi aldıgın lastigin parasını vericen istanbula gidince bu balon yapan lastigi verir, faturayı da verirsin ücretini geri alırsın dedi,
olur dedim ama
sonra dedim şimdi bu lastigi kim taşıycak 1000 km boyunca,
boşver dedim attım lastigi, zaten o lastigin ücretini ben çoktan almıştım hemde arka lastik parası da cebimde idi..
çünkü ben motoru garantiden çıkardım,servis benim herşeyini ben yapıyorum zaten garantinin bitmesine de şurda 5 ay kaldı.
ee 20000 km ye geldim en son 8000 de gittim sonrası 12 bin var, 16 bin var, 20 bin var her biri 50 ytlden eder 150 ytl bu da benim lastik param ile birgünlük gezi param
98 Beygir.....
benziyo aykan benimde aklımda kalmış senin teker resimleri ondan benzetmiştim...yanılmamışımm
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
20bin küsür...geçen er6 ile takasa girdim üstüne verecektim sonra karısı izin vermemiş takas yapmasına motor istemiyomuş ayrılamadık yine cbften yola dewam
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
bence fena alet değil cbf 20000 ha maşallah ya herşeyin başında parçalar çok ucuz büyük konforlu ama işçilik malzeme zayıf...ben satıp innova aldığımda delirdinmi dedi herkes ama şu an okadar memnunumki motorumdan zaten yedek motor olarak aldım büyüğünü alınca innova kalacak su an cbf500 600 veya fazer bakıyorum kafama yatan olursa olacak inşallah ..er 6 da olabilir
arkadaslar motorumu istanbul yenikoyden aldım ve ayrıca servisleride var malum biliyorsunuzdur servis için iyilermidir servis için ne tavsiyede bulunursunuz ...
(mtorum cbf 150 tabiki)
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)